Sabırsızlanıyorum ...!

nasıl yapıyorlar bunu biz mi yanlış yapıyoruz bu işi yoksa :1shok:yavv yöntemi ne bunun :bbo:

benim eşimde her ay önümüzdeki aya gideriz doktora diyor. bende korktuğum için tamam diyorum ama ne bilim aslında 1 sene normal diyolar ya onun için rahatım galiba biraz. sonuçta bir sorunum varsa da 1 sene bukadar strese girdiğim için çok üzülürüm. bilmiyorum bakalım nolucak bu ayda olmazsa doooğğğruuuu doktora

yuhhhh yaaaa okadar da ddeğil be kardeşim. delirmiş bu millet. okadar çocuğa nasıl bakılır. biz daha bitaneyi yapamadık millette hıza bak :roflol: valla bitane olsun sağlıklı olsun şuan tek düşüncem bu. ilerde olursa kardeşi olmasını da çok isterim. Allah korusun bana ya da babasına bişey olsa kardeşi ile destek olurlar birbirlerine. hayatta tek başına kalmaz yavrum. ayyyy bak daha doğmadan endişeleniyorum doğsa naparım bilmem yaaa

Hepinize günaydınlar canım arkadaşlarım. inş bugün hepiniz için süper bir pazar olur. bugün ben herkesten erkenciyim. grip olmuşum uyku tutmadı. Elifcim senden önce davrandım açılışı ben yaptım bugün kusura bakma yewwwrrimmm kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepinzi canlarım Şeniz

günaydın şekerler özledim sizi valla
kocişi gönderdim işe etrafı toplıcam ama size bakmadan başlamadım,hatta kahvaltı bile yapamadımkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım?

:roflol:GUNAYDINNNNNNNNNN KIZLARRRRRRR -tatlicadiarzu-

kizlar ne cok konusuyorsunuz siz oyle ya gucun okudum yazilarinizi bidi bidi bidi bidi konusup duruyonuz sırnaşık şey sırnaşık şey

Valla kizlar iki gun midem bulanmadi.MIDE BULANTILARA SON diye sevindim..bugun sabah yine basladi :roflol::roflol: bu nasil is ya sırnaşık şey .

Kocis daha uyuyor hor hor kalksa da kahvaltimi yapsa :roflol:

fena alistim ben bu ise kocis herseyi yapiyor garibim sırnaşık şey is yetmemis gibi ev hanimi da olduk diyip duruyo :roflol::roflol:

SIMDI BULANTILAR YINE BASLADI ISI ZOR VALLA ..YASASIN KOTULUK -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydın leylacım nerelerdesin ya?
zavallı enişte 2. çocuk düşünüyosa da vazgeçmiştir kesinkaydirigubbakcemile3
Allay yardımcın olsun canım

günaydınn leylacıımmm...yaptır valla bu keyfi meleklerimiz doğduktan sonra yaşayamıcazz....bencede yaşasınnn KÖTÜLÜKKKK.....

günaydın tatlım. sana da iyilik yaramıyor canım. çocuk sana 2 gün dinlenme molası vermiş yine de şikayetttt. teyzecimmmmm bak annene bukadar ara verme. baksana hemen nankörlük yapmış kaydirigubbakcemile3 senin sayende bütün işleri babana yaptırıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ummuhancim birak kiskananlar catlasin..seni o kadar cok iyi anliyorum ki..

biz 4 yil nisanli kaldik ve bizi cekenemeyenler cok oldu..hele esimin ailesinden cok ugrastilar bizlerle..benimde esim senin esin gibi iyi davranmaya devam ederdi bende cok kizardim..varmi boyle birsey senin ailen benimle inatla ugrassin sende git hic birsey olmamis gibi davran onlarla diye cok soylenirdim..

Baktim ki esimin annesini de doldurmaya basladilar..kaynanam da habire esimi tabi o zaman nisanlimi arayip ..olmaz bu is su kizla bitir diyip duruyordu..artik dolmustum iyice
esimi karsima alip

'bitsin bu is..olmaycak..istemiyorum ben boyle hayat git anan akrabalarin sana daha iyisini bulsun.mademki memnun degiller kaybol' diye bagirip cagirmistim ona

oda benim sucum ne diye soru sordu..

bende tabi acayip sinirlendim

'senin sucun mu ne ??????? ailenin akrabalarinin karsisina cikmiyorsun ya..adam gibi cikiver bu benim karnim olacak hicbirsey demeye hakkiniz yok karismayin de... '

Ya bu erkekler varya bogasim geliyo bazen ya hicmi akil yok bunlarda klava:

Ya ugrasanlar olacak mutlaka kiskananlar cokk cunku ama ancak eslerimiz buna son verebilir ..eslerimiz bisi demezse bir tepki gostermezse ohooo daha cok devam ederler klava:

Ummuhancim bence eltini kaynanani simdilik unut..esinle bu konuyu konus biraz sert ol bence..valla ben oyle yapmistim zamaninda....Ins esin seni anlar ..sonrada kaynanaya git yuz yuze konus..

Ben esimin annesine gidip icimden geleni soyledim.. sevdigim adamin anasisin sana saygim sonsuz amaaaaa benimle ugrasmaya devam edersen ne saygim kalir ne de baska birsey.. demistim..sonra uzun uzun konustuk halettik sorunlari. Faydasi olur bence.

ay cok sinirlendimmm klava:klava:klava:

Ummuhan canim Allahim sana yardimci olsun cok zor cok ama cok iyi anliyorum seni ama sen o tatli canini uzmemeye calis..guclu dur ve hem esinin hemde ailesinin dersini ver

gel buyur şekercim kahve keyfi yapalım:içelim:
nasılsın ümmühancım?

iyidir tatlım nolsun valla çalışmlara devam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen napıyosun bakalım? ben bi koçişe kahvaltı hazırlayayım adam açlıktan ölecek. siz yazın ben burdayım arada okur cevap yazarım size.

günaydın leylacım nerelerdesin ya?
zavallı enişte 2. çocuk düşünüyosa da vazgeçmiştir kesinkaydirigubbakcemile3
Allay yardımcın olsun canım

Kiz iki gun mide bulantilar yoktu tadini cikardim alisverise gidip kocisin paralarini harcadim habire :roflol:

He ya bu gunde 5 cocuk diye tutturuyordu simdi fikri degisti sanirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…