Sabırsızlanıyorum ...!

bu yaz tam üç yıl olacak ama 8 aydır korunmuyoruz bukadar zor olacağını bilsem evlendiğim gibi olsun isterdim ne bileyim dizilerdeki gibi korunmayı bırakınca olur sandım fazla hayal kurmuşum

anladım özlem 2hafta daha cok erken

işte canım doktor bı de seyı sordu ocagın kacında adet olmsutun dıye 22sı dedım sımdı kanda bıle cıkmaz en az ıkı adet baslangıcı arasına 1ay verıyoruz dedı pazar veya pazartesı bellı olurr deger dusuk de cıkabılır ama en azından var mı yok mu onu anlrız dedı

canım benim Allah razı olsun,dualarını kabul etsin inşallah
bende hepinizin bebişlerine hediye almak istiyorum aslında,inşallah gönderebilirim

Oyyyy almış kadar oldun bile elifçim düşünmen yeter çok sağol...ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ümmühancım ya napıyosun sessiz sessiz kaldın?şu listeyi ortaya çıkarsan mı acaba tatlım?
kim kaç haftalık hamile,kimin adetine ne kadar kalmış:)

özlemcimm hamilesin sen yaa şu idrar testini bir daha yapsann gerçektennn çıkacakkk yaaaa

seni de zor ikna etmiştik bitanem hamile olduğuna :CüvCüv:sositososito

demiiiiiiii eliiifffff tugba da ınamıyodu hamıs olduguna bak hamiş miş

yaaaaa o gunlerı hatırla tugba hanım koayl degıl sen de yasadın bılıyon baskı yapmakaydirigubbakcemile3 bana:roflol: :dilcikar::teytey:

seni de zor ikna etmiştik bitanem hamile olduğuna :CüvCüv:sositososito
ewet yaa ne günlerdiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...ama özlemle aramızda şöyle bi fark var özlemin adeti geçmiş benim adetime dört gün vardı ondan benim ikna olmam zor olmuştu ama çabuk kandım valla ben sizin ısrarlarınıza adet günümde kan testi yaptırdımm...özlem kanmıyacak gibii ne yapsakkk
CADIARZUCADIARZU

yaaa öyyleee demeee insan inanamıyooo kı bırden hamıle olabılcegınee ınsallah sız haklı cıkarsınız ben haksız olurum yeter kı bebegım benımle olsun demı amaaahihoyyyt

napalım canım beklicez bizde onunla beraber pazar gününü:1hug:

bence özlem hamilesin içime doğdu bence test al özellikle adetin düzenliyse bende düzensizlik var diye almadım ama bence bir bak bakalım

bu arada suraya gırıp yazan esım olsaydı o da kesın hamıle oldugumu yazardı nerden emınse artık kaydirigubbakcemile2

napalım canım beklicez bizde onunla beraber pazar gününü:1hug:
destegın ıcın sagol canım benımmmm yaaaaa
bence özlem hamilesin içime doğdu bence test al özellikle adetin düzenliyse bende düzensizlik var diye almadım ama bence bir bak bakalım

burcucum ınsallahh hamısımdırrr hepınız ıcın gercektewn acıp kurandan dua okuycam eger hamıleysem soz verıyorum hamıs olanlar saglıkla bebeklerını kucagına alsın olmayanlara da en kısa zamanda raabbım nasıp etsın dıyeeee

tugbaaa canım senın ılıskın ustunden kac gun gecmıstı ama onu soye bana ogrendıgımde 3haftalık dedı doktor demıstın canım benım ..
benım daha ıkı haftalıktır olsa olsa ondan cıkmazkısenağlama

doktor dogru söylemiş özlem eger sonucu ögrenirsen bana özelden haber ver malum ben her zaman olamıyorum burda else ben 2.yi yapacamda dikşler tam iyileşmedi yoksa niyetliyim yani özlemcim ama senin fare kafese girmiş sanırsamkaydirigubbakcemile3

demiiiiiiii eliiifffff tugba da ınamıyodu hamıs olduguna bak hamiş miş

yaaaaa o gunlerı hatırla tugba hanım koayl degıl sen de yasadın bılıyon baskı yapmakaydirigubbakcemile3 bana:roflol: :dilcikar::teytey:
biliyorum ama sen yinede bi idrar testi yapsannn hıı hadiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam kuzum aklımdasın ozelden mesaj atarım bak ama hamiş çıkarsam yazıcam tamam mı:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…