• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

başakk benide hamileee bırakkkkkkkk anammm ya heriften hayır yokkkkkk.
dün eşime dedimkiii evde su yoksa gider bakkaldan alırım ona göre.sperm bankasına baş vurucam artık de:4::4::4::4:dimmmm:37::37::37::37::37:

rus revücüü ney kız
abooooooowwwwwwww kocan ne dedi bu tehdidin karşısında:30::30::30::30::30::30::30::30::30:

tamam annem benm topiki hallediyim
burdaki karılara da bi el atiyim:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

rus revücüü ney kız
$indir.webp bu karıların yaptığı showa rus revüsü deniyo annem

iyi yapmışsın annenlerede kalarak ana gibisi yok umarım seninde bıdığında sağlığı yerindedir

başakların topiğindeki iki hamile pınar ve hatice canım
rabbim hayırlı kılsın inşallah
çok şükür biz iyiyiz saracım,bugün kontrolümüzüde olduk,inşallah sonuna kadar böyle devam eder
canim benim arada gel ozletme kendini .... ben iyim bugun ilk kontrolum var bakalim bebisler bir mi iki mi durumlari nasil dok. gelince yazarim ...... sen nasilsin bebisin nasil arada haber ver merakta birakma bizi :16::16::16::16::16:

annemlerdi net olsa haber verirdim de,olmayınca veremedim işte
bu arada dr dan gelince neden uğramadın?
ben sana bakmaya gelmiştim

abooooooowwwwwwww kocan ne dedi bu tehdidin karşısında:30::30::30::30::30::30::30::30::30:

tamam annem benm topiki hallediyim
burdaki karılara da bi el atiyim:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Eki Görüntüle 334831 bu karıların yaptığı showa rus revüsü deniyo annem

bende herife yapıom bu danstan:60: ama tıkk yokkk kızlarrr ben çatlıcam artık kaynanama bile söledim anne sen çocuk diosun ama eşim yapmıo ayda 1 kez bile zor oluo bazen oda olmuo dedim.eee benim oğlum yaparda;yaparımda yine hamile olmaz die yapmıodur dediii.kız bunlar sulalecekk manyaklarr ne alaka yapmadan nasıl olcekmişş acabaaa sütçüden tüpçüdenmi yapsamm:60::60::60:

günaydın kızlarrrr.

şubatın 1 veya 2sinde adet olucam bu ay benim zorumla sadece 1kez maç yaptıkkkk:14::14::14:

ben bu sorunumu kime anlatayım kaynanama anlattım olmadııı doktora götürdüm doktor bile şaşırdııı kimden çare bulsam yapmadım kürde kalamdııı:14:

Son düzenleme:
güzel hafta sonları canlarrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]

çok şükür biz iyiyiz saracım,bugün kontrolümüzüde olduk,inşallah sonuna kadar böyle devam eder

geldim kizlar bende ikizlerde gayet iyi durumda 8 haftalik saydilar tup bebek olduyu icin 2 hafta one geciyormus hazir dolenmis embriyo oldugu icin .... ikiside gayet iyi durumda bir sorun yok dedi dok.sadece bulantilarim icin hap verdi ve devam ederse gel baska testler yapicaz dedi iki bebek biraz fazla ilgilenmemiz gerekiyor dedi .... iki hafta sonra birdaha randevum var herseyin hayirlisi .... dok. gelirken esimin baska isleri vardi beni dayisina birakti ve eve geldiyimde cok gec olmustu bende daha girmedim .......:16::16::16::16::16:

günaydın kızlarrrr.

şubatın 1 veya 2sinde adet olucam bu ay benim zorumla sadece 1kez maç yaptıkkkk:14::14::14:

ben bu sorunumu kime anlatayım kaynanama anlattım olmadııı doktora götürdüm doktor bile şaşırdııı kimden çare bulsam yapmadım kürde kalamdııı:14:

insalla olmasin canim ... o bir mac insalla sen bir sifir yenmis olursun ve gelsin :emir_bebek: bebis ................

geldim kizlar bende ikizlerde gayet iyi durumda 8 haftalik saydilar tup bebek olduyu icin 2 hafta one geciyormus hazir dolenmis embriyo oldugu icin .... ikiside gayet iyi durumda bir sorun yok dedi dok.sadece bulantilarim icin hap verdi ve devam ederse gel baska testler yapicaz dedi iki bebek biraz fazla ilgilenmemiz gerekiyor dedi .... iki hafta sonra birdaha randevum var herseyin hayirlisi .... dok. gelirken esimin baska isleri vardi beni dayisina birakti ve eve geldiyimde cok gec olmustu bende daha girmedim .......:16::16::16::16::16:

oooooo ikiz melek geliyo yani,maşallah,maşallah,rabbim sonuna kadar sağlıkla geçirmeni nasib etsin

maonyacım kaynanama böyle bi durumu ben söyler miydim bilmiyorum ama madem söyledin,sorsaydın ya,acaba o iş sırf çocuk olsun diye mi yapılıyomuş?
hadi hamile kaldın,çocuğun da oldu(inşallah)bi daha hiççç dokunmayacak mıymış eşin sana
böyle cahil insanlarla konuşmak bile gereksiz
bu işin çözümü eşin ve sen canım,ya adamakıllı bi dr a gidin,ya da ne bilim acaba neden böyle diye bi araştır istersen
hangi erkek karısının zoruyla,o da ayda bir defa yaklaşır ki karısına?:36:

canım gözün aydın hep sorunsuz geçsin gebeliğinnnn SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

amin inşallah sonuna kadar rahat bi hamilelik geçirip yavrunu kucağına alırsın canım

demek ikizler geliyo ha cadıcım maşallah allah sonuna kadar rahat bi hamilelik nasip etsin ve bi avazda kurtulupu yavrularını kucaklamanı nasip etsin canım inan çok seindim bunca zamanki emeklerinin ve beklemenin karşılığını verdi Rabbim darısı başımıza inşallah

günaydın kızlarrrr.

maonyan kardelenin yazdıklarına aynen katılıyoum canım bence sen çocuk meselesinden önce aranızdaki bu sorunu konuşup halledin ayda bi kere oda senin zorunla yakınlaşmanız bana hiç normal gelmedi bu konuya kaynananıda hiç karıştırma bence bu çok özel ve sadece senle eşini alakadar eden bi durum canım daha çok gençsiniz yeni evli sayılırsınız eşin neden bu kadar soğuk davranıyo bunu bi araştır eşinle konuş ve bi uzman yardımı alın sonra zaten çocuğunuz kendiliğinden gelir inşallah

canım gözün aydın hep sorunsuz geçsin gebeliğinnnn SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

yeterim nasılsın köyden döndünmü yoksa hala köydemisiniz burası çok soğuktu bugün orada havalar nasıl kendine dikkat et bacım hasta falan olma

yeterim nasılsın köyden döndünmü yoksa hala köydemisiniz burası çok soğuktu bugün orada havalar nasıl kendine dikkat et bacım hasta falan olma

canım o gün günü birlik gitmiştik ama yarın tekrar gideceğim işleri varmış annemlerin eşimde çok sıkıldı evde
sağol canım dikat ederim ama havvalar çok soğuk vala

insalla olmasin canim ... o bir mac insalla sen bir sifir yenmis olursun ve gelsin :emir_bebek: bebis ................
inşş saol cadıcım
oooooo ikiz melek geliyo yani,maşallah,maşallah,rabbim sonuna kadar sağlıkla geçirmeni nasib etsin

maonyacım kaynanama böyle bi durumu ben söyler miydim bilmiyorum ama madem söyledin,sorsaydın ya,acaba o iş sırf çocuk olsun diye mi yapılıyomuş?
hadi hamile kaldın,çocuğun da oldu(inşallah)bi daha hiççç dokunmayacak mıymış eşin sana
böyle cahil insanlarla konuşmak bile gereksiz
bu işin çözümü eşin ve sen canım,ya adamakıllı bi dr a gidin,ya da ne bilim acaba neden böyle diye bi araştır istersen
hangi erkek karısının zoruyla,o da ayda bir defa yaklaşır ki karısına?:36:
kardelen sizin düşünceleriniz beni o kadar rahatlatıokiii anlatamammm.onun için paylaştımm mahrem konumuu sizinleee:30::30::30:
kaynanama söleme sebebim hep seni şu doktora götürmek gerek falan die durmadan suçu bana yıkıodu bende asıl suçlu kim onu göstermek istedim.sorunlarımız bi yana bizim çocuğu leyleklermi getirecek die söledim belki utanır dedim ama arsız karıı utanmadıı:1::1::1:

maonyan kardelenin yazdıklarına aynen katılıyoum canım bence sen çocuk meselesinden önce aranızdaki bu sorunu konuşup halledin ayda bi kere oda senin zorunla yakınlaşmanız bana hiç normal gelmedi bu konuya kaynananıda hiç karıştırma bence bu çok özel ve sadece senle eşini alakadar eden bi durum canım daha çok gençsiniz yeni evli sayılırsınız eşin neden bu kadar soğuk davranıyo bunu bi araştır eşinle konuş ve bi uzman yardımı alın sonra zaten çocuğunuz kendiliğinden gelir inşallah

eşimle çok konuştum saracım üstüme gelme cnm istemio dio.ilişki esnasındada çok problem yaşıyoruzzzz:14::14::14:inanırmısnız herkess seks die ölür ben diyorum bu kadar iğrenç bişeye millet neden ölürr çünkü o kadar problemlikii bizimki :30::30::30:

inşş saol cadıcım

kardelen sizin düşünceleriniz beni o kadar rahatlatıokiii anlatamammm.onun için paylaştımm mahrem konumuu sizinleee:30::30::30:
kaynanama söleme sebebim hep seni şu doktora götürmek gerek falan die durmadan suçu bana yıkıodu bende asıl suçlu kim onu göstermek istedim.sorunlarımız bi yana bizim çocuğu leyleklermi getirecek die söledim belki utanır dedim ama arsız karıı utanmadıı:1::1::1:

eşimle çok konuştum saracım üstüme gelme cnm istemio dio.ilişki esnasındada çok problem yaşıyoruzzzz:14::14::14:inanırmısnız herkess seks die ölür ben diyorum bu kadar iğrenç bişeye millet neden ölürr çünkü o kadar problemlikii bizimki :30::30::30:

CANIM MAONYAAAA:54: BAK BEN 8 YILIK EVLİ BİR KADIN OLARAKTAN KAYIN VALİDENİN BİR GELİNİ ANLAYACAĞINA İNANMIYORUM :50::50:(elbette istisnalar vardır)AMA BENİM KAYIN VALİDEMDE AYNEN SENİNKİ GİBİ:18: ASLA DERTLEŞEMESİNNN :50:ORTADA OLAN HER NE VARASA (evlikte sorun ) BU MUTLAKA KADINDAN (gelinden )KAYNAKLIDIRRR:50: İLK BAŞLARDA BEN DE KAYIN VALİDEMLE KONUŞMAYA ÇALIŞMIŞTIMMM:26: AMA OLMADIII HATTA İLK BAŞLARDA BİZİM İNFERTİLİTE OLDUĞUMUZU ÖĞRENDİKLERİNDE BANA SEN BİZİM OĞLUMUZA ÇAMUR ATIYORSUN:30: SORUN SENDE ASLINDA DEDİ:53: HATTA DAHA İLERİYE GİDİP SENİ DR GÖTÜREYİM KULAĞIMLA DUYACAĞIM SORUNUN SENDE OLUP OLMADIĞINI BİLE DEDİ:53: (tabiki bunda konu komşunun etkisi oldukça fazlaydı kayınvalidemin üzerinde)ben ovakte kadar arkadaş olacağmız düşündüm :44:ama o kadar ileri gidince bak ben senin oğluyun bütün rapolarını getiririm sizin gözünüze sokarım ve sizi rezil ederim dedim:47: (rezil etmek onun tabiriydi çocuğun olmaması rezilikti) ve kendimi geri çektim:45: hiç bir şey konuşmadımmm:45: bu konuda anlatmadım sormadımmm sordukalrındada konuşulacak bir şey yok dedimmmm:45:
ANLIYORUM Kİİİİİ BENZER İNSANLARRR(bizimkilerle sizinkiler) BU SEBBEPLE BU SORUNLARI ASLA AMA ASLA SENİ ANLAMAYAN İNSANLARLA KONUŞMAAAA:50: (bu seni sadece üzer )ve eşini ikna et en kısa zamanda dr gidin :40:bu durum pskolojikte olabilirrr ama çok basit bir ilaçla tedavide edlile bilir :44:senin cinseliğe bu şelikde bakmanda bu sorunlardan kaynaklanıyrrrr:34: eğerki cinsel hayatınızı düzletirsenizn senin bakışında değişecektir diye düşünüyorummm:34::34::34::34: canımmmm kendini üzme bu durumu (eşin kabul etmesse eğer )bir dr (kendi dr bile olabilir)konuşşş devlet has uzman bir üroloğ bile size yardımcı olabilir (en azından yol görsterir )

Son düzenleme:
Ûzûlme..! Derdin ne olursa olsun , bir abdest al nefes gibi...ve bir seccade ser odanin bir kösesine . Otur ve agla , dilersen hiç konusma . O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor unutma

Back
X