- 7 Mart 2009
- 881
- 74
- 318
- 38
- Konu Sahibi kuzularinannesi
-
- #3.421
yok canım maşallah iriyiz doktorum eşime size benziycek leylek olucak dedi bakalım artık sağlıklı olsunda gerisi öneml değil inş darısı başına ümmühancım sendende duyarız bebiş haberini enkısa zamanda
inşallah canım.belkide allah söyletti kız.
allah gönlünüze göre verir inşallah şu mübarek günlerde.
canım ya sanırsam bizimkilerde cennet tarafında oturuyorlar.bende isterim görüşmek.
sende benim bu taraflara gelirsen beklerim canım.
sen bence yanlış davranıyosun bak herkesin patronu pis işletri hep elemanlarına yaptırır. genel işleyiş bu şekilde kaydirigubbakcemile3 sen istisnasın bence. valla sizin orda eleman açığı varsa sen bana haber ver hemen cv yollayayım sana kaydirigubbakcemile3 elimden her iş gelir abla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benden iyi eleman bulamazsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydın herkeseopuyorumnanaktan
olsun hayatım geçersen genede beklerim canım.
çokda karşı sayılmaz kız.
sana yakınız hayatım.
sorma şekerim yaa valla her iş yeri gibim değil burası tatlım biz çalışanlarımıza çalışırız geneldee ekonomik kriz malum ilk zaten ben hissederim çalışanlardan önce hahaha
keşke işlerimiz iyi gitsede gelsen tatlım ya o kadar vahim durumdayızki düşün işteyim ama burda genelde tüm gün takılıyorummm gerisini sen düşünn keşke iş olsada arada girsem oof allahım neydi günahımm kaydirigubbakcemile3
birde bu streste bebek yapcemmm pööhhhhhhh
sorma şekerim yaa valla her iş yeri gibim değil burası tatlım biz çalışanlarımıza çalışırız geneldee ekonomik kriz malum ilk zaten ben hissederim çalışanlardan önce hahaha
keşke işlerimiz iyi gitsede gelsen tatlım ya o kadar vahim durumdayızki düşün işteyim ama burda genelde tüm gün takılıyorummm gerisini sen düşünn keşke iş olsada arada girsem oof allahım neydi günahımm kaydirigubbakcemile3
birde bu streste bebek yapcemmm pööhhhhhhh
inşallah canım.ben her akşam sizin için dua ediyorum inanınki.
allah hepinize hayırlısını nasip etsin kızlar.
evet baya yakınız canımmm kaydirigubbakcemile3 gelirsem mutlaka seni haberdar edeceğim canım
ozaman işler kötüyken sen hemen bebiş yap şekerim işler düzelince kendini kariyerine adarsın :jeyyar: senin için şuan tam zamanı :jeyyar:
inşallah canım.ben her akşam sizin için dua ediyorum inanınki.
allah hepinize hayırlısını nasip etsin kızlar.
Ebrucum ben böyle havaları çok severim..Şimdi dışarı çıkıp bi tur atasım var ama annem gelcek turşu kurcaz..Ben tuhafım biraz güneş pek sevmem..
yaw işte 10 aydır deniyomdaa hahahahaaa ne gelen ne giden şekerimmmm bu strese ben olsam bende gitmezdim bebekmi gelsinnn reglime 4 gün kaldı dün göğüslerimi inceliyordum sapık gibi kaydirigubbakcemile3 neyse ucundan hafif şeffaf sıvı geldi soldakinden yani dedim herhalde prolaktin hormonum tavan yaptı ooof dedim oofffffffffffff ne diyim arkideşimmmmm bekliycizzzzz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?