- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.141
trakkeki sen merak etme kızın olacak sibel dedi dersin ama tersi olursa yinede dünyanın en şanslı kadınlarından biri olduğunu unutma yeğenime iyi bak valla kabusunuz geri döndü
merhaba özlemcim ohh arkadaşlarım çoğaldı bu site beni o kadar rahatlatıyorki inşallah hep mutlu şeyler paylaşırız hele şu hamilelerimiz bir doğursunlar benden çok çekecekleri var
merhaba canımmm benı de cok rahatlatıyor canlarımsın bu sıte ıyı kı varrr:asigim:
evet canım insan ailesiyle bile paylaşamadıklarını bu sitede paylaşıyor ben burada üzülüp burada seviniyorum hele hamile haberi alınca daha mutlu oluyorum bana nasip olmadı 7 buçuk senedir allahımın bir bildiği varki vermiyo ama olsun en azından içimde çocuk sevgisi var ona bile şükür ediyorum
aynen kızlar.hamile değilim,beklentim de yok ama sizlerle paylaşımda bulunmak mutlu ediyor beni
ama bazen yeni gelen arkadaşlar soru sorunca cevaplamaya çekiniyorum bilmeden etmeden karışıyorum gibi
olsun canım ya sonucta enınde sonunda olucak bısı demı ama cocuk sevgısı cok baska hele kı annelık duygusu her kadın bunu yasamanın hayalını kuruyorrrr:çok üzgünüm:
else kız çalışmalara devam et hiç pes etme valla
inşallah allahım fazla bekletmeden kucana alırsın tatlım beklemek çok zor ama yinede insanın içindeki ışık sönmüyor sen hiç sitres yapma ne kadarlık evlisin
annelik duygusu içimizde var heralde
inşallah Allah hepimize nasip etsin
sizlerle konştukça çocuk isteğim artıyor
özlem tatlım seninde tam bebek isteme zamanın evliliğinde oturmuştur ne güzel dilerim ilk denemede hamile kalırsın
ayy eşin de arkadaşlarıyla cocuk muhabbetı yapsa da keske o da ıstemeye baslasaa sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?