Sabırsızlanıyorum ...!

dallahıımmm meleğini kondurmuştur innşş göbişine tatlımm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ümmühancım ya napıyosun sessiz sessiz kaldın?şu listeyi ortaya çıkarsan mı acaba tatlım?
kim kaç haftalık hamile,kimin adetine ne kadar kalmış:)

ahhh tatlım ahhhhh sorma çok işim var. listeyi tekrar yapıyorum ozaman. arkadaşlar adet tarihlerinizi ve doğum tarihlerinizi alayım haydiiiii sositososito sositososito

tamam yavv alıcam ama 4saat tutup oyle yapmam gerekıo ılk ıdrar olmıycak yaaa sabah ıdarrı degıl yanı 13.30da gıtmıstım besbucuk gıbı yaparım

oleyyyyyyyyy :teytey:

amin canım hoşgeldin aramıza Şeniz

kızlar bugun bende acayıp bı uyusukluk halı var ev almış başını gıdıyor bıraz ortalıga cekı duzen vereyım gelıcem yıne hem de cıkıp su testı alayım sız burda sınız demı

ben burdayım şekerim haydiiii bekliyroummmm

fıstıklar nasılsınız?

iyiyidir bitanem sen nasılsın?

ıyıyım canım benım.oh barısmısın kocısınle sevındım.hihoyyyt

ya kızlar bununla ilgili konuda açtım ama kimse bişey yazmamış sizi meşgul etmim dedim ama kusura bakmayın ne olur bana cevap yazın ........Ya arkadaşlar benim son adet günüm 02.02.2009 du(ilaçla olmuştum) ve 16.02.2009 da tekrar adet olacakmışım gibi hafif çok az kanar gibi oldu ama 2gün sürdü ogünden beri kahve rengi ve az kokulu akıntım var ve karnım yumurtalıklarım çok ağrıyor üst karnımda sancılıyor akıntılar beni çok rahatsız ediyor .doktora gitmiştim bana iltihap ve mantar için tetradox diye ilaç verdi kullandım bugün bitti sanki akıntılarım çoğaldı ilaçtan sonra bu durumda ne yapmam lazım..ilaç iyimi geldi kötümü geldi...doktorum 3 ay sonra gel demişti...şimdi nedir bun sebebi bilgisi olan varmı!

canım benim ya Allah hayırlısını versin demiştik di mi
pazar gününü doktoruna git yinede çıkmaz demiş ya doktorun daha çok erken demiş

evet düşün pazar gunu ancak kanda cıkar demıstı ıdrarda cıkmaması .....
yaaa ne bıleyım yıne de kotu oldum ıste senağlama

Offf ya hemen pes etme bende senin test yapmanı bekliyodum merak etmiştim hep de dua etmiştim...Moralini bozma tatlım neolur belki idrarda çıkmaz kanda çıkar..

yaa inşallahhh pazar gunune kadar adet olmam da teste gıdebılırım ne bıleyımm hıc cıkmadı cızgı azcık bıle ama gecen hafta yaptıgımda nasıl sılık cıkmıstı anlamadım bu defa hıcbısı cıkmadı ya senağlama

doktor zaten pazar veya pazartesı kanda bakabılırız erken daha demıstı ama sımdıde bununla kendımı avutmak ıstemıyorum ya gercekten hamıle degılsem senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…