- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.861
evet canım hem testı aldım hem bıraz alısverıs yaptım sallandım acıkcası yanı evımın altında eczane ama bu kadar yakın olması kotu ben bu ay olmazsa her ay her ay seytan durtucek sayısız test alıcamkaydirigubbakcemile3
ümmühancım ya napıyosun sessiz sessiz kaldın?şu listeyi ortaya çıkarsan mı acaba tatlım?
kim kaç haftalık hamile,kimin adetine ne kadar kalmış:)
tamam yavv alıcam ama 4saat tutup oyle yapmam gerekıo ılk ıdrar olmıycak yaaa sabah ıdarrı degıl yanı 13.30da gıtmıstım besbucuk gıbı yaparım
arkadaşlar inş allah gönlünüze göre verir ve bebişleriniz yoldadır inş ama sakın takmayın bu kadar bende 2 yıldır bekliyorum ama olmuyor polikistik ower kisti de var bende allah inş.gönlümüze göre verir bizim gibi çocuk hasreti olanların rabbim kucağını boş bırakmasın amin.....
kızlar bugun bende acayıp bı uyusukluk halı var ev almış başını gıdıyor bıraz ortalıga cekı duzen vereyım gelıcem yıne hem de cıkıp su testı alayım sız burda sınız demı
fıstıklar nasılsınız?
ahhh tatlım ahhhhh sorma çok işim var. listeyi tekrar yapıyorum ozaman. arkadaşlar adet tarihlerinizi ve doğum tarihlerinizi alayım haydiiiii sositososito sositososito
oleyyyyyyyyy :teytey:
amin canım hoşgeldin aramıza Şeniz
ben burdayım şekerim haydiiii bekliyroummmm
iyiyidir bitanem sen nasılsın?
amman cnm ya başka birşey olmasında allahım esirgesinn canım benim kendine dikkat ettŞeniz
ewet teyzesi 4 haftalık mercimeğimmmtugbacım bebısın dört haftalık oldumu?
ıyıyım canım benım.oh barısmısın kocısınle sevındım.hihoyyyt
sağol canım benimmmmmm evet barıştık valla uzun sürmedi ama birgün bile yetti bana. ömrümden ömür gitti. inş bidaha tartışmayız :Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:özlemciimm yapmadınmı daha testii bekliyoruuzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ewet teyzesi 4 haftalık mercimeğimmm
kızlar ben geldıımmm testı yaptımmm hıcbısı cıkmadısenağlamasenağlamasenağlama
canım benim ya Allah hayırlısını versin demiştik di mi
pazar gününü doktoruna git yinede çıkmaz demiş ya doktorun daha çok erken demiş
yok yokk cıkmadı ıkıncı cızgı ısteeesenağlama senağlama senağlama senağlama
yaaa üzülmee hemennnn dur bakalıımmm belkide döllenme geç olmuşturr üzüllmeee nolluurrrkızlar ben geldıımmm testı yaptımmm hıcbısı cıkmadısenağlamasenağlamasenağlama
Offf ya hemen pes etme bende senin test yapmanı bekliyodum merak etmiştim hep de dua etmiştim...Moralini bozma tatlım neolur belki idrarda çıkmaz kanda çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?