Sabırsızlanıyorum ...!

günlerdir sayfada seni takip ediyorum trackeki sanki ben hamileymişim gibi sevindim gözümden yas geldı tebrık ederım.bana dua et.

:çok üzgünüm:ben cumartesi akşam yaptım negatif çıktı...şimdi yaparsam yine negatif çıkabilir.. belki bugün kırmızıları görebilirimdesenağlama...o yüzden beklicem ...günün hiç şaşmazdı ama sanki olacam gibi:tomato:

günlerdir sayfada seni takip ediyorum trackeki sanki ben hamileymişim gibi sevindim gözümden yas geldı tebrık ederım.bana dua et.

Canlarım benim çok teşekkürler yanımda olduğunuz için..

Allahım inş sanada bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder inş..ennnn yakın zamanda.

Bende hamile haberlerini okuyunca duygulanırdım ama hep dua ettim allahımda nasip etti.

hımm anladım canım ama bak sakın ama sakın stres yapma tamammı..

Insallah hamilesin canim.. bencede bekle biraz. :teselli:

belirtilerin ne yazarmısın?

Hamile olduğumu öğrenmeden önce sanki karnımda gaz torbası vardı..Ama kabızdım.

Göğüslerimde hassasiyet vardı şimdide uçlarında acıma var.

Sık idrara çıkma..

idrarda tortu olayına bakın bende vardı kızlar..

Sağ kasığımda kramlar var şuanda da..

Ara sıra bel ağrım oluyo..

Ama herşeye bedell içimde bi melek var allahıma şükür:Saruboceq:

trackeki canım tebrik ederimmm Şeniz Rabbim tamamına erdirsin yavruna sağ salim kavuştursun seni bitanem inşallah darısı bizlerinde başına :Saruboceq:

artuner canım sana da çok üzüldüm ya :çok üzgünüm: neden bukadar kendini yıpratıyorsun. bırak kim ne derse desin. yaşamayana uzaktan çok kolay bir konu gibi görünüyor ama bu hissi yaşayan bilir :çok üzgünüm: ben bunları yaşamamak için kimseye söylemedim bebek istediğimizi. çünkü insana iyice stres oluyor. annem bile bilmiyor okadar gizli yani hepimiz birgün bebeklerimize kavuşacağız sen sakın kendini üzme canım. bizim komşumuzun 20 yıl sonra doktorlar artık olmaz dediğinde bebeği oldu. herzaman ümidin olsun canım öpüyorum seni Şeniz

defhne tatlımteşekkür ederim iyiki siz varsınız dün gerçekten kabustu benim için taki trakkekinin bebeşini duyana kadar okadar mutlu oldumki ya bugün 1 ayı geçti ama akşamdan beri çok ağrım var sanki adet olacam gibi sabaha kadar uyuyamadım hep kendimi yokladım acaba adetmi oldum diye eşimde benim yüzümden 2 gündür huzursuz doktorumla konuştum çarşambaya kadar stres yapama varsada kanamayla gider dedi ama çok korkuyorum ilk kez 7 seneden sonra bu kadar geciktim ne olur arkadaşlar benim için değil hepimiz için dua edelim yalvarırım sizlere

çok ii yapmışsınız cnm ...biz yeni başladık ama benim hep hayalimdii..son 1 senedir ..çok şükür sonunda karar verebildik....eşim bir rahatsızlık geçirdi ensefalit diye beyinde iltihaplanma ...yaşamakla ölmek arasında kaldı yavrumsenağlama..çok üzüldük çok yıprandık inan o hastalıktan sonra ve ben eşim hasatanede yatarken hastane bahçesinde kafama vurarak tek düşündüğüm şey neden bir çocuğum yoktu...çünkü onunla benim aramadaki en güçlü bağ diye düşündüm o an..:çok üzgünüm:..o olmasa ben neyaparım kime dokunurumsenağlama....çok şükür şimdi eşim ii ama ben hemen allahım bana bir bebiş versin istiyorum...inş hemen olur cnmm yaaa..dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…