Sabırsızlanıyorum ...!

inşallah canım benim eşiminde böyle dediği günleri duyarım:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5hmm bu arada dikkatimii çektii ticker elifciimm kilo vermişiizzzzz

evet şekercim gitsin kilolarhihoyyyt

hoşgeldin bitanem
bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum yarın akşam iş ark gelecek:uhm::uhm:

hımmm arkadasın en cok nelerden hoslanır onu tahmın etmeye calıs bısıler uydur cıkar ıste=)))

bu arada sen kendı meslegınde calısıon demı canım ya ben modelıstlık stılıstlık egıtımı gordum ve devam da edıyorum ama memurıyete baslıycam kaydirigubbakcemile

yok tatım gıda mühendisiyim mezun olduktan sonra memleketimde kendi işimi yapıyordum ama evlendikten sonra 4 ay işsiz kaldım sonrasında da eşimin çalıştığı pastanede(öğrenciyken bende çalışmıştım) muhasebeci olarak başladım
yemeğe 5-6 kişi gelicek çorba,yaprak sarma ve biber dolması düşündüm
ama yanına eti yemek ne yapsam,bi de pilav olmaz ne yapayım 4.çeşit olarak
off ne beceriksizimlülülülülülü

ne guzel sen benım memleketımdesın sımdı...
ben de izmirliyim ama evlenince istanbula yerlestım..
cok ozledım valla ızmırımı...:1no2:
sarma corma fılan ıyı dusunmussun canım ıspanak yemegı yada nohutlu pılav da yapabilirsin yanınaa..sositososito

bu arada bıze ceza vermesınler bebek topıgınde bunları konustuk dıye ayyydelikafadulden

olabiir şekercim yazılarımızı silerler belkisengözlerimebaksanab

Burdayım kızlar iyi akşamlar hepinize! Özlemcim üzülme canım bu sefer olmazsa bir daha ki ay denersiniz. Daha ilk defa deniyorsunuz. Yıllarca korunmuşsunuz olmayabilir. Doktorlar 1 yıl süre veriyor zaten. Elif cim özlemin yazılarını okudum da kocası bebek için alışveriş yapıyormuş. Bizim kocalarımızın bazı duyguları eksik kalmış galiba.

sagol canımm bu ay olmasa zaten bı daha kı ay denıcezzzz yıneee=))))

evet benımkı basladı alısverıse ınsallahhh sonunda bunun ıcın uzulmezsenağlama

iyi akşamlar canım benim eşim biraz sert karakterde bi insan,duygusal değildir öyle çok.bu da onun karakteri değiştiremiyorum tabi
bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama eşimi herşeyden daha çok seviyorum.eğer bebek sahibi olmak istemezse yapabilecek bişeyim yok

Evet canım sana da katılıyorum. Ben de eşimi her şeyden daha çok seviyorum. Benim eşim seninkinin tersine yumuşak ve duygusaldır. Dün akşam ona senden ve eşinden bahsettim yani bebek olayından tabi. Diyor ki bu zamanda çocuk mu yapılır. Çocuklarımız emekli bile olamayacak, küresel ısınma var, onlara bi su bile bırakamıycaz.. Düşün yani neler kuruyor kafasında.

aynı benim eşim canım.bu devirde çocuk mu yapılırmış diyor oda
senin eşinde tam anlamıyla ikna olmuş sayılmaz galiba

canım ben de dun senden bahsettım esımee ... bak dedım kac yıllık evlıler esı ıstememıs sımdı sımdı ıstıyolar mıs bebek tutunamıyormus ... ona gonderme yaptım basta o da ıstemıyodu cunku aynı senın esın gıbı dusunuyodu dunyanın sonu gelıyo zaten ne gorcek kı dıyodu.. ben de Rabbimin yazdıgı kadar yasar ve yazdıgı kadar gorur demıstım.. kararını degıstırdıgı ıcın dogru bı sey yaptıgını ıma ettım ıste... anladı zaten o da.. elifçiğimin eşi de belkı tam olarak kendını hazır hıssetmıyodur ama ınanıyorum kı o da ıstıycek... demi yafrum elifimma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…