- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
hayırlı ramazanlar.........

sağol canım benim.....inş tahliller iyi çıkarda size güzel haberler veririm.....:78::78:
allah yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin ege sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelsin......biz de seni özlüyoruz canım bir de ege yi...herkese merhaba
kızlar dün sancılarım oldu gece yatağımdan fırladım gittik sabaha kadar izlediler. nst de sancılarım görünüyo artıyo sonra bi anda düşüyo. çıldırdık sabaha kadar. çarş günü izmire gidicektik doktorumuz yarın çağırdı. sancılarla başedemez oldum. sanırım suni sancıyla doğum yapıcam. yarın yazarım size sonucumu bi anda giderr geri dönmezsdem bilin ege geldiağrılarım oluyo yatıyorum sürekli. giremiyorum artık fazla. özledim sşizi özleyin beni
![]()

çok sevindim canım...inş üçlü testin de temiz çıkar ....Kızlar selam...
umarım herkes iyidir sekerler... Ben test sonuclarımı aldım, daha dogrusu doktor arayıp söyledi; Allah'a hamd olsun ki temiz cıktı ikili test sonucumuz... Darısı üclü testin basına insallah...
iyi niyetini gönderip, dua eden tüm arkadaslarıma tesekkür ederim.. Allah sizin kucaklarınızı da doldursun insallah..![]()

prensesim çok geçmiş olsun canım menim inşallah eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur bizi durumdan haberdar et canım
sağol canım benim.....inş tahliller iyi çıkarda size güzel haberler veririm.....:78::78:

Son düzenleme: