Sabırsızlanıyorum ...!

biz acele ettirdik canım ya üzüldüm valla
doktorun kanda bile çıkmaz daha demiş,hemen moralini bozma:teselli:

eşime söylemıycem zaten test yaptıgımı cok kotu olur vallaa bı de kızar neden bekle dedık beklemedın de yaptın dıye ama sımdı kendım bunu bılıyoken o bebek ısmı dusunuyoken bılmıyorum yaasenağlamasenağlama

kızlar ben geldıımmm testı yaptımmm hıcbısı cıkmadısenağlamasenağlamasenağlama

şişşşttttt ağlamak yok hadiiiiii :teselli: erkendir belki çıkmıştır üzme kendini tatlımmm Şeniz
ben çıkıyorum arkadaşlar inş yarın aranızda olucam. öpüyorum hepinizi özlemcim sende üzülme tamam mı tatlım Şeniz Şeniz

görüşürüz canım benim öptümŞenizŞeniz

sagolun destegınız ıcın kızlar ama moralı bozuluyo ınsanın ıstee gorusuruz canım hoscakall:1no2:
CANIM ÜZÜLME YİNE DENERSİNİZ.:Saruboceq:..İYİ AKŞAMLAR..a.s.

denemekten vazgecmıcem zaten bu ılk denemeydı ama hala adet olmadım:1no2:

yani daha idrara karışmamıştır belkii.... doktoprunun bir bildiği varmışş bizz senii
yanılttıkk üzülmee tamammıııı

sakın kendınızı suclu hıssetmeyın yaaa gercekten uzulurum lutfenn sızınle alakası yok eger yoksa zaten enınde sonunda ortaya cıkıcaktı canlarımmm pazar gunu geldı geldı gelmedı gıderım nabalım artık demıCADIARZU

ben de acıktım bayaa cıkıyorum kıslar bır ıkı saat ıcınde gelırım yıne zaten kociş yok yapcak bı ıs de yok burda zaman gecıyorum ıste

yaaa tamammm ama senin eşini buna hazırlaman lazım özlemciimm.....ewet bu kadar hayal kurarken birden bunu yaşaması gerçekten güç olur hem senin hemde onun için..o yüzden bu akşam bile konuş onunlaa bence bu kadar ümitlenmeyelim de belki biz çok çabuk kendimizi kaptırdık olmazsada çookçook üzülecez dee..zatenn olunca sürpriz olacak size özlemcimm sevincin bin kat daha fazla olacak emin ol düşünmeden oluncaa...kendinizi yıpratmayın olurmu bu kadar öpüyorumm senii bitaneciimm benimm

ben de acıktım bayaa cıkıyorum kıslar bır ıkı saat ıcınde gelırım yıne zaten kociş yok yapcak bı ıs de yok burda zaman gecıyorum ıste

bende pc'yi mutfak masasının üzerine koydum yemeğimi yiyorum bi yandancokacimcoookkaydirigubbakcemile3
kocişi olanlar oturcak kocişiyle biz burdayız yine:1hug:

sagol canım benım dogru soyluyorsun testı yaptıgımı soylemem de ınceden olmayabılır dıye dokundururum eger suan yoksa bebegım bı an once adet olup bıtmesı ıcın gun sayıcammsenağlama

bende pc'yi mutfak masasının üzerine koydum yemeğimi yiyorum bi yandancokacimcoookkaydirigubbakcemile3
kocişi olanlar oturcak kocişiyle biz burdayız yine:1hug:

tamam canım benımde yemek hazır ısıtıp yıycem mutfagı toplarım gelırım yıne

tugba sen eve net baglatabıldınmı kı aksam burda olurmusun:çok üzgünüm:

sagol canım benım dogru soyluyorsun testı yaptıgımı soylemem de ınceden olmayabılır dıye dokundururum eger suan yoksa bebegım bı an once adet olup bıtmesı ıcın gun sayıcammsenağlama

test yaptığını söyleme ama olmayabileceğini de düşündür eşine.inşallah meleğin karnındadır güzelim de pazar günü eşinle birlikte bu sevinci yaşarsınız

tamam canım benımde yemek hazır ısıtıp yıycem mutfagı toplarım gelırım yıne

tugba sen eve net baglatabıldınmı kı aksam burda olurmusun:çok üzgünüm:
yook canıımm ben normalde evden kaçak bağlanabiliyorummkötükedihüso:jeyyar::jeyyar:
ama leptopu iş yerinde bırakıyorumm hergün getir götür zor oluyor...

test yaptığını söyleme ama olmayabileceğini de düşündür eşine.inşallah meleğin karnındadır güzelim de pazar günü eşinle birlikte bu sevinci yaşarsınız

inşallaahh canım ...

evet oyle yapıcam dusundurmem gerek cok uzulur sonraa ama ben soruyodum ya olmamıssa pekı ozaman nolucak dıyodum oda olmamıssa onumuzdekı ay oldururuz dıyodu:jeyyar::jeyyar::jeyyar: bi daha denerıze getırdı ısteee baak ıstıyo artık senınkı de boyle olucak tatlım ınann kıııı

yook canıımm ben normalde evden kaçak bağlanabiliyorummkötükedihüso:jeyyar::jeyyar:
ama leptopu iş yerinde bırakıyorumm hergün getir götür zor oluyor...

tamam canım taşımaa bişey zaten bebişe dikkat et annesı hadı ozaman yarın gorusruz senle ben yemege gıdıyoum elıf burda olucakmıs tesellı ıcın tesekkur ederım ıyı kı varsınız optum canımmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…