Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın kuzucumm sanada hayırlı cumalarr....elifcim sabah tıp merkezine gittim ve kan testi yaptırdımmdelikafaduldendelikafadulden...çoookk heyecanlıyımm iki saat sonra arayıp öğrenecemmmm kalbim duracak benim için dua et olurmuu.......

canım hep dua ediyorum zaten.ben yürekten inanıyorum bebişinin seninle olduğuna.
bu cuma gününde inşallah Allah'ım yüzünü güldürecek:Saruboceq:

slm kızlar anam hastayım bügün ya grip olmuşum nerdennereye gözün aydın canım:sm_cool:else günaydın yavru kusum

arkadaşlar bişey sorcam testte ikinci çizgi hemen mi çıkıyor yoksa 1 çıktıktan biraz daha sonramı çıkıyor

günaydın elifcim.hayırlı cumalar.

sanada günaydın tatlım hayırlı cumalar

ayyyyyyyyyy hamileyiimmmmmmmmm...........sonucumu aldımmm 564.1

canım benim çoook sevindim.Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.
gözün aydın bitanem

slm kızlar anam hastayım bügün ya grip olmuşum nerdennereye gözün aydın canım:sm_cool:else günaydın yavru kusum

günaydın şekercim.kuzunu iyileştirdin sen mi hasta oldun?geçmiş olsun tatlım

nereden nereye ben foruma yeni üye sayılırım yorum yapmadan seni takip ediyordum ve hamile olmanı gerçekten çok istiyordum ve senin adına inan çok sevindim ben de bu ay başladım denemeye inş en kısa zamanda gelir benim meleğimde ...Tebrikler taze anne inş sorunsuz bir hamilelik yaşar bebeğini sa ğlıklı bir şeklide kucağına alırsın ...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…