- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.221
ben de 1.70im 52kıloydum evlendıgımdee
sımdı ıse 64:bbo:
teyzesii sadece başımı döndürüyooo yuvarlanarak yürüyorumm-tatlicadiarzu-....oohhh iyiy iyyii son hız devam edinn bebiş gelsin birbirinize hasret kalacaksınızz şimdi tadını çıkarınn biz elimizi nereye koyacağımızı şaşırdıkk yasak yaaa:roflol::roflol::roflol:
Inan kaynananin su soyledikleri bana bile moral verdi ..kaynanan cok iyiymis sevdim onu :asigim: kaynananin dedigini yap canim uzak dur o cadidanklava:
Kiskansin Catlasinklava:
Sen yeterki uzulme ya kiyamam sana sen o kadar cok iyisinki :teselli:
ah kızlar ah valla benim kananam sinsi çıktı sırf bana inat olsun diye ve benim böyle şeylerden etkilendiğimi bildiği için her telefon ettiğimde diyorki bizim burada çok iyi falcı var her dediği doğru çıkıyor senin için dediki tüplerin tıkalı çocuğn olmayacak er telefonda bunu diyor. kaç aydır psikolojim bozuldu.
kızlar benim gibi beceriksiz,sakar var mı aranızda ya?her yemek yapışımda bi yerimi kesiyorum,şimdi buaşık yıkarkende bıçak parmağımı kesti,parmakarım kesik içinde
kızlar oğluşum hepinizi öpüyor sabahtan beri öpüşüyoz koklasıyoz uyuyoz daha hiç iş yapmadım sabahın 6sında ayakta danaşimdide kucagımdauyuyor bu aralar cok nzlanıyor bana
fıstıklaarr ben geldıımmm
leyn bugün benim dogum günüm be iyi ki dogmusum:teytey:
ümmühan nere kactı be
Kocis kalkti kahvaltiyi hazirliyor :roflol::roflol:
oohhh keyfe baaakk ne guzellllkaydirigubbakcemile3
kız bende mayısta 25 olcam yaşlı mıyız şimdi?naniknanik
içim sıkkın be kızlar bu ayda olmadı galiba 9 ay olacak bebişimi bekleyeli kokusunu içime çekmek için beklemeyi en yakın arkadaşlarımın bir kaç ay sonra bebekleri doğacak benimellerim boş hala içimin yarısı boş yarısı eksik allahım hayırlısıyla tez zamanda ver bebeğimizi ne olur içim öyle dolu ki
kim özler kokunu benim özlediğim kadar kim bekler yolunu benim beklediğim kadar senağlamasenağlamasenağlama
kim özler kokunu benim özlediğim kadar kim bekler yolunu benim beklediğim kadar senağlamasenağlamasenağlama
keşke kendime anlatabilsem bunu kimse yok diye rahat rahat ağlayabiliyorumsenağlamasenağlama kuzzumm yeni yaşın kutlu olsun iyiki doğmuşsun yoksa o güzel meleğin annesi olmazdın dimia.s.kız ümmühan sen 25 yaşlı diyosan bana fosil dersin yaş 31 oldu ellerim boş bebeğimin yeri boş evim boş kalbimin yarıs boşşş boşş onla geçireceğim zaman azalıyor ona vereceğim adlar boşş kızıma nazlımelek oğluma can canıma can katsın diye öğrenciler bir gün bebeğimiz olur diye kışlık yelek örmüşlerdi lif örmüşlerdi oyuncak bile almışlardı onlarda boşşsenağlamasenağlama
kıyamammmmm ben canım arkadaşımaaaaaa üzülmüşmü benim meleğimmmmm :teselli: sağlığın yerinde olsun kocanla aran iyi olsun bitanem önemli olan bu. bak ne güzel birsürü öğrencin var Allaha şükür işin de var. biçok insan şuan işsiz. elindekilerle de mutlu ol tatlım benim. hem doktor sana kısır demeiş niye bukadar üzüyosun kendini eninde sonunda gelecek meleğin. hadi bakalım toparlan birazzzz Şeniz hem bakk benim gibi harika, süper, yetenekli, güzel mi güzel bir arkadaşın var ne üzülüyosun sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar
sağolun destek için eşim geldi herşeye şükrediyorum aslında ama öyle doluyorum ki patlamak derecesine geliyorum
ıyıyım canım.okadar cok kısı varkı ısımler karıstı ben aytül canım benım.
bitanesin kıs senŞeniz
merhaba kızlar
kızlar keskem benım gıbı adınıza nıck koysaydınz harbıden hkarısıyo boyleekaydirigubbakcemile3
pardon tatlım ya
çok utandım şimdi:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?