Sabırsızlanıyorum ...!

valla artık bıkıcaz galiba 9 ay kafamı dinlerim kaydirigubbakcemile3 içim daraldı artık hergün hergün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Inan kaynananin su soyledikleri bana bile moral verdi ..kaynanan cok iyiymis sevdim onu :asigim: kaynananin dedigini yap canim uzak dur o cadidan klava:
Kiskansin Catlasin klava:
Sen yeterki uzulme ya kiyamam sana sen o kadar cok iyisinki :teselli:

sağol benim canımmm arkadaşım Şeniz valla kayınvalidem de bana zamanında çok yaptı ama affettim onu. asla kocamı kışkırtmadı. onun için ona saygım sonusz. eltim gibi ikiyüzlü değil. çok sağol tekrar bitanemmm yaaaa Şeniz

aman bırak onu hiç kafana takma. konuşma tarzından seviyesi belli. hiç takama kafana ona inat salma kendini ki bebeğin gelsin sende onu çatlat hasetinden. tıkalıysa da doktorlar artık neleri tedavi ediyo falcı uzman doktor galiba kesin konuşmuş kaydirigubbakcemile3

kızlar benim gibi beceriksiz,sakar var mı aranızda ya?her yemek yapışımda bi yerimi kesiyorum,şimdi buaşık yıkarkende bıçak parmağımı kesti,parmakarım kesik içinde

ahhh Elifcim sen bana sor onu. ekmekle bile elimi kesiyorum ben kaydirigubbakcemile3

kızlar oğluşum hepinizi öpüyor sabahtan beri öpüşüyoz koklasıyoz uyuyoz daha hiç iş yapmadım sabahın 6sında ayakta danaşimdide kucagımdauyuyor bu aralar cok nzlanıyor bana

yerim ben onuuuuuuuuuuu ümmühan teyzesi kurban olsun onaaaa Şeniz Şeniz

fıstıklaarr ben geldıımmm

hoşgeldin tatlımmmm

leyn bugün benim dogum günüm be iyi ki dogmusum:teytey:

sevnurrrrrr doğumgünün kutlu olsun bitanemmmmmmm Rabbim uzun ömürler versin oğluşunla hep beraber ol Şeniz Şeniz

ümmühan nere kactı be

burdayım canım kahvaltı ediyodum sonra arkadaş aradı 1 saattir konuşuyodum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kocis kalkti kahvaltiyi hazirliyor :roflol::roflol:

1 haftalık kahvaltı yaptık valla Leylacım kaydirigubbakcemile3

oohhh keyfe baaakk ne guzellllkaydirigubbakcemile3

özlem kız valla haftada bikere kahvaltı yapıyorum kocişle onda da bütün haftanın acısını çıkarıyorum kaydirigubbakcemile3

kız bende mayısta 25 olcam yaşlı mıyız şimdi?naniknanik

valla ben 25 oldum bile biz şimdi yaşlılar grubu oluyoruz sanırım -tatlicadiarzu-

bitanem canım dostum sakın kendini salma. ne konuştuk üzülmek yok. mutlaka gelecek bebişlerimiz. sakın üzme kendini hadi bakalımmmmmm kızarım bakkk klava:

kim özler kokunu benim özlediğim kadar kim bekler yolunu benim beklediğim kadar senağlamasenağlamasenağlama

keşke kendime anlatabilsem bunu kimse yok diye rahat rahat ağlayabiliyorumsenağlamasenağlama kuzzumm yeni yaşın kutlu olsun iyiki doğmuşsun yoksa o güzel meleğin annesi olmazdın dimia.s.kız ümmühan sen 25 yaşlı diyosan bana fosil dersin yaş 31 oldu ellerim boş bebeğimin yeri boş evim boş kalbimin yarıs boşşş boşş onla geçireceğim zaman azalıyor ona vereceğim adlar boşş kızıma nazlımelek oğluma can canıma can katsın diye öğrenciler bir gün bebeğimiz olur diye kışlık yelek örmüşlerdi lif örmüşlerdi oyuncak bile almışlardı onlarda boşşsenağlamasenağlama

kıyamammmmm ben canım arkadaşımaaaaaa üzülmüşmü benim meleğimmmmm :teselli: sağlığın yerinde olsun kocanla aran iyi olsun bitanem önemli olan bu. bak ne güzel birsürü öğrencin var Allaha şükür işin de var. biçok insan şuan işsiz. elindekilerle de mutlu ol tatlım benim. hem doktor sana kısır demeiş niye bukadar üzüyosun kendini eninde sonunda gelecek meleğin. hadi bakalım toparlan birazzzz Şeniz hem bakk benim gibi harika, süper, yetenekli, güzel mi güzel bir arkadaşın var ne üzülüyosun sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

bitanesin kıs senŞeniz

sağolun destek için eşim geldi herşeye şükrediyorum aslında ama öyle doluyorum ki patlamak derecesine geliyorum

sağolun destek için eşim geldi herşeye şükrediyorum aslında ama öyle doluyorum ki patlamak derecesine geliyorum

bu kadar uzulme tatlım yaa benımkı de baya gaza gelmıstı alısverıs yapmıstı bebek ıcın bak bızde de tık yok ınsllahh bıgun kavusucaz melişlerimizeeenaniknanikŞeniz

kızlar keskem benım gıbı adınıza nıck koysaydınz harbıden hkarısıyo boyleekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…