Sabırsızlanıyorum kızları:))

evet canım sağlıklı hayırlı evlat olsun anasının babasının değerini bilsin inş :Saruboceq: bu ay başladık bakalım çalışmalar inşallah burçakçımm :Saruboceq:

aminnn canımmmm :Saruboceq: ben karşıya hiç geçmiyorum tatlım ama geçersem tabi ki seve seve gelirim. ben sana şimdi mail adresimi gönderiyorum görüşelim mutlaka

sorma şekerim yaa valla her iş yeri gibim değil burası tatlım biz çalışanlarımıza çalışırız geneldee ekonomik kriz malum ilk zaten ben hissederim çalışanlardan önce hahaha
keşke işlerimiz iyi gitsede gelsen tatlım ya o kadar vahim durumdayızki düşün işteyim ama burda genelde tüm gün takılıyorummm gerisini sen düşünn keşke iş olsada arada girsem oof allahım neydi günahımm kaydirigubbakcemile3
birde bu streste bebek yapcemmm pööhhhhhhh

olsun hayatım geçersen genede beklerim canım.
çokda karşı sayılmaz kız.
sana yakınız hayatım.

evet baya yakınız canımmm kaydirigubbakcemile3 gelirsem mutlaka seni haberdar edeceğim canım

ozaman işler kötüyken sen hemen bebiş yap şekerim işler düzelince kendini kariyerine adarsın :jeyyar: senin için şuan tam zamanı :jeyyar:

inşallah canım.ben her akşam sizin için dua ediyorum inanınki.
allah hepinize hayırlısını nasip etsin kızlar.

Nasılsın Ebrucum..Dünürüm gelmemiş benim daha..Dün akşamda yoktu merak ettim..akannehir

yaw işte 10 aydır deniyomdaa hahahahaaa ne gelen ne giden şekerimmmm bu strese ben olsam bende gitmezdim bebekmi gelsinnn reglime 4 gün kaldı dün göğüslerimi inceliyordum sapık gibi kaydirigubbakcemile3 neyse ucundan hafif şeffaf sıvı geldi soldakinden yani dedim herhalde prolaktin hormonum tavan yaptı ooof dedim oofffffffffffff ne diyim arkideşimmmmm bekliycizzzzz kaydirigubbakcemile3

inşallah canım.ben her akşam sizin için dua ediyorum inanınki.
allah hepinize hayırlısını nasip etsin kızlar.

ayyy canım benimmmmmmmmm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cümlemizin gönlüne göre versin canım opuyorumnanaktan

iyiyim canım nasıl olayım.
bugün içim karardı vallahi havadan daha şimdiden.
sizin oralar nasıl bakalım.
allah allah neden gelmedi acaba.
benimde dikkatimi çekti bu sabah daha gelmediği.
ama geç kalmıştır diye düşündüm.
ama akşamda gelmedi demek.
CADIARZU CADIARZU

Ebrucum ben böyle havaları çok severim..Şimdi dışarı çıkıp bi tur atasım var ama annem gelcek turşu kurcaz..Ben tuhafım biraz güneş pek sevmem..

Ben de telefonu var ama kocası falan yanındadır diye arayamıyorum biraz daha bekliyim mesaj çekerim..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen çocuğun gözünü korkutmuşsun tatlişkom azcık rahat ol stres yapma bak nasıl gelicek. elinde kovalarla su taşırsan gelmez tabi kaydirigubbakcemile3 gözü korkmuş masumun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah bu ay gelir tatlım yaaa benimde 1 hafta var bakalım inş tez zamanda bizde bebeklerimize kavuşuruz :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…