E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.121
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakimmmŞeniz
canım evt benımde seyrıyo anlatamadım az once tamCanım annem bana hamile olduğunu kasığının seğirmesinden anlamış...İnşallah hamilesindir
adet gunum bugun ama belırtı yok dedıgım gıbı sol kasıgım seyrıyooben burdayım canım ama hamile değilim malesef,hamilelik konusunda cevap vermeye utanıyorum artık bilip bilmeden bişey dememek için
inşallah hamilesindir.adetin ne zaman?
kızlar ben hayatdayım unutdunuzmu beni ELSE TRAKKEKİ NERDENNEREYE ya kızlar ben memleketdeydim kaç haftadır valla sizi özledim ve siteye ulaşamıyorum canlarım ya beni unutmuşsunuz belli TRAKKEKİ yeğenim nasıl büyüdümü karnın ayyyy valla ben sizi çok özlemişim
iyiyiz canım asıl sen nasılsın?bulantıların nasıl oldu,azaldı mı biraz?
artuner bugün nihayet ortaya çıktı
sen nerelerdesın hamişş nası gıdıyo gebelık bakalımmkaydirigubbakcemile3
ne kadar çabuk geçiyor zaman sabriyecim
7 ayın kaldı:)ay çok güzel ya bebişin karnında
trakekı tatlım bunu bana mı dedın
Neyse ben iyiyim çok şükür canım göbişim biraz büyüdü kot pantolonlarım oluyo ama düğmeleri kapanmıyo valla...2 aylık oldu bebişim canım ya kaldı 7 ayımız çok heyecanlıyım valla..
Sen neler yapıyosun çalışmalara devammı?
ayyy valla elifim ya çok çabuk geçiyo inanki...
Cinsiyetinin belli olması içinde daha az kaldı bakalım kız mı erkekmi merak ediyorum çünkü alışveriş yapmak istiyorum artık çok şeker şeyler varrrrrrrr..
elif ya kızlar nerde hamileler nazlı oldular galiba şimdi ne naz yaparlar onlar valla bende olsam yapardım tadını çıkarsınlar hamileliğin senle biz ne zaman hamile kalacaz bilmiyorum
kaçıncı haftada bli olcak canım?
ama bence leylayla senin kızınız olcak, tuğbanın oğlusengözlerimebaksanab
aa canlarım ya benim netimde sorun var çok geç alıyorum yazılarınızı trakkeki tatlım ben size ulaşamadım sizi özledim valla annemlerde kaldım uzun süre moral yaptım yani martda tedaviye başlıyacaz eşim artık çok istemeye başladı tabi bende allah size sağlıklı evlatlar nasip etsin
3.5 yada 4 aylıkken belli olurmu canım..
Ayyy inş. benimde gönlümde hep kız var ama bakalım hayırlısı artık canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?