Sabırsızlanıyorum kızları:))

ayyy ben çok seviyorum şekerim böyle havaları ohhh serin serin kaydirigubbakcemile3 kış çocuğuyum ben hep kış olsun istiyorum kaydirigubbakcemile3

saol canım burnumuz babaya çekmiş yanlız

babasına mı çekmiş :dilcikar: genel olarak güzelliği sana çekmiş ozaman burçakçım kaydirigubbakcemile3

yaw aslında bende ocakta doğdum seviyorum çokta su basma durumu varya iş yeriniiii ondannnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

babasına mı çekmiş :dilcikar: genel olarak güzelliği sana çekmiş ozaman burçakçım kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım zaten burnunun birtek babaya benzemesini istiyodum ona benzerse kızım evde kalır valla 1.90 boyunda iri bi kız düşünemiyoum yani

ne güzel bende yağmur istiyorum buraya uğramıyo sıcaktan ölüyoruz valla

orda da yağar canım akşam haberlerde tüm Türkiye'de yağış olacak diyordu. Edirne tarafından başladı size doğru gelir yavaş yavaş

bende fatihteyim.

aslen zeytinburnunda oturuyorum ama iş yerim fatihte
burda çok yağmur yok ama inanılmaz kapalı hava.

sen yakın sayılırsın bana. valla burayı sel götürüyo nasıl şimşek çakıyo bi görsen

aman canım dikkat edinya.
allah yardım etsin.zor su basması tabi.

sorma tatlım ya geçen kış şubatta denetimimiz vardı bi hafta önce laboratuvarı bir su bastııııııı 6-7 ton civarııı alt katta binanın altında varya tek başıma vileda kovalarıyla suyu ben çıkardım bi çocuk gelmişti bi gün ertesi gün belim ağrıdı diye gelmedi varya kas yapmıştımm ve hala inanamıyorum nasıl yaptığımaa merdivenler var bi kat aşağıdan çıkardığını düşünn şimdi yağmur başladı benim mideme ağrılar girmeye başladı bileee

canım sen k.çekmecenin neresindesin.
eşimin anneanneside orda.
sık gelmeye çalışırız oraya.

cennet mahallesindeyim canım. gelince haber ver bana görüşelim çok sevinirim valla

yaw aslında bende ocakta doğdum seviyorum çokta su basma durumu varya iş yeriniiii ondannnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

heeeee ozaman yağmasın kuşum sonra su basarsa yandın. kötü haber vermek gibi olmasın ama sel bekleniyomuş. sen bi bahaneyle izin al hemen vakitlice eve kaç derim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

babasına mı çekmiş :dilcikar: genel olarak güzelliği sana çekmiş ozaman burçakçım kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım zaten burnunun birtek babaya benzemesini istiyodum ona benzerse kızım evde kalır valla 1.90 boyunda iri bi kız düşünemiyoum yani[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 niye kızzz basketçi bir kociş bulur kendine kaydirigubbakcemile3 bende 1,78 kocacığım 1,90. annemde bukadarcık boyumla bana evde kalırsın diyodu ama kalmadım valla kaydirigubbakcemile3

bu arada defnecim allah bağışlasın canım.
resimleri yeni gördüm.
çok güzel bir kız olucak annesi.

tatlım benim değil o burçağın bebişi. ama Allah söyletti galiba kaydirigubbakcemile3 eltimin 4 yaşında bi oğlu var bu ara nerden öğrenmiş bilmem yengecim senin karnında bebek var diyo kaydirigubbakcemile3 ben bu ay çalışmalara kalduığım yerden tekrar başladım var mı acaba bişeyler bak şimdi aklıma düştü CADIARZU

canım bizimkide oratda bişey olsun artık babamızın kemkleride iri kızım zarif olsun ortada 165 annesi 190 babası ortalama olsun spariş vermeye başladım yanlız bakarmısın

canım bizimkide oratda bişey olsun artık babamızın kemkleride iri kızım zarif olsun ortada 165 annesi 190 babası ortalama olsun spariş vermeye başladım yanlız bakarmısın

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daha artık olan olmuş tatlım artık ne çıkarsa şansına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kısa boylu olmaz bence arada olur. kemik yapısı öyle çok ufak tefek görünmüyor. gerçi şimdiki çocuklar hep ince uzun. Allah gönlüne göre versin inş canım :Saruboceq: :Saruboceq:

evet tatlım orası öylede işte babamın burası yaa aile işi anlıycan sahip olarak bütün sorumluluk malesef benim omuzlarımda canımcım yaa oof yaniii şanslı olsaydım zaten erkek doğardımmmmmmmmmmm milletin beli kıçı ağrıyor aman bişey olmasın diye ben atlıyorum tabii napcan

yok canım maşallah iriyiz doktorum eşime size benziycek leylek olucak dedi bakalım artık sağlıklı olsunda gerisi öneml değil inş darısı başına ümmühancım sendende duyarız bebiş haberini enkısa zamanda

bende aynı şeyi düşünüyorum canım.
birazdan buralardada başlar.allah yardım etsin ya.

ah canım ya.
kötü düşünme peki bunun bir çaresi yokmu hayatım.
bir çözüm bulamıyormusunuz peki.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 niye kızzz basketçi bir kociş bulur kendine kaydirigubbakcemile3 bende 1,78 kocacığım 1,90. annemde bukadarcık boyumla bana evde kalırsın diyodu ama kalmadım valla kaydirigubbakcemile3

tatlım benim değil o burçağın bebişi. ama Allah söyletti galiba kaydirigubbakcemile3 eltimin 4 yaşında bi oğlu var bu ara nerden öğrenmiş bilmem yengecim senin karnında bebek var diyo kaydirigubbakcemile3 ben bu ay çalışmalara kalduığım yerden tekrar başladım var mı acaba bişeyler bak şimdi aklıma düştü CADIARZU[/QUOTE]

inşallah canım.belkide allah söyletti kız.
allah gönlünüze göre verir inşallah şu mübarek günlerde.
canım ya sanırsam bizimkilerde cennet tarafında oturuyorlar.bende isterim görüşmek.
sende benim bu taraflara gelirsen beklerim canım.

bu arada burçakçım kusura bakma isimleri karıştırmışım.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bebişin analı babalı büyüsün annesi.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
vatana,millete,anasına babasına hayırlı bir evlat nasip etsin allahım.

sen bence yanlış davranıyosun bak herkesin patronu pis işletri hep elemanlarına yaptırır. genel işleyiş bu şekilde kaydirigubbakcemile3 sen istisnasın bence. valla sizin orda eleman açığı varsa sen bana haber ver hemen cv yollayayım sana kaydirigubbakcemile3 elimden her iş gelir abla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benden iyi eleman bulamazsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…