• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydıııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

kardelencim epeydir yoktun nerelerdesn merak ettim seni nasılsın bıdığın nasıl :26::26::26::26::26::26::26:

arkadaslar cok şükür umudumu kucagıma aldım dogum cok güzel gecti...18.01.2012 saat 12:20 de dogdu 4 kg agırlıgında 54 cm boyu...bugün sabah cıktık hastaneden

cok tatlı oğlum benim ikimizde gayet iyiyiz ama biraz emzirme sorunumuz var inşallah düzelecek... pike darısı senin basına allah kolaylık versin dogumunda..

hepinize cok tesekkür ederiz teyzeleri.....rabbim size en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

selam herkeze
edacım umud una kavuşmuşsun,rabbim hepimize nasib etsin inşallah,sanırım pike de dün doğum yapmıştır
rabbim bebeciklere sağlıklar nasib etsin
aslında alıntılancak çok şey vardı ama benim sağlık ocağına gidip rutin tesler vermem gerekiyo ve açım,gidip gelmedin bi bakayım dediydim ama oku oku bitmedi,kusuruma bakmayın artık
birde kotamız dolmuş değil,üste bile çıkmış,belki bi kaç gün gene gelemem,haber edeyim.
cadıcım senin de güzel haberlerini bekliyorum canım
maonyacım özelden yazdığın şeye evet diyorum canım:42:
şimdilik bu kadar
başakların topicindeki iki hamileyide merak ettim ama şu an orayı da açarsam hiççç çıkamam evden:25:

kardelencim epeydir yoktun nerelerdesn merak ettim seni nasılsın bıdığın nasıl :26::26::26::26::26::26::26:

saracım selam,geçmişi okumaya çalışıyodum
annemlerdeydim,gitmişken kaldım baya bir
ben yazana kadar çıkmışsın ama benimde çıkmam lazım,sonra uzun uzun görüşürüz inşallah

günaydın kızlar günaydın sara ablacımm

hepinize hayırlı cumalar dularınız kabul olsun kalbinizden geçeni versin rabbim amin
:16:

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

saracım selam,geçmişi okumaya çalışıyodum
annemlerdeydim,gitmişken kaldım baya bir
ben yazana kadar çıkmışsın ama benimde çıkmam lazım,sonra uzun uzun görüşürüz inşallah

iyi yapmışsın annenlerede kalarak ana gibisi yok umarım seninde bıdığında sağlığı yerindedir

başakların topiğindeki iki hamile pınar ve hatice canım

selam herkeze
edacım umud una kavuşmuşsun,rabbim hepimize nasib etsin inşallah,sanırım pike de dün doğum yapmıştır
rabbim bebeciklere sağlıklar nasib etsin
aslında alıntılancak çok şey vardı ama benim sağlık ocağına gidip rutin tesler vermem gerekiyo ve açım,gidip gelmedin bi bakayım dediydim ama oku oku bitmedi,kusuruma bakmayın artık
birde kotamız dolmuş değil,üste bile çıkmış,belki bi kaç gün gene gelemem,haber edeyim.
cadıcım senin de güzel haberlerini bekliyorum canım
maonyacım özelden yazdığın şeye evet diyorum canım:42:
şimdilik bu kadar
başakların topicindeki iki hamileyide merak ettim ama şu an orayı da açarsam hiççç çıkamam evden:25:

canim benim arada gel ozletme kendini .... ben iyim bugun ilk kontrolum var bakalim bebisler bir mi iki mi durumlari nasil dok. gelince yazarim ...... sen nasilsin bebisin nasil arada haber ver merakta birakma bizi :16::16::16::16::16:

♥ ♥ ♥ hayırlı cumalar ♥ ♥ ♥
allah'ım !!! şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, sen onu gider..
Allah'ım !!! şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, sen ona çare ol..
Allah'ım !!! şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, sen ona rahmetinle yetiş..
Allah'ım !!! Sevdiklerimi sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... Allah'ım !!! Iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allah'ım !!! Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
Içimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya rabbim!!!!
♥ aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[sıze=3][/sıze]

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sara abla gerçekten yaaa bende anlam veremedim sayfalar niye düşmüş aaa bende geç kaldım dedim partiye :41:

amiiinnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn slm kızlar nasılsınızz uzun zamandır giremedim misafirim var babamlar geldi arada ugrayıp yazılanları okuyorum kendinize iyi bakın öptüm herkesi

maonyaaaaa söz sana partide aslımayacağımmmmm bunları senin için seçtimmmmmmm $el.webpEki Görüntüle 334740 $elbise1.webp$el2.webp$imagesCA8QMBQI.webp$ay.webp$imagesCAQE1RPY.webp

ben dün size netten bir dürü pasta börek tatlı yemek seçtim ama sayfalar düşünce geri sildimmmmmmmmmm çay ve ayran fotosu bile koycaktımmmmmm:31::31::31:

iyi yapmışsın annenlerede kalarak ana gibisi yok umarım seninde bıdığında sağlığı yerindedir

başakların topiğindeki iki hamile pınar ve hatice canım
:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:

evet 2 kişiyi hamile bıraktık sonunda
teşekkürler cnmmmm.hepis çok güzel ben size en iyisi partide bi defile yapayımmmm.her saat başı bi kostüm giyip.

ayy şimdi başak karısııı bunları görünce kıskançlıktan çatlarrrr:60:
:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63: ne kıskancakmışım ayol

ama o açık mavi ye bayıldım yaaaa:106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:

bu elbiseye sığarsan kıskanırım maonyaaaaammmmmmm:12::12::12::12:
ben dün size netten bir dürü pasta börek tatlı yemek seçtim ama sayfalar düşünce geri sildimmmmmmmmmm çay ve ayran fotosu bile koycaktımmmmmm:31::31::31:
kıyamam yaaaaa yazıkkkkkk bizee bende rus revücülerini ayarlamıştımmm:31::31:

:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:

evet 2 kişiyi hamile bıraktık sonunda

:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63: ne kıskancakmışım ayol

ama o açık mavi ye bayıldım yaaaa:106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:

bu elbiseye sığarsan kıskanırım maonyaaaaammmmmmm:12::12::12::12:

kıyamam yaaaaa yazıkkkkkk bizee bende rus revücülerini ayarlamıştımmm:31::31:

başakk benide hamileee bırakkkkkkkk anammm ya heriften hayır yokkkkkk.
dün eşime dedimkiii evde su yoksa gider bakkaldan alırım ona göre.sperm bankasına baş vurucam artık de:4::4::4::4:dimmmm:37::37::37::37::37:

rus revücüü ney kız

Back
X