- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.941
ewt biraz daha sabret bakalımm sendende hamiş haberlerini alacaz inş...aaahhh benimde bi kesinleşse kalbim yerinden çıkacak gibii....ayyy ben umıtlıyım gercekten ınsallah onumuzdekı hafta benım de bellı olucak bugun eve gelırken eczanenın onunden gecıodum bırden ıcerı gırıp test alma gıbı bı duygu belırdı sabırsızlıktan olsa gerek kaydirigubbakcemile3 dur kızım dedım daha adet gunune 1hafta var ne acele edıyonnnsırnaşık şey
normalde bugün ya da yarın olmam gerekiyo bugünkü testimde silik çıktıı..bakalım cnm bekliyoz işte adet olursam inanmıcam bu idrar testlerine artık:dilcikar:okuyamadım sahı sen nabtın cızgı sılık cıkmıstı yenıden test yaptın mı adetıne daha ne kadar var
yaa sadece yumurtalıklarım ağrıyo sağlı sollu kasılıyo onun dışında herşey normal şu ann....yaa valla kafayı yicemm yoksa niye çıkıyor o çizgiler varsa niye adet olacam gibi hissediyorumm anlamadımm...bugün faso silik çizgi çıkanların yazılarını okudumm çoğu sonunda hamile olduğunu öğrenmiş..ama bi yandanda silik çıkıp hamile olmayanlarda olmuşş :uhm:sen nasıl hıssedıyorsun pekı adetın gelıcek gıbımı sancı fılan yada ne bıleyım
yaa sadece yumurtalıklarım ağrıyo sağlı sollu kasılıyo onun dışında herşey normal şu ann....yaa valla kafayı yicemm yoksa niye çıkıyor o çizgiler varsa niye adet olacam gibi hissediyorumm anlamadımm...bugün faso silik çizgi çıkanların yazılarını okudumm çoğu sonunda hamile olduğunu öğrenmiş..ama bi yandanda silik çıkıp hamile olmayanlarda olmuşş :uhm:
ne bilim cnmm inan böyle beklemek daha zorr...keşke adetime 10 gün olmuş olsaydıda öle bekleseydimm...bundan bin kat daha az acı çekiyosun
......ALLAHIMM NOLUUURRRR MELEĞİM BENİMLE OLSUNN DÜNYAMA GÜNEŞİMM DOĞSUNN NOLLUURR ALLAHIIMMM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:senağlama
inşşallahhh cnmm yaaa nasıl güzel bir sürpriz olacak nasıl bi heyecandır allahımm buuu allahıımm herkese yaşatsınn inşş:Saruboceq:kıyamam yaaa sen sımdı boyle ıcten dua edınce ben de duygulandımsenağlama
işte bu kadar temız duygularla ıcten gercekten ıstıyoruzzz Rabbım cevırmesın dualarımızı ınsallaaaaa:teselli:
yaa sadece yumurtalıklarım ağrıyo sağlı sollu kasılıyo onun dışında herşey normal şu ann....yaa valla kafayı yicemm yoksa niye çıkıyor o çizgiler varsa niye adet olacam gibi hissediyorumm anlamadımm...bugün faso silik çizgi çıkanların yazılarını okudumm çoğu sonunda hamile olduğunu öğrenmiş..ama bi yandanda silik çıkıp hamile olmayanlarda olmuşş :uhm:
ne bilim cnmm inan böyle beklemek daha zorr...keşke adetime 10 gün olmuş olsaydıda öle bekleseydimm...bundan bin kat daha az acı çekiyosun
......ALLAHIMM NOLUUURRRR MELEĞİM BENİMLE OLSUNN DÜNYAMA GÜNEŞİMM DOĞSUNN NOLLUURR ALLAHIIMMM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:senağlama
vermemmii canımm yaa herşeyimi burda paylaşıyorumm herkesten önce size veririm bak bunları daha eşim bile bilmiyor ama siz biliyosunuzzz:enbuyukkk:Ne kadar icten yazmissin, inan gozlerim doldu. Bize de hemen haberini verirsin degil mi??? kalbim seninle....
vermemmii canımm yaa herşeyimi burda paylaşıyorumm herkesten önce size veririm bak bunları daha eşim bile bilmiyor ama siz biliyosunuzzz:enbuyukkk:
Herkese selamlar... :)
Birbirinize olan desteginize hayran oldum. Dun gece forumlari okuyarak sabahladim. Uye olmaya karar verdim. Ben 32 yasindayim ve anne olmaya calisiyorum. Zamanimin daraldigini dusunerek cok bunaltiyorum kendimi. Burada sizlerle arkadas olmak, her hamilelik haberini buyuk bir sevincle takip etmek istiyorum. :)
Benim adetime 12 gun var, cok stres oldum. Diger aylardan farkli olarak acayip kotu bir sekilde gaz problemim var ve yemek yedikten sonra bile ayni siddetle olusan mide gurultularim var. Bir de basagrisi cekiyorum bir haftadir. Kasiklarim da gergin ve hassas, adet olacakmisim gibi bir his var. Eczaneden test aldim, cekmeceme koydum bile, cok sabirsizlaniyorum. Eger aylar sonra bu mucize gerceklesirse sizlerle paylasmak cok buyuk keyif olacak.... Beni yalniz birakmayin.... :)
kızzzzzzzzzzzzzzzzz ben varımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?