Sabırsızlanıyorum ...!

ben burdayım canım ama hamile değilim malesef,hamilelik konusunda cevap vermeye utanıyorum artık bilip bilmeden bişey dememek için
inşallah hamilesindir.adetin ne zaman?
adet gunum bugun ama belırtı yok dedıgım gıbı sol kasıgım seyrıyoo

Sibelcim canım hoşgeldin çok merak ettik seni özlettin kendini canım ya..ŞenizBiz seni unutmadık canım aslında sen bizi unuttun insan giderken haber verir dimi..klava:

Neyse ben iyiyim çok şükür canım göbişim biraz büyüdü kot pantolonlarım oluyo ama düğmeleri kapanmıyo valla...2 aylık oldu bebişim canım ya kaldı 7 ayımız çok heyecanlıyım valla..

Sen neler yapıyosun çalışmalara devammı?:CüvCüv:

iyiyiz canım asıl sen nasılsın?bulantıların nasıl oldu,azaldı mı biraz?
artuner bugün nihayet ortaya çıktı

İyiyim bende canım benim annemlerdeydim cuma gününden beri akşam geldim ama kociş c.tesi pazar evde olduğu için nete giremedim..

Bulantılarım idare ediyo elifçim ama bitmedi gitti valla.

trakekı tatlım bunu bana mı dedın

Neyse ben iyiyim çok şükür canım göbişim biraz büyüdü kot pantolonlarım oluyo ama düğmeleri kapanmıyo valla...2 aylık oldu bebişim canım ya kaldı 7 ayımız çok heyecanlıyım valla..

Sen neler yapıyosun çalışmalara devammı?

ne kadar çabuk geçiyor zaman sabriyecim
7 ayın kaldı:)ay çok güzel ya bebişin karnında

ayyy valla elifim ya çok çabuk geçiyo inanki...

Cinsiyetinin belli olması içinde daha az kaldı bakalım kız mı erkekmi merak ediyorum çünkü alışveriş yapmak istiyorum artık çok şeker şeyler varrrrrrrr..

Hayır canım benim bu mesajı artunere yazdım sana daha sonra yazdım..

kaçıncı haftada bli olcak canım?
ama bence leylayla senin kızınız olcak, tuğbanın oğlusengözlerimebaksanab

elif ya kızlar nerde hamileler nazlı oldular galiba şimdi ne naz yaparlar onlar valla bende olsam yapardım tadını çıkarsınlar hamileliğin senle biz ne zaman hamile kalacaz bilmiyorum

elif ya kızlar nerde hamileler nazlı oldular galiba şimdi ne naz yaparlar onlar valla bende olsam yapardım tadını çıkarsınlar hamileliğin senle biz ne zaman hamile kalacaz bilmiyorum

ah bilmiyorum tatlım ne zaman hamile kalcaz
sormuştum bugün tedaviye başlıcaktın naptın diye ama çıkmıştın
senin için çok dua ettim canım inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun sende
ben beklemelerdeyim

aa canlarım ya benim netimde sorun var çok geç alıyorum yazılarınızı trakkeki tatlım ben size ulaşamadım sizi özledim valla annemlerde kaldım uzun süre moral yaptım yani martda tedaviye başlıyacaz eşim artık çok istemeye başladı tabi bende allah size sağlıklı evlatlar nasip etsin

merhaba özlemcim ohh arkadaşlarım çoğaldı bu site beni o kadar rahatlatıyorki inşallah hep mutlu şeyler paylaşırız hele şu hamilelerimiz bir doğursunlar benden çok çekecekleri var

Aman iyi canım merak ettik valla...
Ohh ohh annenlerde kalmak iyi gelmiştir canım çok sevindim adına..
Yüce rabbim sanada en kısa zamanda bir evlat nasip eder inş. canım

trakkeki sen merak etme kızın olacak sibel dedi dersin ama tersi olursa yinede dünyanın en şanslı kadınlarından biri olduğunu unutma yeğenime iyi bak valla kabusunuz geri döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…