Sabırsızlanıyorum ...!

Canım sen yinede umudumu kaybetme allaha bol bol dua et hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım...Eşine inş. hamile haberini verirsin....

bunlar bilgisayarda kayıtlı bebiş resimleri

Eklentiler

• $bebek_15.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $bebekresimleri_net_0004.webp
    712 bayt · Görüntüleme: 26
  • $bebek28rn.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $bebekresimleri_net_0072.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $glmseyen_bebek.webp
    4 KB · Görüntüleme: 18
onana demiştim zamanında sen hamilesin diye simdi özlemcim sıra sende kuzum adetinin dısında ki belirtiler neler ve hic hafiften grip gibi hasta oldun mu

evet canım istemiyodu...
ya bu arda sunların da etkısı olabılır benımkının bırden kararını degıstırmesının sebebı...
esımın kendınden ıkı yas kucuk erkek kardesı var.. bızden sonra evlendıler ve ocak ayında esı dogum yaptı...

kocamın annesıyle babası ayrılar ve babası baska bırıyle evlı o kadından ıkı cocugu var ufak daha ve suan uvey annesı de ucuncuye hamıleymıss... benımkı kendını kotu hıssetmıs olabılır benım ne eksıgım var neden olmasın

ben de ustune ustluk askım ben her turlu sorumlulugu herseyı goze alıyorum kesın kararlıyım ıstıyorum dedım..ve de suan saglıkıyız gencız nıye olmasın ya ılerde bız ıstedıgımız zaman olmazsa ne olucak dedımm..... ozaman ya bırımızden bırımıızın bı sorunu olursaa nabıcaz .... kabul ettı hemenn bu sozlerımden sonra zatenn ..

ayrıcaa sunu da gordugum ıcın konusuyorum ... kaynımla eltım planlı yapmadılar kazayla oldu dıyorlardı ve kaynım cocugu ıstememıs aldıralım fılan demısss... kaynanam ılk cocuk bızde aldırılmaz olmaz demıs eltım cok uzuluyodu aglıyodu ıstemıyo dıye...
sonraaa karnı buyumeye baslayınca kaynım eltımden cok heyecanlanıp bebegının dogmasını ıstedı herseyı aldı cocuguna ... bu yuzden uzulmeyın kendınden bı parca sonucta o bebek başta ınsan kendını o fıkre alıstıramıyomus oyle demıstı kaynım ama sonra oglu dogunca aglamıstı hungur hungurrr:asigim:

bunlar bilgisayarda kayıtlı bebiş resimleri

Ayyyyyyy çok şekerler yerim ben onları yerimmmmmmmmmmm.

Elifçim bebeğime aldığım ilk tulumu kendi dolabıma astım her dolabımı açtığımda alıp öpüyorummmm allahım en yakın zamanda sanada nasip etsin valla çok dua ediyom kıs senin için..
.

gerçekten mi?benim eşimde hamile olma ihtimalim ortaya çıkınca resmen kahrolmuştu,aldırırız demeye başlamıştı.bende hep dua ettim o zaman inşallah anlamamışımdır da 10.haftayı geçmiştir falan diye.ama kan testinden sonra çok sevindi.
o yüzden hiç inanamıyorum hayal bile edemiyorum onun bigün gelip bebeğimiz olsun diyeceğini ya da hamile olduğumda sevineceğini

onana demiştim zamanında sen hamilesin diye simdi özlemcim sıra sende kuzum adetinin dısında ki belirtiler neler ve hic hafiften grip gibi hasta oldun mu

canım adetım carsamba gunuydu gelmedııı biiiiirrr
salıdan berı bel ve kasık agrılarım gecmedıı ikiiiiii
uyandıgım zaman sabah bogazım kurumus burnum dolmuş gıbı hıssedıyorumm üçççç
arada kasıklarıma kramp gırıyo ınce ıncee sol tarafa dööörrtttt
cok su ıcmeye basladımmm ve cok tuvalete gıdıyommmkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim Allah razı olsun,dualarını kabul etsin inşallah
bende hepinizin bebişlerine hediye almak istiyorum aslında,inşallah gönderebilirim

slm arkadaşlar bugün benima adet günümdü ilaç da kullanıyorum kesin olacatı ama gelmedi inşallah gelmez adet sancısı sanki dün birinci bugün ikinci günmüş gibi ağrısı var önceden böyle olmazdı. çok sabırsızım bir an önce bilmek istiyorum bişey var mı yok mu diye

insan artık zamanla bebek istiyor tam aile olmak istiyor
haklısın canım katılıyorummm zamanla bı eksıklık oldugunu anlıyorlarr

boyle dusunme bebegım gercektenn bı hamıle ol kandır onu kaydirigubbakcemile3 karnın buyumeye baslasın baaakk nası ıstıyo senden heycanlı senden daha cok ıstıyor olucakkk:dance:

idrar testi yaptın mı yapmadıysan sabah ilk idrarınla test yap ac karnına

ay bende son bir haftadır çok su içiyorum hiç farkında olmadan umarım hamileyimdir. inşallah sende hamilesindir allah herkese nasip etsin

inşallah hamilesindir burcu.idrar testi alıp yapsana yarın sabah

elsecim daha önce çok hayal kırıklığına uğradım ümitlerim kırılmasın hep ümitlenmeye bile razıyım biraz daha geçsin haftaya yaparım heralde eczaneye gidip test almaya utanır oldum

idrar testi yaptın mı yapmadıysan sabah ilk idrarınla test yap ac karnına
test adetımden once yapmıstım cok sılık hatta gorunmuyo denıcek kadar bı cızgı vardı ısıga tuttugunda bellı oluyodu sonra ertesı gun bıda yaptım yıne aynıydı en son salı gunu yatım adetımden bı gun once bu sefer hıcbısey goremedım cok uzuldum moralım bozuldu baska da test yapmadım canım yaaa zaten benım esımle 7subatta beraber oldum olsa olsa 2haftalıktır doktorum cıkmamıs olması olağan dedı varsa bıle bu yuzden kan testı ıcın pazar veya pazartesı gelırsen sonucu goruruz dedı pazar gununu beklıyom ıste ınsallahh o gune kadar adet olmam yaaaa
ay bende son bir haftadır çok su içiyorum hiç farkında olmadan umarım hamileyimdir. inşallah sende hamilesindir allah herkese nasip etsin

aminnn canım ınsallaaahh hamişizdirr yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…