Sabırsızlanıyorum ...!

tamam canım sen iyileş ben beklemedeyim nasılolsa.bizde sonra sokarız fareleri kafesekaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ama öyle hesap yapılmıyorkii canikomm..senin son adet tarihin ne zamandı o günden hesaplanıyo benimde öyle hesaplandı..benim 21 ocak 4 haftalık mesela..seninde hemen hemen öle bişey adetin geçtiği için

tamam özlemcim neyse ben kacarım bebiş uyandı bye bye öptüm hepinizi
öptüm canım gorusuruz yıgenımızı de öp byeŞeniz
ama öyle hesap yapılmıyorkii canikomm..senin son adet tarihin ne zamandı o günden hesaplanıyo benimde öyle hesaplandı..benim 21 ocak 4 haftalık mesela..seninde hemen hemen öle bişey adetin geçtiği için

ıste yavrum benım de adetımın ılk gunu 22ocaktı 22subatı bekleyelım dedı benımkı:bbo:

arkadaşlar inş allah gönlünüze göre verir ve bebişleriniz yoldadır inş ama sakın takmayın bu kadar bende 2 yıldır bekliyorum ama olmuyor polikistik ower kisti de var bende allah inş.gönlümüze göre verir bizim gibi çocuk hasreti olanların rabbim kucağını boş bırakmasın amin.....

geçmiş olsun canımmm yaaa rabbım nasıp etsın sana da ınsallaaaaaaa

amin canım inşallah meleklerimize kavuştursun inşallah Allah bizi en yakın zamanda
geçmiş olsun:teselli:

kızlar hep beraber sustuk hayırdır bı yerlerde bı kız cocugu mu dogdu acubaakaydirigubbakcemile3

tamam yavv alıcam ama 4saat tutup oyle yapmam gerekıo ılk ıdrar olmıycak yaaa sabah ıdarrı degıl yanı 13.30da gıtmıstım besbucuk gıbı yaparım
iihhhii süpersiiinnn allaahıımm inşş yarabbbiimm sen büyüksünn
inşş meleği özlemledir allahıımm.....bende burdayımm beklicem sabırsızlıkla

iihhhii süpersiiinnn allaahıımm inşş yarabbbiimm sen büyüksünn
inşş meleği özlemledir allahıımm.....bende burdayımm beklicem sabırsızlıkla

kızlar duaa edın nolur yaaaa bu arada benım akıntılarım kesıldı bır haftadır oluk gıbıydı sankı sımdı kurudum((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…