- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.161
else ya sen erken filan deme iste o zaman oda ister çocuk farklı birşeydir trakkekine bir bak kelebeğe ya nasıl mutlular bende onlarla mutlu oluyorum allahım hiç bir engel yoksa çocuk düşün sonra üzülürsün
evet kızlar gerçekten allahım hayırlısını versin burada bir arkadaşla tanıştım 7 aylık evliymiş sonra samimi olduk daha çocuk düşünmüyoruz diye bana yalan söylemiş dün akşam düşük yapmış ya ne kadar üzüldüm allahın bildiğini kuldan neden saklarlar bilmiyorum ben hamile kalsam herhalde avaz avaz bağırırım ya temiz kalpli olacaksın arkadaşım şimdi kız bana karşı çok mahçup
valla canım sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımızın birinin yaklaşık 2 aylık bebeği var,diğerinin 2 kızı var.eşim bebeğe daha yaklaşmıyor ama kızlarla çok iyi anlaşıyor.
aslında iyi bir baba olabileceğine inanıyorum ama inşallah isticek
özlemcim kına kıyafetleri konusunda kıyafetini gördüm çok güzel olmuşsun:)
bir soru sormuştum sana orda resim nasıl ekliyoruz diye
aynen ya bende cok mutlu oldum bu guzel haberi duyunca :teytey::teytey::teytey:
ne zamandan beri deniyorsunuz kiz
bu ikinci ayımızdı ve allahıma şükürler olsunnn çok fazla beklemedimm...çok korkuyordumm çünkü eşim çok ağır bi antibiotik tedavisi geçirdii..ondan dolayı sperm kalitesinin düşeceğini söyledilerr..herneysee geçen ay çok hesap yapmamıştım açıkcası ama sizlerle burda konuşa konuşa bu ay yumurtlama dönemi tarihini hesapladımm..o günlerde günaşırı değilde hergün birlikte olduk ve sonra gün aşırıya döndük...2 senelik evliyim ve doğum kontrol hapı kullanmadımm cnm eşim korunuyordu benim adet düzensizliğim hiç olmadı sadece geçen ay 3 gün gecikti...bu ay da gecikmeden sonucu aldımm....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
günaydıınn kuşuumm nasılsıınnnnnnŞenizgünaydın kızlar hepinize
hayırlı haftalar
günaydıınn kuşuumm nasılsıınnnnnnŞeniz
iyiymmm canıımm minik bezelyem dün çookk yorulduu ..çokta korktum açıkcası birşey olacak diyee...önceden sözleştiğimiz misafirlerimiz geldii..yemekli olduğu için çok yoruldummm ..hem bir haftanın temizliği hem yemek gerçekten kabus gibi bir gün geçirdimm...neyseki bugün iyiyimmm allahım sen meleğimi koru....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?