- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.801
elsecim daha önce çok hayal kırıklığına uğradım ümitlerim kırılmasın hep ümitlenmeye bile razıyım biraz daha geçsin haftaya yaparım heralde eczaneye gidip test almaya utanır oldum
daha cok bebek istiyoruz bu topikte yaaaaaaaaaaaaaaaaa
özlemcimm hamilesin sen yaa şu idrar testini bir daha yapsann gerçektennn çıkacakkk yaaaa
anladım özlem 2hafta daha cok erken
canım benim Allah razı olsun,dualarını kabul etsin inşallah
bende hepinizin bebişlerine hediye almak istiyorum aslında,inşallah gönderebilirim
özlemcimm hamilesin sen yaa şu idrar testini bir daha yapsann gerçektennn çıkacakkk yaaaa
seni de zor ikna etmiştik bitanem hamile olduğuna :CüvCüv:sositososito
ewet yaa ne günlerdiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...ama özlemle aramızda şöyle bi fark var özlemin adeti geçmiş benim adetime dört gün vardı ondan benim ikna olmam zor olmuştu ama çabuk kandım valla ben sizin ısrarlarınıza adet günümde kan testi yaptırdımm...özlem kanmıyacak gibii ne yapsakkkseni de zor ikna etmiştik bitanem hamile olduğuna :CüvCüv:sositososito
ewet yaa ne günlerdiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...ama özlemle aramızda şöyle bi fark var özlemin adeti geçmiş benim adetime dört gün vardı ondan benim ikna olmam zor olmuştu ama çabuk kandım valla ben sizin ısrarlarınıza adet günümde kan testi yaptırdımm...özlem kanmıyacak gibii ne yapsakkk
CADIARZUCADIARZU
ewet yaa ne günlerdiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...ama özlemle aramızda şöyle bi fark var özlemin adeti geçmiş benim adetime dört gün vardı ondan benim ikna olmam zor olmuştu ama çabuk kandım valla ben sizin ısrarlarınıza adet günümde kan testi yaptırdımm...özlem kanmıyacak gibii ne yapsakkk
CADIARZUCADIARZU
destegın ıcın sagol canım benımmmm yaaaaanapalım canım beklicez bizde onunla beraber pazar gününü:1hug:
bence özlem hamilesin içime doğdu bence test al özellikle adetin düzenliyse bende düzensizlik var diye almadım ama bence bir bak bakalım
biliyorum ama sen yinede bi idrar testi yapsannn hıı hadiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3demiiiiiiii eliiifffff tugba da ınamıyodu hamıs olduguna bak hamiş miş
yaaaaa o gunlerı hatırla tugba hanım koayl degıl sen de yasadın bılıyon baskı yapmakaydirigubbakcemile3 bana:roflol: :dilcikar::teytey:
doktor dogru söylemiş özlem eger sonucu ögrenirsen bana özelden haber ver malum ben her zaman olamıyorum burda else ben 2.yi yapacamda dikşler tam iyileşmedi yoksa niyetliyim yani özlemcim ama senin fare kafese girmiş sanırsamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?