Sabırsızlanıyorum ...!

trakkeki sen merak etme kızın olacak sibel dedi dersin ama tersi olursa yinede dünyanın en şanslı kadınlarından biri olduğunu unutma yeğenime iyi bak valla kabusunuz geri döndü

Eli ayağı düzgün olsun eksiksiz olsunda kız erkek hiç farketmez ama kız olursa sibel kızıma bi patik örürsün artık:dance:

merhaba özlemcim ohh arkadaşlarım çoğaldı bu site beni o kadar rahatlatıyorki inşallah hep mutlu şeyler paylaşırız hele şu hamilelerimiz bir doğursunlar benden çok çekecekleri var

merhaba canımmm benı de cok rahatlatıyor canlarımsınız bu sıte ıyı kı varrr:asigim: bu arada senı tanımıyorum ya hamıs mısın beklıyomusun hıc bılmıyorum bıraz bahsedermısın bana

evet canım insan ailesiyle bile paylaşamadıklarını bu sitede paylaşıyor ben burada üzülüp burada seviniyorum hele hamile haberi alınca daha mutlu oluyorum bana nasip olmadı 7 buçuk senedir allahımın bir bildiği varki vermiyo ama olsun en azından içimde çocuk sevgisi var ona bile şükür ediyorum

merhaba canımmm benı de cok rahatlatıyor canlarımsın bu sıte ıyı kı varrr:asigim:

aynen kızlar.hamile değilim,beklentim de yok ama sizlerle paylaşımda bulunmak mutlu ediyor beni
ama bazen yeni gelen arkadaşlar soru sorunca cevaplamaya çekiniyorum bilmeden etmeden karışıyorum gibi

uzuldum canım yaaa..
benım annemler de benı 10uncu senesınde kucagına almıslar..
bugun ust komsumuzun yedısı vardı oraya gıttım bı abla gelmıstı tam 15sene sonra bı cocugu olmus arkasından hıc aralıksız ıkıncıye gebe kalmıs bence kader kısmet alnımıza yazıldıgı zamanda oluyor benım de bu ay ılk denemeydıı onumuzdekı hafta bellı olucak kısmetse

aynen kızlar.hamile değilim,beklentim de yok ama sizlerle paylaşımda bulunmak mutlu ediyor beni
ama bazen yeni gelen arkadaşlar soru sorunca cevaplamaya çekiniyorum bilmeden etmeden karışıyorum gibi

olsun canım ya sonucta enınde sonunda olucak bısı demı ama cocuk sevgısı cok baska hele kı annelık duygusu her kadın bunu yasamanın hayalını kuruyorrrr:çok üzgünüm:

özlemcim canım ben 7 buçuk senelik evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım 7 senedir tedavi oldum ama sonuç hüsran artık mart ayında tüp bebek için tedaviye başlıyacaz aşılama yaptırdık 3 defa tutmadı tüp bebek yöntemiylede kalamazsam yuvadan bir tane bebek alacaz eşim doktor sağolsun bu isteğime karşı çıkmıyor sen hamilesin galiba

yok degılım dahaaa yanı bellı degıl bılmıyorum haftaya bellı olucak kısss nerden cıkardın bunu allah duysun agzından ınsallaaa hamıleyımdırrr:Saruboceq:

olsun canım ya sonucta enınde sonunda olucak bısı demı ama cocuk sevgısı cok baska hele kı annelık duygusu her kadın bunu yasamanın hayalını kuruyorrrr:çok üzgünüm:

annelik duygusu içimizde var heralde
inşallah Allah hepimize nasip etsin
sizlerle konştukça çocuk isteğim artıyor

inşallah allahım fazla bekletmeden kucana alırsın tatlım beklemek çok zor ama yinede insanın içindeki ışık sönmüyor sen hiç sitres yapma ne kadarlık evlisin

else ya sen erken filan deme iste o zaman oda ister çocuk farklı birşeydir trakkekine bir bak kelebeğe ya nasıl mutlular bende onlarla mutlu oluyorum allahım hiç bir engel yoksa çocuk düşün sonra üzülürsün

ayy eşin de arkadaşlarıyla cocuk muhabbetı yapsa da keske o da ıstemeye baslasaa sırnaşık şey

valla canım sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımızın birinin yaklaşık 2 aylık bebeği var,diğerinin 2 kızı var.eşim bebeğe daha yaklaşmıyor ama kızlarla çok iyi anlaşıyor.
aslında iyi bir baba olabileceğine inanıyorum ama inşallah isticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…