Sabırsızlanıyorum ...!

super olur valla hazır kahvaltıya oturmak ben de hala kahvaltı etmedım gelıyom elifffffcokacimcoook

gel şekercim yanlız kalmam bende iyi olur.
kocişe ayıp ettim kahvaltı hazırlamadım

afiyet olsun elsecim biz gördük o işi
ben geç kaldım mutfağım savaş alanı gibiydi akşam misafir vardı bizde onların arkasından sinemaya gittik,2de geldik toplayamamıştım.mutfağı hallettim bulaşıkları falan.etrafı topladım,çamaşır attım makineye
ancak bu saate kaldım

ayyy sızde bızım gıbı cılgınsınızzz gece gece sınemalara gidiyoruzzzlaelaelaelaelae

dunu soracaktım konu degıstı nasıldı kısss mısafırler fılan aksam nasıl gectıııkaydirigubbakcemile3

yaaa benim gözümde çikolatalar dönüyoorr ama yasak bana tombiş bi hamile olacakmışım dikkat etmezsemm.. yemiceksin dedi doktorumm sevnurcumm kaç kilo aldın hamileliğinde sennn hıı söyle bakalımmm

sorma geçen hafta gece 1de gidicektik sinemaya da vazgeçtik
akşam iki ayağımı bir pabuca soktular,7de gelcez demişlerdi bende rahat rahat işime bakıyodum,saat 4buçukta aradılar 1 saat sonra sizdeyiz yemekler soğumasın diye yapmamıştım daha hemen temizliği bıraktım yemekleri hallettim.kaçta geldiler tabi yine 7de.yemekler soğuduktan sonra
yanlız bu yemek olayını artık çözdüm galiba her misafirim yemeklerimi beğeniyor,aferin bana:hooray:
onlar kapıdan,biz bacadanhemen sinemaya gittik sonra recep ivedik 2'ye

ayyy ne sınır bı durum yaaa

neyse yemeklerını begenmısler yaaa afferın sanaa ozamann :lepi: :hooray:

bızde recoya gece gıdebıldık dolmustu işte sabah seansları 13şubat gunu 23.45te gırdık fılme saat ıkıydı cıktık eve geldık 2.5 tam manyagız yani:))))delikafadulden

internetten rezervasyon yaptırdık son 6 koltuk kalmıştı.gece gece herkes sinemadaydı
ama güzeldi çok güldüm,gitmeyin çok kötü diyenler olmuştu

yaaa benim gözümde çikolatalar dönüyoorr ama yasak bana tombiş bi hamile olacakmışım dikkat etmezsemm.. yemiceksin dedi doktorumm sevnurcumm kaç kilo aldın hamileliğinde sennn hıı söyle bakalımmm

kilo alacağın için mi yasak tuğbacım başka bi sebebi var?
kilo içinse ye birazcık ya üzme bebişini de kendini de
kaç kilosun ki şuan?

eliff baskasının fıkırlerıyle yasama zaten ben acıkcası hıc onemsemem onların begenmedıklerı fılmlerı ben hep begenır oluyom zatiii-tatlicadiarzu- neyse ben bı kahvaltı edeyım gelıcem optumm kac mayın bı yereeee

bende kahvaltımı bitirdim bi süpüreyim salonla mutfağı
burdayım ben,kahvemi de alıp gelcem

kilo alacağın için mi yasak tuğbacım başka bi sebebi var?
kilo içinse ye birazcık ya üzme bebişini de kendini de
kaç kilosun ki şuan?
hihoyyythihoyyyt 65 kiloyla başladık elifcimm çook şaşırdımm bundan 1 ay öncesinde 61 dim ..doktora yanlış bu baskül dedimmkaydirigubbakcemile3 ewet nedense hep öyle diyorlar dedi..:dilcikar:..yani dikkat etmem gerekiyop yoksa seksenle kapatacam sezonuu-tatlicadiarzu-

canım hıc yadırgama eltım 45kıloydu hamıle kaldıgında dogum yaptıgında da 70tı:)kafadan 20 kıloyu cıkarrrrşakkıdı

yuhhh diyorum aferdersin gayipi allahtan başka bilen yok dee ona dr bile bi sürü araştırmadan sonra söylüyor o seni görmeden bilmiş töbeee töbeee sıkma canım kendini tıkalıysa açtırırız dee zor biliyorum böyle insanlarla uğraşmak biz yanındayız kaydirigubbakcemile5:teselli:

içim sıkkın be kızlar bu ayda olmadı galiba 9 ay olacak bebişimi bekleyeli kokusunu içime çekmek için beklemeyi en yakın arkadaşlarımın bir kaç ay sonra bebekleri doğacak benimellerim boş hala içimin yarısı boş yarısı eksik allahım hayırlısıyla tez zamanda ver bebeğimizi ne olur içim öyle dolu ki

canım benim Allah hayırlısıyla en kısa zamanda bebişine kavuşturur inşallah
benim kuzenimde benden sonra evlendi şimdi karısı hamile

canım benim Allah hayırlısıyla en kısa zamanda bebişine kavuşturur inşallah
benim kuzenimde benden sonra evlendi şimdi karısı hamile

sorma meslektaşım evleneli 4 ay oldu kadın 3 aylık hamile neyse ne desek boş olacağı varsa olacak yoksa yok yani senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…