- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.121
Evet canım hayatın garipliği konusundaki fikrine katılıyorum. Bi komşularım var. 5 elti aynı apartmanda oturuyor. Hepsi birbiriyle hamile kalma yarışı içerisinde. Hepsinde 2 şer çocuk var. Birer tane de karınlarında. Ne zaman isteseler hamile kalıyorlar.
nasıl yapıyorlar bunu biz mi yanlış yapıyoruz bu işi yoksa :1shok:yavv yöntemi ne bunun :bbo:
benim eşimde her ay önümüzdeki aya gideriz doktora diyor. bende korktuğum için tamam diyorum ama ne bilim aslında 1 sene normal diyolar ya onun için rahatım galiba biraz. sonuçta bir sorunum varsa da 1 sene bukadar strese girdiğim için çok üzülürüm. bilmiyorum bakalım nolucak bu ayda olmazsa doooğğğruuuu doktorainşallah canım eşim deöyle üzülmeye başladı artık dr gidelim dedi ve başladık hayırlısı en azından artık dr bakıyor ne var ne yok söylüyorarkadaşlarım da hemen hamile kalanlardan onlar da nasıl hamilekalmayız derdinde hayat ne garip değil mi
Evet canım hayatın garipliği konusundaki fikrine katılıyorum. Bi komşularım var. 5 elti aynı apartmanda oturuyor. Hepsi birbiriyle hamile kalma yarışı içerisinde. Hepsinde 2 şer çocuk var. Birer tane de karınlarında. Ne zaman isteseler hamile kalıyorlar.
günaydın şekerler özledim sizi valla
kocişi gönderdim işe etrafı toplıcam ama size bakmadan başlamadım,hatta kahvaltı bile yapamadımkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalı
günaydınn kuzu biz iyiyizz senn nasılsınnnnna.s.
günaydın şekerler özledim sizi valla
kocişi gönderdim işe etrafı toplıcam ama size bakmadan başlamadım,hatta kahvaltı bile yapamadımkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalı
günaydınn kuzu biz iyiyizz senn nasılsınnnnna.s.
iyiyim şekercim pazar keyfi yapayım dedim akşamdan kalan dağınıklıklar var onları toplayıp kahvaltımı yapçam,üzerine de türk kahvemi
:roflol:GUNAYDINNNNNNNNNN KIZLARRRRRRR -tatlicadiarzu-
kizlar ne cok konusuyorsunuz siz oyle ya gucun okudum yazilarinizi bidi bidi bidi bidi konusup duruyonuz sırnaşık şey sırnaşık şey
Valla kizlar iki gun midem bulanmadi.MIDE BULANTILARA SON diye sevindim..bugun sabah yine basladi :roflol::roflol: bu nasil is ya sırnaşık şey .
Kocis daha uyuyor hor hor kalksa da kahvaltimi yapsa :roflol:
fena alistim ben bu ise kocis herseyi yapiyor garibim sırnaşık şey is yetmemis gibi ev hanimi da olduk diyip duruyo :roflol::roflol:
SIMDI BULANTILAR YINE BASLADI ISI ZOR VALLA ..YASASIN KOTULUK -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
iyiyim şekercim pazar keyfi yapayım dedim akşamdan kalan dağınıklıklar var onları toplayıp kahvaltımı yapçam,üzerine de türk kahvemi
ohhhhhhhhh bende geliyorum kahve içmeye
Tuğbacm sana da günaydın tatlım Şeniz
oohh ne güzelll hasretimm şimdi türk kahvesineiyiyim şekercim pazar keyfi yapayım dedim akşamdan kalan dağınıklıklar var onları toplayıp kahvaltımı yapçam,üzerine de türk kahvemi
oohh ne güzelll hasretimm şimdi türk kahvesine
günaydınn ümmühancımmmm nasılsınnnn bakiimmmm
gel buyur şekercim kahve keyfi yapalım:içelim:
nasılsın ümmühancım?
günaydın leylacım nerelerdesin ya?
zavallı enişte 2. çocuk düşünüyosa da vazgeçmiştir kesinkaydirigubbakcemile3
Allay yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?