- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.921
aynı benim eşim canım.bu devirde çocuk mu yapılırmış diyor oda
senin eşinde tam anlamıyla ikna olmuş sayılmaz galiba
canım ben de dun senden bahsettım esımee ... bak dedım kac yıllık evlıler esı ıstememıs sımdı sımdı ıstıyolar mıs bebek tutunamıyormus ... ona gonderme yaptım basta o da ıstemıyodu cunku aynı senın esın gıbı dusunuyodu dunyanın sonu gelıyo zaten ne gorcek kı dıyodu.. ben de Rabbimin yazdıgı kadar yasar ve yazdıgı kadar gorur demıstım.. kararını degıstırdıgı ıcın dogru bı sey yaptıgını ıma ettım ıste... anladı zaten o da.. elifçiğimin eşi de belkı tam olarak kendını hazır hıssetmıyodur ama ınanıyorum kı o da ıstıycek... demi yafrum elifimma.s.
canım ben de dun senden bahsettım esımee ... bak dedım kac yıllık evlıler esı ıstememıs sımdı sımdı ıstıyolar mıs bebek tutunamıyormus ... ona gonderme yaptım basta o da ıstemıyodu cunku aynı senın esın gıbı dusunuyodu dunyanın sonu gelıyo zaten ne gorcek kı dıyodu.. ben de Rabbimin yazdıgı kadar yasar ve yazdıgı kadar gorur demıstım.. kararını degıstırdıgı ıcın dogru bı sey yaptıgını ıma ettım ıste... anladı zaten o da.. elifçiğimin eşi de belkı tam olarak kendını hazır hıssetmıyodur ama ınanıyorum kı o da ıstıycek... demi yafrum elifimma.s.
cocuk cok baska bısey yaaa gercekten tum kalbımle ıstıyorum bugun adetımı gecen 3uncu gun bıttı yarın 4olucak ..
5inci gun teste gıdıcem tabii yarında gelmezse offf ruyalarıma gırıyor adet olmusumm...
psikolojım bozuldu resmennn yaaa
inşallah canım sabretmekten ve beklemekten başka bişey gelmiyor elimden
ben onunla evlenmek içinde 6 yıl bekledim:asigim:
cocuk cok baska bısey yaaa gercekten tum kalbımle ıstıyorum bugun adetımı gecen 3uncu gun bıttı yarın 4olucak ..
5inci gun teste gıdıcem tabii yarında gelmezse offf ruyalarıma gırıyor adet olmusumm...
psikolojım bozuldu resmennn yaaa
neee saka yapıyosun evlılıge 6yılda mı ıkna ettın kaydirigubbakcemile3
senınkı de amma zor herüfmüşş beaa
benımkı tanısmamızdan 3ay sonra bana evlenme teklıfı ettı ve 6ay sonrada evlendık kaydirigubbakcemile3
Hemen psikolojin bozulmasın canım benim. Ben napiyim. Beni düşünsene ne kadar umutsuz bir vakayım. Senin gelecek aylar için bir umudun var. Ben de o da yok. Sıkma canını , strese girme.
yok tatlım 6 yılda ikna etmedim
üniversitenin ilk yılında tanıştık ve sevgili olduk,okul bittikten sonra 1 yıl sonra evlenebildik ailemi de ikna etmemiz çok zor olmuştu o yüzden
yoksa benimle evlenmek istemese hiç uğraşır mıyım o kadar?kaydirigubbakcemile3
istemeye geldi yüzük taktık 40 gün sonra evlendik
yaa bıde bız bılmıyoz bır kere yaptık o kadar
sonra burda okudum adetten sonra duzenlı ılıskıye gırmek gerekıyomus bı kere yapmamalıymıs yanı ıhtımal dusukmus tutması ıcın... beklıycem bakıcam eger bu ay olmadıysa bı dahakı ay adetımden sonra duzenlı beraber olucam esımle kesın ıstıyorum yanii gözümü kararttım:ecrin_bebek:
Elif seninle çok ortak yönlerimiz var. Bizde eşimle tanışmamızdan 5 yıl sonra evlendik. Okulunun bitmesini bekledim. Askerlik falan anca oldu. Ben onunla birlikte büyüdüm yani.
Bak özlemcim bana doktor demişti ki; Adetin bittikten sonra gün aşırı ilişkiye gireceksiniz.
bende 18 yaşındaydım tanıştığımızda.,ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız.24 yaşında da evlendim.canımdan öte o benim için:asigim:
yanı bır gun yapıp bır gun yapmıycazzkaydirigubbakcemile3
ya bısı sorucam gercekten cok merak edıyorum tut kı ılk ılıskıye gırdıgınde sperm yumurtayı dolledı sonrakı ılıskıye gırdıgınde de dolledı ne olucak ozaman ıkız mıkaydirigubbakcemile3
ama ben tek olsun ıstıyomkaydirigubbakcemile3
Biz tanıştığımızda ben 15 yaşındaydım. O da 19 üniversite 1. sınıftaydı. Ben lise 1 de. Biz de birbirimizin ilk aşkıyız canım.
kızlar akıntımla karısık kahverengımsı bı kan geldı :1shok:
yanı bır gun yapıp bır gun yapmıycazzkaydirigubbakcemile3
ya bısı sorucam gercekten cok merak edıyorum tut kı ılk ılıskıye gırdıgınde sperm yumurtayı dolledı sonrakı ılıskıye gırdıgınde de dolledı ne olucak ozaman ıkız mıkaydirigubbakcemile3
ama ben tek olsun ıstıyomkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?