Sabırsızlanıyorum ...!

yaa baakk şimdi bile kendimi zor tutuyorumm almamak için bendee ah bir bilsek cinsiyetini benim maaş disneye feda olsuuuunnnnn ne şirin şeyler var yaa çıldırıyoruummmdelikafaduldendelikafadulden

kızlar hadı sız hamıssınız bu kesınlestı de esya bakıyosunuz yaa bıze ne demelı esım carsamba gunu ınternetten bıberon,mama ısıtıcısı almısskaydirigubbakcemile3 dun getırdıler kargoylaaa kaydirigubbakcemile3 daha ortada fol yok yumurta yok vallaaaakaydirigubbakcemile3

Canım idrar testi alıp yapsan çıkar çünkü adet günün geçmiş...

doktor pazar gunu gel dedı yavrumm o gunu beklıyoz sımdı kafama gore gıdersem esımle ters oluruz doktoru nıye dınlemıyon derkaydirigubbakcemile3 ama bu bel agrısı dayanlımaz oldu carsambadan berı yaaaa
hadi inşş canıımm hayırlısı olsuunnn allahımm o güzel haberi vermeyi nasip etsin sanaŞeniz

alemsiniz vallaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa baakk şimdi bile kendimi zor tutuyorumm almamak için bendee ah bir bilsek cinsiyetini benim maaş disneye feda olsuuuunnnnn ne şirin şeyler var yaa çıldırıyoruummmdelikafaduldendelikafadulden

Ayyy evet çok şeker şeyler varrr.....Allahım inş. cinsiyeti en yakın zamanda belli olurda bende istediğim gibi alırım kuzuma bişiler

Benimde kocamın maaşı feda olsunnnnnnnnnnnnnnn:roflol:

doktor pazar gunu gel dedı yavrumm o gunu beklıyoz sımdı kafama gore gıdersem esımle ters oluruz doktoru nıye dınlemıyon derkaydirigubbakcemile3 ama bu bel agrısı dayanlımaz oldu carsambadan berı yaaaa

Özlem sabriye demişti dersin sen kesin hamilesinnnnnnnnnnnnnn.

Benimde belim çok ağrımıştı ama ben hamile olduğumu adetimden 4 gün önce öğrenmiştim.Adet günüm geldiğinde belim ağrısında duramamıştım...

Püüüüüüüü allah seni tam konuyu değiştirmek istemişken:roflol::roflol::roflol:

tamam tamam unuttum sormamışsın sayıyorumkaydirigubbakcemile3

yav kızlar ya ben ogluşuma doyamıyorum

yerim ben onu ya,benimde oğluşum olsa da sevsem sevsem onu
hazır kocişte gece evde yok doya doya severim ben oğluşumu

Ayyyyy belki eşine malum olmuştur canım benim....İnş. meleğin şuanda seninledir dualarımız seninle bitanem

ahhh canım eger hamile degılsem esimmm şok olur amaa o baya baya kaptırdı hamıle oldugumu sanıyo adetım gecelı carsamdan berı eve keju baklava cıkolata fılan sevdıgım seylerden getırıyo sana aldım dıye normalde hergun bısı getırmezdı.... ne kadar kızdırmaya calıssam da kızmıyo kavga cıkarmıyo susuyo fılan ne bıleyım yazık kocacugum cok umutlu kesın hamıssın deyıp duruyooo amaaa ahhh rabbım sen duy nolur yaaa melegım ıcımde olsunnnnsenağlama:Saruboceq::Saruboceq:

güzelim sen bana umut oluyosun valla
eşin istemiyordu ve şuan mama ısıtıcısı siparişi vericek durumda
ah yarabbi bu cuma gününde duy sesimizi hamişler sağlıkla bebişlerini dünyaya getirsinler,bebiş isteyen bizler de meleklerimize kavuşalım en kısa zamanda inşallah:Saruboceq:

ah arkadaslarım hele bir dogurun o zaman daha cok seversiniz bakmaya doyamazsınız cok büyük bir ask ya bu iyi ki dogurmusum dersiniz ne kadar zorluk cekerseniz cekin bebeginizi kucagınıza alınca herseyi unutuyorsunuz kızlar ben sezeryanla dogum yaptım ameliyattan kalkamıyordum yataktan agrıyordu dikişlerim ilk gün ama oglumu görüp alınca kucagıma agrı kalmadı unnuttum ameliyatı ve her aldıgımdada kucagıma agrılarım dindi hastehanede oglumu görmek için hep kalkıyordum ay cok büyük bir seviçti hala içim içime sıgmıyor ya:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…