Sabırsızlanıyorum ...!

Dah erken yedi ay uzun süre korunduğunuz için anca olur bence allah çok uzun bekletmez inşallah

kızlar eşim mesaj yazmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aynen canım bugune kadar ben de oyleydımm ama artık umursamıyorumm

ıgdır mı hımmmmmmm ozel hastane yokmu canım orda yaaa

insanın psikolıjısı bozuluyo oyleee yaa

evet canım ama sana tavsiyem umursama canım ben her zaman diyorum Allah yerini ve zamanını bilir diye inşallah hamiş haberini duyarız canım bu arada ben uzun zaman girmedim siteye ilk bebeginmi yoksa 2 falanmı

üzülme bebeğim olmamışsa yine denerizzzzzzzzzzzzzz

ayyy bu mesaj benı cok mutlu ettı yaaaaaaaaaa

eşimi zor ıkna etmıstım bebege ya olmazsa nolur dıye dusunuyodum bunu soyledı sımdı yaaaaaaaaa:sm_cool:

evet canım ama sana tavsiyem umursama canım ben her zaman diyorum Allah yerini ve zamanını bilir diye inşallah hamiş haberini duyarız canım bu arada ben uzun zaman girmedim siteye ilk bebeginmi yoksa 2 falanmı

canım bennn 2yıllık evlıyım 21yasımdayım esımde 26yasında suana kadar bebek ıstememıstık hıc ama ben son zamanlarda ıstemeye baslamıstım esımle konustum subatın ilk haftası tamam ben de ıstıyorum dedı ama ne kadar emındı bılmıyordum bı kere denemelıgıne kabul ettı sanıyodum yaaa ilk bebegım olucak olursa tabıı ınsallaaaaaaaa

ayy özlemcim cok sevindim tabiki ya bu ay olmazsa bida denersiniz Allah saglık versin yeter inşallah önümüzdeki ay haberini alırız canım benim

ayy özlemcim cok sevindim tabiki ya bu ay olmazsa bida denersiniz Allah saglık versin yeter inşallah önümüzdeki ay haberini alırız canım benim

zaten bu ay tecrubesızdık yaaaakaydirigubbakcemile3

bı kerem yaptık tutar sandık sonradan ogrendım kı adetten sonra duzenlı sekılde ılıskıye gırmemız gerekıyormuss onumuzdekı ayy kesın hamısım kaptım kızlardan tum taktıklerııı vallaaaaaa nası gaza geldım suan anlatamam yaniiiiii mart kedısı olucam heheeeelülülülülülü

Aslında özlemcim karar vermek başarmanın yarısı demişler biz 3 aylık evliydik kızımın haberini aldıgımızda eşi,m önce istemedi aldıralım dedi ama ben nedense içimdeki kuzucugun etkisiyle olsa gerek yaygarayı koparmıştım hayır aldırmıyorum diye eşim kabul etti ve bana bi mesaj yazdı bırak dünyay gelsin diye bak şimdi kızım 5 yaşında ve şimdi kardeş istiyor karar verdiyseniz demekki başarcaksınız Allah gönlüne göre versin inşallah bende 29 yaşındayım 6 yıllık evliyim çalışmıyorum kızım olunca işi bıraktım

bencede canım ablamlar o zaman derdi bana ilişkiden sonra ayaga kalkma ayaklarını havada tut bekle diye birde adetten sonraki 10 gün gün aşırı beraber olmak lazımmış ama strese girmeden düşünmeden streste hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş birde banyo yaparken cok sıcak suyla yıkanma cünkü spermleri öldürüyomuş son olarakda kuru incir kaynatıp suyunu iç bol bol yumurtalıkları güçlendiriyor catlamasını saglıyor eşinede keci boynuzu kaynat içsin o da spermleri kuvvetlendiriyormuş tavsiye benden inşallah önümüzdeki ay hamişsin canım :dance:

bak ıste bu erkeklerı anlamak cok zor gercekten once hepsı ıstemıyor ama olunca da cok sevınıyor sevıyor ıstıyorlarrrrrrr

bak ıste bu erkeklerı anlamak cok zor gercekten once hepsı ıstemıyor ama olunca da cok sevınıyor sevıyor ıstıyorlarrrrrrr

evet tabi şimdi eşim eve ayaklarım vura vura geliyorum diyor saatlerce kızımla ilgileniyor öpüyor allahım ben ne düşünmüşüm diyor bütün varlıgım diye seviyor azramı (kızımın adı azra) aldırmış olsaydık belkide şimdi ugraşıyo olacaktık bebek için erkekler böyle işte

canım benim benim cıkmam lazım inşallah gene görüşürüz Allah muradını versin inşallah hamiş haberlerini bekliyorum tekrar görüşmek dilegi ile iyi akşamlar

sagollllllllllllllllllllll canımmmmmmmmmmm benımmmmmmmmmmmm uygulıycammmmmm taktırklerı martta kesın hamısımmm kaydirigubbakcemile3

özlemcim eşinin tavrı çok süper valla ben bile sevindim :teytey: :teytey: i benim kocişim artık iyice üzülmeye başladı. ilk seferde bukadar değildi ama artık resmen gözleri doluyo aşkımın :çok üzgünüm: dua ediyorum hep Allahım hamile kalayımda eşim mutlu olsun bu ay gülsün diyorum. inş hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşacağız tatlım :Saruboceq:

inşallaa en kısa zamanda hamiş olucaz koccişlerimizde uzulmıycak canımmmm:Saruboceq:sositososito

inşallah canım eşim deöyle üzülmeye başladı artık dr gidelim dedi ve başladık hayırlısı en azından artık dr bakıyor ne var ne yok söylüyorarkadaşlarım da hemen hamile kalanlardan onlar da nasıl hamilekalmayız derdinde hayat ne garip değil mi

Evet canım hayatın garipliği konusundaki fikrine katılıyorum. Bi komşularım var. 5 elti aynı apartmanda oturuyor. Hepsi birbiriyle hamile kalma yarışı içerisinde. Hepsinde 2 şer çocuk var. Birer tane de karınlarında. Ne zaman isteseler hamile kalıyorlar.

Elif cim kuşun için çok üzüldüm. Ben çok severim hayvanları. Canım benim kıyamam ben ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…