Sabırsızlanıyorum ...!

else ya sen erken filan deme iste o zaman oda ister çocuk farklı birşeydir trakkekine bir bak kelebeğe ya nasıl mutlular bende onlarla mutlu oluyorum allahım hiç bir engel yoksa çocuk düşün sonra üzülürsün

çok mutlular canım inşallah bizlerede nasip olur bu mutluluk:Saruboceq:

evet kızlar gerçekten allahım hayırlısını versin burada bir arkadaşla tanıştım 7 aylık evliymiş sonra samimi olduk daha çocuk düşünmüyoruz diye bana yalan söylemiş dün akşam düşük yapmış ya ne kadar üzüldüm allahın bildiğini kuldan neden saklarlar bilmiyorum ben hamile kalsam herhalde avaz avaz bağırırım ya temiz kalpli olacaksın arkadaşım şimdi kız bana karşı çok mahçup

yalan söylicek ne varki
valla tatlım ben hamile değilimkaydirigubbakcemile3olsam hemen ilk sizlere haber veririm heralde

ayyyy inşallaa canım yaaaa kaydirigubbakcemile5

özlemcim kına kıyafetleri konusunda kıyafetini gördüm çok güzel olmuşsun:)
bir soru sormuştum sana orda resim nasıl ekliyoruz diye

canlarım kocam geldi biz film seyredecez bu akşam televizyonumuz kapalı apartmanımızn çanak antenini çalmışlar allahım millet nelerle uğraşıyor birde bizim üstümüzdeydi 8nci katda hiç duymadık arkadaşlar valla kapınızı kimseye açmayın neler oluyo hayatda yarın görüşürüz öptüm sizi

günaydın kzılar
nasılsınız
bayadır uğrayamadım
çoğunuz beni hatırlamaz bile
birkaç kişi dışında
nasılsınız bakalım
yeni hamişler var mı aranızda
hayırlısı olsun inş

Kızlar günaydın...ben hafta sonları yokum sadece hafta içi girebiliyorum valla sayenizde burda olmayı özlüyorum :) Ya kızlar ben 02.02.2009 da ilaçla adet olmuştum şimdi dün ve bugün yine adet belirtilerim var kahve rengi akıntı ve normal akıntılarım çok fazla var sanki adet olacakmışım gibi böyle ne kadar devam edecek acaba..çok moralim bozuluyor...bana neler oluyor birtürlü çözemedim...

aynen ya bende cok mutlu oldum bu guzel haberi duyunca :teytey::teytey::teytey:

ne zamandan beri deniyorsunuz kiz

Canım kusura bakma ben hafta sonları giremiyorum ...Bizim yaklaşık 7 ay oldu ..son 4 aydır adet düzensizliğim var ilaçla 2 kez adet oldum...bu ayda da birkez oldum bir daha olucam galiba neler olduğunu anlamadım....

Canım ya ne kadar şanlıymışsın...2 ayda olması süpermiş...ben 8 ay d.kontrol (yasmin) kullandım o benim bütün dengemi bozdu şimdi de hem onun etkisi hem stres çocuğum olmuyor 7 ay olacak

nerdennereye canım tebrik ederim aklımdaydın ama evdeki bilgisayar bozuldu okulun bilgisayarından yazıyorum allah hayırlısıyla kucağına lmanı nasip etsin

iyiymmm canıımm minik bezelyem dün çookk yorulduu ..çokta korktum açıkcası birşey olacak diyee...önceden sözleştiğimiz misafirlerimiz geldii..yemekli olduğu için çok yoruldummm ..hem bir haftanın temizliği hem yemek gerçekten kabus gibi bir gün geçirdimm...neyseki bugün iyiyimmm allahım sen meleğimi koru....

amin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
annem bana hamileyken köyde oturuyolarmış,9 ay tarlaya da gitmiş,dama inek sağmaya da girmiş,herişini yapmış.bak 25 yaşına geldim bile:)
sen yorma kendini ama aklına kötü bişey de getirme olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…