Sabırsızlanıyorum ...!

sende bitanesin bitanemmmmmm Şeniz Şeniz

merhaba Aytülcüm hoşgeldin tatlım

kızlar ben çıkıyorum pazara gidceğim. sebze falan alayım. akşama gene gelirim. öpüyorum hepinizi şekerlerrr Şeniz
görüşürüzzz cnmmmm
benim ve eşimin ilk iki harfleri nickim
bende unutkanlık problemi de var çok ayıp ettim

yafrum senınkı elıf e yakın benzıo unutmak mumkun degılll

ısım problemı ben de var ama çaktırmaaakaydirigubbakcemile3

özlem else kocişleriniz iyi besliyor sizi he nerdennereye ben son 1ayımda 5 kilo aldım dogumda 9 kilo verdim 8ay boyunca kilo almadım doktor alamayabilirsin dedi zten sikoydum 100 olurum diye korkuyordum simdi 70 küsürlere düştümkaydirigubbakcemile

kocişimmmmm bana ıyı bakıyor dogru vallaaaakaydirigubbakcemile2

sende bitanesin bitanemmmmmm Şeniz Şeniz
kızlar ben çıkıyorum pazara gidceğim. sebze falan alayım. akşama gene gelirim. öpüyorum hepinizi şekerlerrr Şeniz

görüşürüz canım öptümŞeniz

bende ona iyi baktım canım 92 kilo yaptım benim tombiğikaydirigubbakcemile3

benim kocişte iyi bakıyor bana ama bende ona iyi bakıyorum adam kilo almıyor ya anlamadım gerci sigara içiyor ama

kocası evde olupta benım gıbı kocası uyuyan varmı?:1closedeyes:
benımkı carsamba gunlerı ızınlı kızlar
benim kocişte iyi bakıyor bana ama bende ona iyi bakıyorum adam kilo almıyor ya anlamadım gerci sigara içiyor ama

aynen benımkı de hep formunu koruyor 80kılo 1.85 boyunda sıgara ıcmıyorkaydirigubbakcemile3:asigim:

benimki daha öğrenci
dolayısıyla parttime çalışıyor aynı pastanede çalışıyoruz
cumartesi izinli ama dün bişey anlayamadık malesef
seninki ne iş yapıyor?[/QUOTE]

ne öğrencisi elifçim eşin benımkı de acıktan okuyor kamu yonetımı ıkıncı sınıfta

ne öğrencisi elifçim eşin benımkı de acıktan okuyor kamu yonetımı ıkıncı sınıfta

üniversiteden arkadaşız demiştim ya onunki bitmedi hala
annemler okul bitmeden evlenemezsiniz demişlerdi bizde allem ettik kallem ettik kandırdık kimse bişey anlayamadan 40 günde evlendikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

supersınız valllaaaahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…