- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.881
evet düşün pazar gunu ancak kanda cıkar demıstı ıdrarda cıkmaması .....
yaaa ne bıleyım yıne de kotu oldum ıste senağlama
yaaa üzülmee hemennnn dur bakalıımmm belkide döllenme geç olmuşturr üzüllmeee nolluurrr
biz acele ettirdik canım ya üzüldüm valla
doktorun kanda bile çıkmaz daha demiş,hemen moralini bozma:teselli:
kızlar ben geldıımmm testı yaptımmm hıcbısı cıkmadısenağlamasenağlamasenağlama
yok yokk cıkmadı ıkıncı cızgı ısteeesenağlama senağlama senağlama senağlama
şişşşttttt ağlamak yok hadiiiiii :teselli: erkendir belki çıkmıştır üzme kendini tatlımmm Şeniz
ben çıkıyorum arkadaşlar inş yarın aranızda olucam. öpüyorum hepinizi özlemcim sende üzülme tamam mı tatlım Şeniz Şeniz
sagolun destegınız ıcın kızlar ama moralı bozuluyo ınsanın ıstee gorusuruz canım hoscakall:1no2:şişşşttttt ağlamak yok hadiiiiii :teselli: erkendir belki çıkmıştır üzme kendini tatlımmm Şeniz
ben çıkıyorum arkadaşlar inş yarın aranızda olucam. öpüyorum hepinizi özlemcim sende üzülme tamam mı tatlım Şeniz Şeniz
CANIM ÜZÜLME YİNE DENERSİNİZ.:Saruboceq:..İYİ AKŞAMLAR..a.s.
yani daha idrara karışmamıştır belkii.... doktoprunun bir bildiği varmışş bizz seniigeç döllenme nasıl oluyor kı
görüşürüzz cnmm kibŞenizşişşşttttt ağlamak yok hadiiiiii :teselli: erkendir belki çıkmıştır üzme kendini tatlımmm Şeniz
yani daha idrara karışmamıştır belkii.... doktoprunun bir bildiği varmışş bizz senii
yanılttıkk üzülmee tamammıııı
yaaa tamammm ama senin eşini buna hazırlaman lazım özlemciimm.....ewet bu kadar hayal kurarken birden bunu yaşaması gerçekten güç olur hem senin hemde onun için..o yüzden bu akşam bile konuş onunlaa bence bu kadar ümitlenmeyelim de belki biz çok çabuk kendimizi kaptırdık olmazsada çookçook üzülecez dee..zatenn olunca sürpriz olacak size özlemcimm sevincin bin kat daha fazla olacak emin ol düşünmeden oluncaa...kendinizi yıpratmayın olurmu bu kadar öpüyorumm senii bitaneciimm benimmeşime söylemıycem zaten test yaptıgımı cok kotu olur vallaa bı de kızar neden bekle dedık beklemedın de yaptın dıye ama sımdı kendım bunu bılıyoken o bebek ısmı dusunuyoken bılmıyorum yaasenağlamasenağlama
ben de acıktım bayaa cıkıyorum kıslar bır ıkı saat ıcınde gelırım yıne zaten kociş yok yapcak bı ıs de yok burda zaman gecıyorum ıste
yaaa tamammm ama senin eşini buna hazırlaman lazım özlemciimm.....ewet bu kadar hayal kurarken birden bunu yaşaması gerçekten güç olur hem senin hemde onun için..o yüzden bu akşam bile konuş onunlaa bence bu kadar ümitlenmeyelim de belki biz çok çabuk kendimizi kaptırdık olmazsada çookçook üzülecez dee..zatenn olunca sürpriz olacak size özlemcimm sevincin bin kat daha fazla olacak emin ol düşünmeden oluncaa...kendinizi yıpratmayın olurmu bu kadar öpüyorumm senii bitaneciimm benimm
bende pc'yi mutfak masasının üzerine koydum yemeğimi yiyorum bi yandancokacimcoookkaydirigubbakcemile3
kocişi olanlar oturcak kocişiyle biz burdayız yine:1hug:
sagol canım benım dogru soyluyorsun testı yaptıgımı soylemem de ınceden olmayabılır dıye dokundururum eger suan yoksa bebegım bı an once adet olup bıtmesı ıcın gun sayıcammsenağlama
yook canıımm ben normalde evden kaçak bağlanabiliyorummkötükedihüso:jeyyar::jeyyar:tamam canım benımde yemek hazır ısıtıp yıycem mutfagı toplarım gelırım yıne
tugba sen eve net baglatabıldınmı kı aksam burda olurmusun:çok üzgünüm:
test yaptığını söyleme ama olmayabileceğini de düşündür eşine.inşallah meleğin karnındadır güzelim de pazar günü eşinle birlikte bu sevinci yaşarsınız
yook canıımm ben normalde evden kaçak bağlanabiliyorummkötükedihüso:jeyyar::jeyyar:
ama leptopu iş yerinde bırakıyorumm hergün getir götür zor oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?