Sabırsızlanıyorum kızları:))

Ebrucum ben böyle havaları çok severim..Şimdi dışarı çıkıp bi tur atasım var ama annem gelcek turşu kurcaz..Ben tuhafım biraz güneş pek sevmem..

aslında bende severim hayatım.
ama ne biliyim birde işte olunca hiç çekilmiyor.evde olmayı daha çok seviyorum bu havalarda hayatım.

Ben de telefonu var ama kocası falan yanındadır diye arayamıyorum biraz daha bekliyim mesaj çekerim..

bende merak ettim sen biraz daha geçince ara hayatım.
banada haber verirsen sevinirim canım.

doğru söylüyosun şekercim yaaaa inşalalh sanada banada bi hafta sonra meleklerimizin haberlerini vermek nasip olur canım hayırlısıylan rahat olcemmmmmmmmmmmmm bundan sonraaaaaaaaaaa koşmaya başladım zaten artıkın kendimi sporaa verdimmmm hahahaaa napemmm

aminnnnnnnnnn :Saruboceq: anacım sen masum yavrucağın gözünü korkutmuşsun diyorum hala spor diyo koşmak diyo kaydirigubbakcemile3 azcık otur oturduğun yere yahu kaydirigubbakcemile3 bırak sporu falan bırak işleri de elamanlar yapsın sen takıl burda topikte kızlarla konuş stresini at :enbuyukkk:

yavru kuşum ya çok saol öyle yapıyorum bende zaten iyiki varsınız valla yaa napim şekerim doktorum spor yap dedi kendini farklı şeylere kanalize et dedi yoksa antidepresan kullanmam gerekiyormuş yine ondan bende spor yapıyorum ama çok yormuyorum şekercik merak etme az az yapıyorum opuyorumnanaktan

günaydın ballı bademlerim, şekerparelerim kaydirigubbakcemile3

maşallah ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi

herkese günaydın iyisinizdir inşallah

canım dünürüm tahmin ettiğin gibi pc kocama lazımmış yanında götürmüş

gece 12ye kadar ve sabah 9dan sonra msj çekebilirsin sorun değil kaydirigubbakcemile3

evet aslında spor herşeyin ilacı kızlar.
insanı çok rahatlatıyor spor.

evet şekercim bencede iyi bişey doktorum deyince aman yine ilaç milaç kullanmam dedim ve rahatlamak amaçlı ve geceleri uykularım düzensiz onları düzene sokmak amaçlı başladım inşalalh faydasını görürüm cancan

günaydın canım heşgeldinnnnnnn opuyorumnanaktan

günaydınnn arkadaşlarrr!!!opuyorumnanaktan
dün akşam kızım durmadı bakamadım neler oldu bi okuyayımm!!

sanada günaydın canımmm opuyorumnanaktan

heee tamam ozaman az yapıyosan sorun yok kaydirigubbakcemile3 izin veriyorum kaydirigubbakcemile3 örgüyü denedin mi tatlişkom ben gergin olduğum zamanlar örgü yaparım hep. internetten örnek bulup.fazla beceremiyorum ama stresimi atıyorum sende dene kaydirigubbakcemile5

günaydın canım.
hoşgeldin.
bizde merak ettik seni hayatım.ama neyse herşey yolunda o zaman bir problem yok demektir.
Şeniz Şeniz

günaydınnn arkadaşlarrr!!!opuyorumnanaktan
dün akşam kızım durmadı bakamadım neler oldu bi okuyayımm!!

günaydın canım.

vallahi bende bir ara yapıyordum ama ameliyat olunca bırakmak zorunda kaldım.
şimdide fırsat bulamıyorum canım yapmaya
iş,ev,çocuk derken bir türlü fırsatım olmuyor.
aslında gene yapmak istiyorum.

evet şekercim yaw örgü olayı beni sıkıyor kaç kez başladım sıkıntı bastı bıraktım yoksa yapcemde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hep yarım bırakıyorum anneme veriyom o bitiriyorrrr

evet ya spor yapmak rahatlatıcı bişey yakın zamanda fırsat yaratırsında başlarsın inşallah şekerim zor tabi bebişte olunca ama yaratmalıyız aslında kendimizede zaman

hoşbulduk fıstıklar nasılsınız?

nasıl olalım şekercim seni gördük daha iyi olduk sen nasılsın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…