• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hayırlı ramazanlar.........

herkese merhaba:68:
kızlar dün sancılarım oldu gece yatağımdan fırladım gittik sabaha kadar izlediler. nst de sancılarım görünüyo artıyo sonra bi anda düşüyo. çıldırdık sabaha kadar. çarş günü izmire gidicektik doktorumuz yarın çağırdı. sancılarla başedemez oldum. sanırım suni sancıyla doğum yapıcam. yarın yazarım size sonucumu bi anda giderr geri dönmezsdem bilin ege geldi :61: ağrılarım oluyo yatıyorum sürekli. giremiyorum artık fazla. özledim sşizi özleyin beni:29:
allah yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin ege sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelsin......biz de seni özlüyoruz canım bir de ege yi...:emir_bebek::emir_bebek:
Kızlar selam...

umarım herkes iyidir sekerler... Ben test sonuclarımı aldım, daha dogrusu doktor arayıp söyledi; Allah'a hamd olsun ki temiz cıktı ikili test sonucumuz... Darısı üclü testin basına insallah...

iyi niyetini gönderip, dua eden tüm arkadaslarıma tesekkür ederim.. Allah sizin kucaklarınızı da doldursun insallah..:49::49::49::49:
çok sevindim canım...inş üçlü testin de temiz çıkar ....:nazar::nazar::nazar:
prensesim çok geçmiş olsun canım menim inşallah eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur bizi durumdan haberdar et canım

sağol canım benim.....inş tahliller iyi çıkarda size güzel haberler veririm.....:78::78::73:

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız saramm nehirim prenses pikem leyla ece nasılsınız ve tabiki diğer kzlar metukamm seni çok özledimmmm zelalimmmm kuzum neredesinnn

kıslar bnm durumuma bi bakın.2 görümce 1 eltim var ve 3ü de hamile.bi ben kaldm.8 buçuk aylık filan evliyim.ilk 6 ayımda vajinismusla boğuştum ve çokkk şükür yendim.ardından hemen bebek istedik.neyse... dün beni iyice üzen durum ufak görümcem evleneli 1 buçuk ay oldu ve hemen hamile kalmış.:53: o da beklemiyomuş bu kadar erken.biz bekliyoz hala yok.ufaktan soran oluyor ama pek dile getirmiyo kimse böyle konuları tabi.ama sanki gözler bnm üstümde gibi.onlar hamile diye değil istiyodum normalde.bide güççük görümcem sıramı alınca iyice üzüldm.bi kaç güne adet olmam gerekiyo.yani olmamam gerekiyo gönlümce.hayırlısını diliyorum.bana bi dua eder mi msajımı okuyanlar??:59: isteyen herkesi bekletmesin rabbim...

nehircim Allah yardımcın olsun canım heyecanlanman normal ama sakin olmaya çalış bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin egeyi kucağına almana az kaldı canım bunu düşün gelince haber ver aklım sende unutma tamam mı

selam kızlar...epeydir giremedim hepinizi çok özledim canlarım...İstanbuldan yatılı misafirlerim vardı...bir yoğunluk bir yoğunluk...saolsun busede hiç bir şeye fırsat vermiyor..iki gün önce girdim topice sizlere yazayım diye topice girmemle busenin avaz avaz ağlaması bir oldu...umarım hepiniz iyisinizdir...perşembe günü Allahın izniyle kızımla kırkımız çıkıyor....topicte ne haberler var geçmişe fazla bakamadım...umarım bebiş haberleri çoğalır bu sene...hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun inşallah canlarım...Nehircim doğumun yaklaşmış belkide bu saatlerde doğurmuşsundur...inşallah sağlıkla egemizi kucağına alırsın bitanem...ece ve zeynonun hamilelikleride iyi gidiyor sanırım...inşallah sonuna kadar öyle gider...zeloş tatile gitmiş...iyi tatiller zeloşum...saracım sende iyisindir umarım bitanem..senide çok özledim...şuanda kimse yok topicte...buse yine gıcırdanmaya başladı...sanki bu bebişte alarm var bir işe başladığımı görünce uyusa bile uyanıyor ya...inanılmaz bişey...ağlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi...hepinizi öptüm...yine girip yazmaya çalışacam canlarım...çok öpüyorum sizleri...:nazar::38::38:

hayırlı ramazanlar rabbim herkese saglıklı sıhhatli huzurlu oruç tutmak nasip eder inşallah

hayırlı ramazanlar.........

allah yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin ege sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelsin......biz de seni özlüyoruz canım bir de ege yi...:emir_bebek::emir_bebek:

çok sevindim canım...inş üçlü testin de temiz çıkar ....:nazar::nazar::nazar:

sağol canım benim.....inş tahliller iyi çıkarda size güzel haberler veririm.....:78::78::73:

kızlar nasılsınız saramm nehirim prenses pikem leyla ece nasılsınız ve tabiki diğer kzlar metukamm seni çok özledimmmm zelalimmmm kuzum neredesinnn

ezberbozan:
evliliğin çok çok yeni canım kendini üzmene gerek yok dur bakalım daha evliliğinin tadını çıkaramamışken bir anda neden gözler sende olsun ki... sen rahat ol şimdi istemiyorum de kestir at soran olursa. hemen söyleme. bekle bakalım 1 sene korunmadığın halde olmazsa ozaman asöylersin ve tedavini olursun. rahat ol umutlu ol herzaman... allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun:29:

sarammmm:
sağol canım dua edin bana bol bol çok ihtiyacım var:58:

leylacım:
busemiz abla oldu benim oğlum hala yok aramızda 2 hafta vardı sözde... ben hala beklemedeyim. zor günler geçiriyorum allah beni de kolayca kurtarsın inşallah çok acı çekiyorum bu ara:14::14:

ececim:
sanada hayırlı ramazanlar kuşum allah orucunuzu dualarınızı kabul etsin...:29:

prenses:
sağol canımmm inşallah tatlım

yeterim:
valla ben kayıplardayım canım yaa keyifsizim yatıyorum hep:14: doğursamda rahatlasam artık berbat durumdayım inanki dua et bana bol bol:58:

kızlar gelelinm bendekiş gelişmelere...
gelişmeler pek iç açıcı değil :14: ege kilo almış güzelde doğum kanalına giremiyor bir türlü girmeye çalıştığı için sancılarım artmış. dayanırım dedim bekleyelim azcık daha dedim. pazartesiye kadar beklicez. yatıcam tabi bu sürede dinlenmem gerekiyomuş... ege niyetlenmiş gelmeye ama başaramadı. eğer pazartesiye kadar gelmezsebüyük ihtimalle pazartesi öğleden sonra sezeryanla kucaklıcam egeyi. normali direndim bakalım inşallah pazartesiye kadar oğlum normal normal gelsin... şimdilik bu kadar trt haberleri gibi oldu dimi:27::27::27:

ben iyiyim canım senden naber?:6::6:
gelişmeler pek iç açıcı değil :14: ege kilo almış güzelde doğum kanalına giremiyor bir türlü girmeye çalıştığı için sancılarım artmış. dayanırım dedim bekleyelim azcık daha dedim. pazartesiye kadar beklicez. yatıcam tabi bu sürede dinlenmem gerekiyomuş... ege niyetlenmiş gelmeye ama başaramadı. eğer pazartesiye kadar gelmezsebüyük ihtimalle pazartesi öğleden sonra sezeryanla kucaklıcam egeyi. normali direndim bakalım inşallah pazartesiye kadar oğlum normal normal gelsin... şimdilik bu kadar trt haberleri gibi oldu dimi:27::27::27:

canım rabbim yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin....

Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.

hayırlı ramazanlar rabbim herkese saglıklı sıhhatli huzurlu oruç tutmak nasip eder inşallah

ececim seninde ramazanın mübarek olsun

yeterim nasılsın canım ben iyiyim ama çok susuz oluyorum yaaaa sıcaklarla aram hiç iyi değil

nehirim Allah yardımcın olsun inşallah normal doğumla egemizi kucaklarsın olmazsada kendini çok zorlama sezaryen ol normal doğum yapacam diye ne kendini nede bebeğini riske atma canım hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım menim

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.

prensesim paylaşımın için çok sağol

Kızlarrrrr hepinize hayırlı ramazanlar Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inş ve tüm bebiş isteyenlerin kucaklarını doldursun Rabbim...:16:

günaydııııııın kızlaaaaaaaaar :3::3::3::3::3::3::3::3::3:

ececim seninde ramazanın mübarek olsun

yeterim nasılsın canım ben iyiyim ama çok susuz oluyorum yaaaa sıcaklarla aram hiç iyi değil

nehirim Allah yardımcın olsun inşallah normal doğumla egemizi kucaklarsın olmazsada kendini çok zorlama sezaryen ol normal doğum yapacam diye ne kendini nede bebeğini riske atma canım hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım menim

prensesim paylaşımın için çok sağol

Kızlarrrrr hepinize hayırlı ramazanlar Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inş ve tüm bebiş isteyenlerin kucaklarını doldursun Rabbim...:16:

benimlede tanismak istermisisniz......

prenses:
canım benim teşekkür ederim sürekli okucam bu duaları yazdım bi kenara allah razı olsun:29:

sara:
günaydın tatlımmmm nasılsın bakalım:61: öyle olcak napalım. bugün sancılarım azalmış bişekilde uyandım. rahat gibiyim hala. inşallah böyle geçer:65:

friendly:

hayırlı ramazanlar canım. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar:

fatmaözkan:
aramıza hoşgeldin seni tanımaktan mutluluk duyarız. kendini tanıtsana bize:61:

prenses:
canım benim teşekkür ederim sürekli okucam bu duaları yazdım bi kenara allah razı olsun:29:

sara:
günaydın tatlımmmm nasılsın bakalım:61: öyle olcak napalım. bugün sancılarım azalmış bişekilde uyandım. rahat gibiyim hala. inşallah böyle geçer:65:

friendly:

hayırlı ramazanlar canım. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar:

fatmaözkan:
aramıza hoşgeldin seni tanımaktan mutluluk duyarız. kendini tanıtsana bize:61:

Cnmm ne güzel bi duygudur hamiş olmak Allah tez zamanda bize de nasip eder inş bu duyguyu.. Ege'miz kaç aylık şuan?

friendly hoş geldin.........

işte geldim buydayım hadi tanışalım

Hoşbuldum kızlarrr..Nasılsınız bakalımm..Siz negüzel evde uyuyun tabii ohhh:))) çalışıyorum ben oruçlu oruçlu hiç çekilmiyor doğrusuu neyseki yoğunluğumuz bitti çok şükür ümrecilerimizi gönderdik oturuyom şimdi:1: 1 ay kdr rahatım inş artık:)))

Son düzenleme:
Back
X