Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın sekerlerim kızlar bende rendede hep elimi rendeliyorum ve hep aynı yeri ora iyilesemedi 1türlülaelaelaelaelae

günaydın şekercim rende konusu ayrı bir olay zaten,onda da kesiyorum mutlaka
şuan elim kanıyor hatta.bazen eşime diyorum nerden budun beni çok beceriksizim

kızlar oğluşum hepinizi öpüyor sabahtan beri öpüşüyoz koklasıyoz uyuyoz daha hiç iş yapmadım sabahın 6sında ayakta danaşimdide kucagımdauyuyor bu aralar cok nzlanıyor bana

valla bütün manyaklar beni buluyor şuan göüşmüyoruz eşime dedim görüşmem gitmem dedim oda sen gitmessen bende gitmem dedi. ama 8 aydır korunmuyoruz artık psikolojik olduğunu düşünüyorum

kayınvaliden sürekli böyle etki ediyorsa stresten olmuyordur heralde.ah ah evlenene kadar canım cicimler evlenince niye böyle yaparlar anlamıyorum

oğluşu olanlar,olacaklar ona göre üzmeyin gelinleriniziklava:

kızlar oğluşum hepinizi öpüyor sabahtan beri öpüşüyoz koklasıyoz uyuyoz daha hiç iş yapmadım sabahın 6sında ayakta danaşimdide kucagımdauyuyor bu aralar cok nzlanıyor bana

bende onu öpüyorum
kıskandırma bizi ama

özlem kan testi idrar yaptıysan 1aydan önce cıkmaz onda ben 1bucuk aylıkkken yatım daha sonra kan testini yaptırıp ne kadar oldugunu ögrendim

kıskanma elsecim olur seninde kız kocanı cagır buraya özendirelim onu hemen bebek yapsıngamyoncuiremsu

kıskanmam kıskanmam yerim ben onu sadece
valla tatlı dün muhabbet kuşumuz kaçtı benim kociş kahroldu,akşam ağlıyodu nerdeyse
ne duygusalmış da haberim yokmuş
bi bebiş olsun o bayılıcak ona ama bi yapabilsekkaydirigubbakcemile3

özlem kan testi idrar yaptıysan 1aydan önce cıkmaz onda ben 1bucuk aylıkkken yatım daha sonra kan testini yaptırıp ne kadar oldugunu ögrendim

idararda da cıkmadı kanda da cıkmadı canım ya zaten varsa en fazla 15 16gunluktur zaten hesaplayıcıdan bakınca da rahım ıcıne cekılme yanı yerlesme gunu 28subat goruluyor ben de gıttım 21subatta kan testı yaptırdım koyu kırmızı renklı akıntı gelıyor canım adetım de carsamba gunu olması gerekıyordu ama gelmedı daha bılmıyorum ama umıdımı kestım ve bunu kabulledındım uzulmuyorum sanırımkaydirigubbakcemile5 doktor da bır hafta daha adet olmazsan yıne gel demıstı zaten ama bu hafta ıcı gelır dıye tahmın edıyorum da yıne de bılmıyorum canım yaa

bu arada kac yasına gırıyon cadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…