Sabırsızlanıyorum ...!

iyidir yavru kuşum senden naber? gece gündüz çalışmalara devam bende değişiklik yok kaydirigubbakcemile3 sen napıyosun bakalım? bebiş nasıl üzüyomu seni?
teyzesii sadece başımı döndürüyooo yuvarlanarak yürüyorumm-tatlicadiarzu-....oohhh iyiy iyyii son hız devam edinn bebiş gelsin birbirinize hasret kalacaksınızz şimdi tadını çıkarınn biz elimizi nereye koyacağımızı şaşırdıkk yasak yaaa:roflol::roflol::roflol:

Kiz iki gun mide bulantilar yoktu tadini cikardim alisverise gidip kocisin paralarini harcadim habire :roflol:

He ya bu gunde 5 cocuk diye tutturuyordu simdi fikri degisti sanirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi o zaman enişte hayatından memnunkaydirigubbakcemile3

bende bugün kocişi 1 bardak sütle işe gönderdim,uyku çok tatlı geldimirmirmirmir

ahhh bitanem ahhh neler çektim bu hafta bir ben bir Allah bilir senağlama aklıma geldikçe yine sinirlerim bozuluyor. zaten benim tek derdim eltim. kayıvalidemle sorunları aştım çoktan. ama eltimin karakteri bu haset kıskanç napsam ne etsem hep aynı. dün kayınvalideme anlattım biraz işte. eltim kışkırtmıştı onu da gelmiyodu bana. dün geldi. uzun uzun konuştuk. bana dedşi ki onun için hiç moralini bozma. sana yaptığı bişey değil bana neler yaptı zmanında ama napim oğlumun eşi. yine de seviyorum onu. ama sen başkasın benim iiçn. çok daha canayakınsın. bişey olunca biliyorum ki arkamdan konuşmaz yüzüme söylersin. onun için kızım sakın moralini bozma. biz biliyoruz onun ne olduğunu. mecbur kalınca görüş çok samimi olma ki moralin bozulmasın dedi. bana baya moral oldu dün. eşimde düzeldi açıkçası ama benim derdim bana sadece haklısın demesi. onu da yapmıyo senağlama onun için çok kalbim kırıldı.

desteğin için teşekkür ederim tatlım tavsiyelerine uyacağım. bundan sonra umrumda değil o cadı :dilcikar:

sende sinirlenme benim yüzümden bebişin etkilenmesin. sonra üzülürüm bak. tekrar sağol tatlımmmmm Şeniz Şeniz

Dimi ya sırnaşık şey sırnaşık şey
Melegin nasil canim? kimlere soylediniz bu guzel haberi
bizim taraftann ailem dışında kimse bilmiyorda leylacımm kayınvalidemin ağzını bağlıyamıyoruzz..maşallahları var..geçen çarşamba hastaneye gittik biz ve inanılmaz stresliydimm.sonuçta kanda çıktı ama hiç belli olmaz diyordumm ya yoksaa diyee....ve o stresle hastaneye girerken karşımızda bizi kahkahalarla karşılayan kayınpederimi gördümm allahımm yaa bu nasıl bi mantıkk stresim yüze katlandı ne yapacağımı şaşırdımm..niye gelirsin be adamm niyee..benn üzüleceksemde sevineceksemde eşimin omuzlarında bunu utanmadan sıkılmadan yaşamak isterimm yanii..:mymeka::mymeka:..öyle işte canımm onlar abartmış durumdalar ve buda benim canımı çok sıkıyo açıkcasııklava:klava:

Inan kaynananin su soyledikleri bana bile moral verdi ..kaynanan cok iyiymis sevdim onu :asigim: kaynananin dedigini yap canim uzak dur o cadidan klava:
Kiskansin Catlasin klava:
Sen yeterki uzulme ya kiyamam sana sen o kadar cok iyisinki :teselli:

ah kızlar ah valla benim kananam sinsi çıktı sırf bana inat olsun diye ve benim böyle şeylerden etkilendiğimi bildiği için her telefon ettiğimde diyorki bizim burada çok iyi falcı var her dediği doğru çıkıyor senin için dediki tüplerin tıkalı çocuğn olmayacak er telefonda bunu diyor. kaç aydır psikolojim bozuldu.

kızlar benim gibi beceriksiz,sakar var mı aranızda ya?her yemek yapışımda bi yerimi kesiyorum,şimdi buaşık yıkarkende bıçak parmağımı kesti,parmakarım kesik içinde

Evet ya benim esimin aileside oyle..aslinda ben esime demistim onlara soylemeyelim kaynanam herkese yetistirir biliyorum..ama esim olmaz soylemek lazim dedi..ve soyledi tum koye soylemisler klava: varmi boyle bisi ya klava:

Iyiki benden cok uzaklarda yoksa kotu olurdu klava:

ey Allah'ım ya falcı mı bilcekmiş neyin var neyin yok
çok kızdım kaynananaklava:

alıntı yapın yanında mq var ya istediğin kişilerde orayı seçip en sondaki kişide de alıntı yap dediğinde hepsini birden seçmiş oluyosun
bende biraz geç keşfetmiştim

kızlar benim gibi beceriksiz,sakar var mı aranızda ya?her yemek yapışımda bi yerimi kesiyorum,şimdi buaşık yıkarkende bıçak parmağımı kesti,parmakarım kesik içinde

ay oldu

ey Allah'ım ya falcı mı bilcekmiş neyin var neyin yok
çok kızdım kaynananaklava:

valla bütün manyaklar beni buluyor şuan göüşmüyoruz eşime dedim görüşmem gitmem dedim oda sen gitmessen bende gitmem dedi. ama 8 aydır korunmuyoruz artık psikolojik olduğunu düşünüyorum

günaydın sekerlerim kızlar bende rendede hep elimi rendeliyorum ve hep aynı yeri ora iyilesemedi 1türlülaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…