- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.901
inşallaahh canım ...
evet oyle yapıcam dusundurmem gerek cok uzulur sonraa ama ben soruyodum ya olmamıssa pekı ozaman nolucak dıyodum oda olmamıssa onumuzdekı ay oldururuz dıyodu:jeyyar::jeyyar::jeyyar: bi daha denerıze getırdı ısteee baak ıstıyo artık senınkı de boyle olucak tatlım ınann kıııı
kaydirigubbakcemile5hmm bu arada dikkatimii çektii ticker elifciimm kilo vermişiizzzzz
elifim geldimm cnm
hoşgeldin bitanem
bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum yarın akşam iş ark gelecek:uhm::uhm:
hımmm arkadasın en cok nelerden hoslanır onu tahmın etmeye calıs bısıler uydur cıkar ıste=)))
bu arada sen kendı meslegınde calısıon demı canım ya ben modelıstlık stılıstlık egıtımı gordum ve devam da edıyorum ama memurıyete baslıycam kaydirigubbakcemile
yok tatım gıda mühendisiyim mezun olduktan sonra memleketimde kendi işimi yapıyordum ama evlendikten sonra 4 ay işsiz kaldım sonrasında da eşimin çalıştığı pastanede(öğrenciyken bende çalışmıştım) muhasebeci olarak başladım
yemeğe 5-6 kişi gelicek çorba,yaprak sarma ve biber dolması düşündüm
ama yanına eti yemek ne yapsam,bi de pilav olmaz ne yapayım 4.çeşit olarak
off ne beceriksizimlülülülülülü
ne guzel sen benım memleketımdesın sımdı...
ben de izmirliyim ama evlenince istanbula yerlestım..
cok ozledım valla ızmırımı...:1no2:
sarma corma fılan ıyı dusunmussun canım ıspanak yemegı yada nohutlu pılav da yapabilirsin yanınaa..sositososito
bu arada bıze ceza vermesınler bebek topıgınde bunları konustuk dıye ayyydelikafadulden
olabiir şekercim yazılarımızı silerler belkisengözlerimebaksanab
ya nolcak benım bu halım adet fılan da olmadım daha
olmazsın inşallah canım.o kadar çok seviniyorum ki bebiş haberrleri alınca sanki kendim hamileymişim gibi
buarada ömür yok bu akşam:uhm:
Burdayım kızlar iyi akşamlar hepinize! Özlemcim üzülme canım bu sefer olmazsa bir daha ki ay denersiniz. Daha ilk defa deniyorsunuz. Yıllarca korunmuşsunuz olmayabilir. Doktorlar 1 yıl süre veriyor zaten. Elif cim özlemin yazılarını okudum da kocası bebek için alışveriş yapıyormuş. Bizim kocalarımızın bazı duyguları eksik kalmış galiba.
Burdayım kızlar iyi akşamlar hepinize! Özlemcim üzülme canım bu sefer olmazsa bir daha ki ay denersiniz. Daha ilk defa deniyorsunuz. Yıllarca korunmuşsunuz olmayabilir. Doktorlar 1 yıl süre veriyor zaten. Elif cim özlemin yazılarını okudum da kocası bebek için alışveriş yapıyormuş. Bizim kocalarımızın bazı duyguları eksik kalmış galiba.
sagol canımm bu ay olasa zaten bı daha kı ay denıcezzzz yıneee=))))
evet benımkı basladı alısverıse ınsallahhh sonunda bunun ıcın uzulmezsenağlama
iyi akşamlar canım benim eşim biraz sert karakterde bi insan,duygusal değildir öyle çok.bu da onun karakteri değiştiremiyorum tabi
bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama eşimi herşeyden daha çok seviyorum.eğer bebek sahibi olmak istemezse yapabilecek bişeyim yok
Umarım üzülmez canım! İnşallah bebiş vardır!
Evet canım sana da katılıyorum. Ben de eşimi her şeyden daha çok seviyorum. Benim eşim seninkinin tersine yumuşak ve duygusaldır. Dün akşam ona senden ve eşinden bahsettim yani bebek olayından tabi. Diyor ki bu zamanda çocuk mu yapılır. Çocuklarımız emekli bile olamayacak, küresel ısınma var, onlara bi su bile bırakamıycaz.. Düşün yani neler kuruyor kafasında.
Evet canım sana da katılıyorum. Ben de eşimi her şeyden daha çok seviyorum. Benim eşim seninkinin tersine yumuşak ve duygusaldır. Dün akşam ona senden ve eşinden bahsettim yani bebek olayından tabi. Diyor ki bu zamanda çocuk mu yapılır. Çocuklarımız emekli bile olamayacak, küresel ısınma var, onlara bi su bile bırakamıycaz.. Düşün yani neler kuruyor kafasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?