- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
saram inan çok üzüldüm...inşallah hırsızlar ve çaldıkları şeyler bulunur....o hırsızları da Allah bildiği gibi yapsın......Allah kolaylık versin saram sana...
![]()
geçmiş olsun saram allah nasıl biliyosa öyle yapsın hırsızları
nasıl vicdan hiçmi allahtan korkmuyolar yaaa. ben bu konuda tecrübeliyim şekerim. bize evlenmeden önce 3 kere girmişti. memleketeyken yazlığa yazlıktayken memlekettekine. en sonuncuda da biz evdeyken girdi. yastığımın yanından telefonumu komidin üzerinden laptopumu çantamı almış gitmiş. diğer odalara girmemiş ama çok korkmuştum ya bize bişey yapsaydı diye
allah sizi korusun canım mala gelsin cana gelmesin. seni özlemiştim dahada özlücem demekki. kendine dikkat et canım allaha emanet olun
![]()
saracım çok geçmiş olsun ya...çok üzüldüm canım benim...Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın hiç kimseye...kendini özletme gülüm...evinede hg tatlım..
saol bitanem..inşallah öyle olurum..güzel dilek ve duaların için Allah razı olsun saracım...senin yerine koklayacam yavrumu sara teyzesi...çok öpüyorum gülüm seni...![]()
eçmiş olsun kuzumm yaaaa
diğer topikte bir arkadaşın evinede girmiş hırsız kızıntüp bebk parasını çalmış rabbim gelemkten korusun
amin canım..insallahayy tatlım ben bile heycanlanıyorum düsündükce.. Leyla ya sorardım heyecan varmı diye, o sırasını savdı
darısı basına.. ne güzel misafirmiş öyle toplayıp, temizleyip giden.. ben daha hayatımda görmedim öylesini anam.. darısı benim misafirlerin başına hehe...
masallah canım.. Allah analı-babalı sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin insallahh..böyle arada bizede haberlerini ver canım merak ediyorusss..
ayy tatlım ya gercekten üzüldüm yaniigercekten sinir bir durum, ama iyiki siz varken girmemiş, öylesi daha beter cidden.. yaa tabii ki cana gelen mala gelsin, giden yerine konsun ama hırsızlarada
yani.... kapıyımı kırmışlar dicem ama onlar bacadan bilem girer... bu son olsun insallah..
tatlım sen genede cok özletme kendini
metukam ve zelalim kızlar sizden ne haberler?
merhaba kızlar nasılsınız...ben cevap veriyin sizin yerinize leyla gayet iyi maşallah bebişi doğurmuş gayet mutlu Rabbim korusun sağlıkla büyüt inşallah yavrunu canım...çok sevindim canım analı babalı büyüsün..darısı tüm isteyenlere inbşallah...saram geçmiş olsun canım hırsızlık olayı olmuş evinde çok korkmuşsundur canım..çok çok geçmiş olsun canını< sağ olsun canım benim...doğumu yaklaşan arkadaşımız nehirede hayırlı doğum diliyorum inşallah canım sağlıkla bebini kucağına alırsın inşallah canım..herkese önce sağlık sonra hayırlı evlatlar nasip atsin Rabbim inşallah..çok öptüm dudaklarım ahada buradahüp diye içime çekerim sizi
:82::82::82::82::82:artisim ben artis bay şekerler
:92::92::92::92::92::92:
Çzelalin selamı var hoşçakalın ama boş kalamayın
![]()
canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun sizlere bişi olmamışya bunla teseelli edelim kendimizii allah korusun ya siz evdeyken girseydi o pislikler çok çok geçmiş olsunn
demek busemiz geldi ha
saralar iyiler inş nasıl olmuş........
casper hamile mi?çok sevindimmm allah nehir;zeyno ve caspere bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..
cadım inş hayırlı haberlerini alırız...
ben bunları duydum çooook iyi oldum![]()
merhaba kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz ve iyi dilekleriniz için.Allah sizden razı olsun hiç kimseye ve bana da böyle bi tecrübe yaşatmasın bi daha Rabbim.iyiki varsınız ve sizi tanımaktan dolayı çok mutluyum.