E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.761
yaa baakk şimdi bile kendimi zor tutuyorumm almamak için bendee ah bir bilsek cinsiyetini benim maaş disneye feda olsuuuunnnnn ne şirin şeyler var yaa çıldırıyoruummmdelikafaduldendelikafadulden
kızlar super muhabbetmıs valla kacırdımdelikafadulden
tugbacım nasıl olayım hala belım agrıyo adetım gelcekmıs gıbı sancı cekıyom daaa tıkk yoookk pazara kadar gelmez ınsallaaa adetım de kan testıne gıdebılırımm:1shok:
hadi inşş canıımm hayırlısı olsuunnn allahımm o güzel haberi vermeyi nasip etsin sanaŞenizdoktor pazar gunu gel dedı yavrumm o gunu beklıyoz sımdı kafama gore gıdersem esımle ters oluruz doktoru nıye dınlemıyon derkaydirigubbakcemile3 ama bu bel agrısı dayanlımaz oldu carsambadan berı yaaaa
Canım idrar testi alıp yapsan çıkar çünkü adet günün geçmiş...
alemsiniz vallaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar hadı sız hamıssınız bu kesınlestı de esya bakıyosunuz yaa bıze ne demelı esım carsamba gunu ınternetten bıberon,mama ısıtıcısı almısskaydirigubbakcemile3 dun getırdıler kargoylaaa kaydirigubbakcemile3 daha ortada fol yok yumurta yok vallaaaakaydirigubbakcemile3
hadi inşş canıımm hayırlısı olsuunnn allahımm o güzel haberi vermeyi nasip etsin sanaŞeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hangi işler şekercim??
yaa baakk şimdi bile kendimi zor tutuyorumm almamak için bendee ah bir bilsek cinsiyetini benim maaş disneye feda olsuuuunnnnn ne şirin şeyler var yaa çıldırıyoruummmdelikafaduldendelikafadulden
doktor pazar gunu gel dedı yavrumm o gunu beklıyoz sımdı kafama gore gıdersem esımle ters oluruz doktoru nıye dınlemıyon derkaydirigubbakcemile3 ama bu bel agrısı dayanlımaz oldu carsambadan berı yaaaa
kıızzz yee onu yee yeee allahımmm bende olsam bende doyamam kurban olurumm yaaaayav kızlar ya ben ogluşuma doyamıyorum
yav kızlar ya ben ogluşuma doyamıyorum
Püüüüüüüü allah seni tam konuyu değiştirmek istemişken:roflol::roflol::roflol:
kızlar hadı sız hamıssınız bu kesınlestı de esya bakıyosunuz yaa bıze ne demelı esım carsamba gunu ınternetten bıberon,mama ısıtıcısı almısskaydirigubbakcemile3 dun getırdıler kargoylaaa kaydirigubbakcemile3 daha ortada fol yok yumurta yok vallaaaakaydirigubbakcemile3
Özlem sabriye demişti dersin sen kesin hamilesinnnnnnnnnnnnnn.
Benimde belim çok ağrımıştı ama ben hamile olduğumu adetimden 4 gün önce öğrenmiştim.Adet günüm geldiğinde belim ağrısında duramamıştım...
Ayyyyy belki eşine malum olmuştur canım benim....İnş. meleğin şuanda seninledir dualarımız seninle bitanem
kızlar hadı sız hamıssınız bu kesınlestı de esya bakıyosunuz yaa bıze ne demelı esım carsamba gunu ınternetten bıberon,mama ısıtıcısı almısskaydirigubbakcemile3 dun getırdıler kargoylaaa kaydirigubbakcemile3 daha ortada fol yok yumurta yok vallaaaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?