Sabırsızlanıyorum ...!

nerdennereye canm ya çok sevindim inan. İnternetin başına geçtiğimde tek dileğim senin hamile olduğunu öğrenmekti. Ve çok şükür öğrendimde :) Allahım kucağına almayıda nasip etsin. Darısıda bize artık inşallah

hihoyyythihoyyythihoyyythepinize çook teşekkür ederimm kızlarr......meleğim benimle çook şükürr allahımmm isteyen herkessee tez zamanda bekletmeden nasip etsinnn......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hihoyyythihoyyythihoyyythepinize çook teşekkür ederimm kızlarr......meleğim benimle çook şükürr allahımmm isteyen herkessee tez zamanda bekletmeden nasip etsinnn......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

slm canlarım 2 gündür giremiyordum hastanede yatıyordum özledim sizleri nasılsınız?? CANIIIM TEBRİK EDERİM ÇOOOK SEVİNDİM MELEĞİN SENİNLE ARTIK AÇAR AÇMAZ BU GÜZEL HABERİ DUYMAK MUTLU ETTİ BENİ:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:

Canım geçmiş olsun neden hastanede yattın inşallah kötü bişey yoktur

ayyyyyyyyyy hamileyiimmmmmmmmm...........sonucumu aldımmm 564.1

tatlım çoook sevindim inan,allah tamamına erdirsin inşallah.rabbim seni ve meleğini korusun..:CüvCüv:
pek yazmıyodum ama takip ediyodum sizi kızlar,ama pek geçmişi okuyamadım şu ara.kaçıncı ayında hamile kaldın canım,kaç gün gecikmiştin,bide belirti filan varmı şuan?
bizi bilgilendirirsen sevinirim.güzel haberleri almak bize umut oluyo çünkü..
çook öpüyorum seni canım,bu arada eşine süper bi 14 şubat hediyesi buhihoyyyt

geçmiş olsun canım

ayyyyyyyyyy hamileyiimmmmmmmmm...........sonucumu aldımmm 564.1

:teytey: Canım ya Tebrikler sonunda güzel haberini aldık:CüvCüv: senin adına çok ama sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...Gerçekten çok mutlu oldum ...hihoyyythihoyyyt eminimki sende uçuyorsundur mutluluktan..darısı isteyen herkesin başına...sevgiler canıma.s.

ahhhh canımmmmmmmm..
nasıl sevindim anlatamam yaaaaaaaaa.. :dance:
böyle her hamile haberi aldığımda kendimmiş gibi seviniyorum çok... :CüvCüv:
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olur inşaallah.....
çok tebrik ederim çoookkkk........ :1hug:

canım benim çook teşekkür ederimmmm ..allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsınn inşş...

cnnmm beniimm çokk sağolll haleciimm..allahımmm inşş sanada kısmet eder bi tanemmm.....şubat daha bitmediii bu ay bir sürü hamile haberi alacaz allah izin verirse......:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…