• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maonyam idrar tahliline güvenme yaaa. benimde varken yok çıkarmıştı kan tahlili yaptır sen.bak misafirlerinde bitmek bilmedi yoruluyosun sürekli. bebeğin geldiyse eğer onu yorma:61: innnşaaallllllllaaaahhhhhhh gelmiştir :65:
kandada baktırdım geçen hafta 1den küçük çıktı değerim
iyipazarlar kızlarrrrrrr:66:
hava çok sıcak piştimmmmmm:52::52: eşimle beraber güzel bi temizlik yaptık sonra kahvemizi içtik dışarı çıktı bende dolap içlerini yerleştiricem ama biraz bakınayım dedim. kimsecikler yok amanın nerelerdesiniz tontonlarımmmm canlarımmmm. sıcakta dışarlarda durmayın sakın hele pazara hiç çıkmayın emi akşamüstü olsujn bekleyin ozaman gidin:61:

tontonummm misafirlerden giremiyrm.eşimin arkadaşı ve eşi geldi 1haftada onlar kalacak.millet yazlığa gider,bunlar deniz olmayan bi şehre geliolar.acaba beni yazlıkmı sandılarrr:9:

kandada baktırdım geçen hafta 1den küçük çıktı değerim

tontonummm misafirlerden giremiyrm.eşimin arkadaşı ve eşi geldi 1haftada onlar kalacak.millet yazlığa gider,bunlar deniz olmayan bi şehre geliolar.acaba beni yazlıkmı sandılarrr:9:

hmmmm. sıcaklardandır belkide canım. ama sen misafirlerini yolla ondan sonra görün doktora mutlaka. terslik olmasın şekerim:61: valla sorma annemlere ablamlara gelen gelene. kuzenim geldi 2 çocuklu birde yaramazlar ki sorma...ablam çıldırdı annem aldı ama annemde bitti ben hamileyim diye yırttım bu sene:27: yazlık yer olsa bizim gibi olurdun dua et haline. onlar gitmeden diğer kuzen gelcek o gidicek beni,m doğumum olcak ozaman gene dolcak ohooo bittik biz. banada ayak üstü uğrayan çok oluyo ayıp belki bunu söylemek ama sıcakta hiç çekemiyorum yaa :17: sayılı gün çabuk geçer maonyam biticek bizimde bu çilemiz kışa az kaldı kışın kimsecikler gelmez nasıl olsa:27::27:

herkesler uykuda ne güzel:61: oğlum beni gene gece vakti uyandırdı o da yetmezmiş gibi kramp hediye etti uykumda kaçtı karnımda ağrıyo geceleri hiç sevmez oldum yaaa:52::52: eşimde nöbette kaldım yine bi başıma:59:

Günaydın güzeller..:16::16: nasılsınız? güzel bir hafta olsun umarım ki....... neseli, saglikli, huzurlu ve bolllllll hamile haberli.......:49::49::49::49:

günü gecen arkadaslara hayırlı haberler nasip olsun insallah....

mrhb nasılsınız kızlar keyifler nasıl

herkesler uykuda ne güzel:61: oğlum beni gene gece vakti uyandırdı o da yetmezmiş gibi kramp hediye etti uykumda kaçtı karnımda ağrıyo geceleri hiç sevmez oldum yaaa:52::52: eşimde nöbette kaldım yine bi başıma:59:
kıyamam ben sana.......az kaldı tatlım bebişimiz gelince geçcek tüm sıkıntıların :34::32::32:yoksa yeni mi başlıycak:61::61::61:
günaydın kızlar umarım herkesin gönlünden geçtiği gibi güzel bi gün olur

Günaydın güzeller..:16::16: nasılsınız? güzel bir hafta olsun umarım ki....... neseli, saglikli, huzurlu ve bolllllll hamile haberli.......:49::49::49::49:

günü gecen arkadaslara hayırlı haberler nasip olsun insallah....

mrhb nasılsınız kızlar keyifler nasıl

güzel dilekleriniz kabul olsun inş......:70::70::70:ben iyiyim kızlar sizler ne alemdesiniz?.......:86::86:

kıyamam ben sana.......az kaldı tatlım bebişimiz gelince geçcek tüm sıkıntıların :34::32::32:yoksa yeni mi başlıycak:61::61::61:

güzel dilekleriniz kabul olsun inş......:70::70::70:ben iyiyim kızlar sizler ne alemdesiniz?.......:86::86:

sağol kuzum çok sıcak yaaaaa napcaz bu sıcakla bilmiyorum

Kızlarrrrrrrr, bacılarrrrrrrrr... anam kervan gecmez, toz kalkmaz ıssız bir topik olmus burası... hic yakısmıyor topigimize... bacılar gelin arada ama bir selam verin en azından.....:27::27:

herkesi öptümm :82::82:

kızlarrr slm nasılsın???
ben çok yorucu günler geçiriyrm.adetim 17gün geçio.bugün doktora gittim.alttan muayene etti bebek yok ama yinede kan testi verelim dedi.kandada çıkmadı.yumurtaların çok tembel kilo vermen gerek dediii:85:

ben de sabırla bebeğimi bekleyenlerdenimm

kızlarrr slm nasılsın???
ben çok yorucu günler geçiriyrm.adetim 17gün geçio.bugün doktora gittim.alttan muayene etti bebek yok ama yinede kan testi verelim dedi.kandada çıkmadı.yumurtaların çok tembel kilo vermen gerek dediii:85:

prenses bilemiyorum geçicekmi yenimi başlıcak ama en azından doğunca gözümün önünde olcak razıyım ona baka baka uykusuz kalmaya:69::69: ama böylesi zor bak gene saat kaç ben gene uyandım. alışkanlık oldu artık uykum bitiyo bu saatlerde 1 saat uyanık kalıyorum sonra gene yatıyorum. allah kolaylık versin hepimize :61:

sereny aramıza hoşgeldin şekerim. umarım en kısa zamanda gelir bebeğin:71: kendinden bahsetsene birazcık tanıyalım seni arkadaşım:68:

maonyam benimde aynısıydı şekerim. hamile kaldığımdada aynı sorunum vardı yani olacaksa oluyor tatlım. kafana fazla takma. ama evet kilo konusunda doktorlar çok kesin konuşuyorlar bebek konusunda olmasa bile sağlık açısından dikkat etmeli aslında... senin diyet yalan oldu heralde hiç bahsetmez oldun buara.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr hayırlı sabahlar

neyse sen gitttin ama ben yinede söyliyeyim kızlar 2 li testim temiz cıktı cok şükür bebğimde gayet iyiymiş dr m günde 2 2,5 litre su içmemi saat 11 ve 4 arası dısarı cıkmamamı ve cok agır yiycekler yememem gerektiğini söyledi bizden böleee hııımmm bi haberim daha var......

tam belli deil ama dr um bir tahminde bulundu ama yinede erken dedi erkeğe benzio dedi ama bidahaki randevuya daha belli olur dedi...

sağlıklı olsunda minnosum farketmez bizim için...

bu arada topik iyice ıssızlaşmış bazen acıp okuyorum ama kimse olmuo...

rabbim gönlünüzdekini versin inşallah...hepinizi öpüyorum:54::54::54:

neyse sen gitttin ama ben yinede söyliyeyim kızlar 2 li testim temiz cıktı cok şükür bebğimde gayet iyiymiş dr m günde 2 2,5 litre su içmemi saat 11 ve 4 arası dısarı cıkmamamı ve cok agır yiycekler yememem gerektiğini söyledi bizden böleee hııımmm bi haberim daha var......

tam belli deil ama dr um bir tahminde bulundu ama yinede erken dedi erkeğe benzio dedi ama bidahaki randevuya daha belli olur dedi...

sağlıklı olsunda minnosum farketmez bizim için...

bu arada topik iyice ıssızlaşmış bazen acıp okuyorum ama kimse olmuo...

rabbim gönlünüzdekini versin inşallah...hepinizi öpüyorum:54::54::54:

çok sevindim hep böyle güzel haberle gel inşşşşşş

Back
X