- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.821
doktor dogru söylemiş özlem eger sonucu ögrenirsen bana özelden haber ver malum ben her zaman olamıyorum burda else ben 2.yi yapacamda dikşler tam iyileşmedi yoksa niyetliyim yani özlemcim ama senin fare kafese girmiş sanırsamkaydirigubbakcemile3
biliyorum ama sen yinede bi idrar testi yapsannn hıı hadiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama öyle hesap yapılmıyorkii canikomm..senin son adet tarihin ne zamandı o günden hesaplanıyo benimde öyle hesaplandı..benim 21 ocak 4 haftalık mesela..seninde hemen hemen öle bişey adetin geçtiği içindestegın ıcın sagol canım benımmmm yaaaaa
burcucum ınsallahh hamısımdırrr hepınız ıcın gercektewn acıp kurandan dua okuycam eger hamıleysem soz verıyorum hamıs olanlar saglıkla bebeklerını kucagına alsın olmayanlara da en kısa zamanda raabbım nasıp etsın dıyeeee
tugbaaa canım senın ılıskın ustunden kac gun gecmıstı ama onu soye bana ogrendıgımde 3haftalık dedı doktor demıstın canım benım ..
benım daha ıkı haftalıktır olsa olsa ondan cıkmazkısenağlama
öptüm canım gorusuruz yıgenımızı de öp byeŞeniztamam özlemcim neyse ben kacarım bebiş uyandı bye bye öptüm hepinizi
ama öyle hesap yapılmıyorkii canikomm..senin son adet tarihin ne zamandı o günden hesaplanıyo benimde öyle hesaplandı..benim 21 ocak 4 haftalık mesela..seninde hemen hemen öle bişey adetin geçtiği için
tamam özlemcim neyse ben kacarım bebiş uyandı bye bye öptüm hepinizi
arkadaşlar inş allah gönlünüze göre verir ve bebişleriniz yoldadır inş ama sakın takmayın bu kadar bende 2 yıldır bekliyorum ama olmuyor polikistik ower kisti de var bende allah inş.gönlümüze göre verir bizim gibi çocuk hasreti olanların rabbim kucağını boş bırakmasın amin.....
arkadaşlar inş allah gönlünüze göre verir ve bebişleriniz yoldadır inş ama sakın takmayın bu kadar bende 2 yıldır bekliyorum ama olmuyor polikistik ower kisti de var bende allah inş.gönlümüze göre verir bizim gibi çocuk hasreti olanların rabbim kucağını boş bırakmasın amin.....
kısss dettt gaza getirme beni baakk:roflol:
kızlar hep beraber sustuk hayırdır bı yerlerde bı kız cocugu mu dogdu acubaakaydirigubbakcemile3
hadi kıss bi gaza gel al bi idrar testi:jeyyar:yerimseniben
tamam yavv alıcam ama 4saat tutup oyle yapmam gerekıo ılk ıdrar olmıycak yaaa sabah ıdarrı degıl yanı 13.30da gıtmıstım besbucuk gıbı yaparım
iihhhii süpersiiinnn allaahıımm inşş yarabbbiimm sen büyüksünntamam yavv alıcam ama 4saat tutup oyle yapmam gerekıo ılk ıdrar olmıycak yaaa sabah ıdarrı degıl yanı 13.30da gıtmıstım besbucuk gıbı yaparım
burdayım canım 5te işten çıkçam eve gidince hemen açarım pcyi
senden güzel haberi beklerim
iihhhii süpersiiinnn allaahıımm inşş yarabbbiimm sen büyüksünn
inşş meleği özlemledir allahıımm.....bende burdayımm beklicem sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?