E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.241
görüşürüzzz cnmmmmsende bitanesin bitanemmmmmm Şeniz Şeniz
merhaba Aytülcüm hoşgeldin tatlım
kızlar ben çıkıyorum pazara gidceğim. sebze falan alayım. akşama gene gelirim. öpüyorum hepinizi şekerlerrr Şeniz
benim ve eşimin ilk iki harfleri nickim
bende unutkanlık problemi de var çok ayıp ettim
sende bitanesin bitanemmmmmm Şeniz Şeniz
merhaba Aytülcüm hoşgeldin tatlım
kızlar ben çıkıyorum pazara gidceğim. sebze falan alayım. akşama gene gelirim. öpüyorum hepinizi şekerlerrr Şeniz
özlem else kocişleriniz iyi besliyor sizi he nerdennereye ben son 1ayımda 5 kilo aldım dogumda 9 kilo verdim 8ay boyunca kilo almadım doktor alamayabilirsin dedi zten sikoydum 100 olurum diye korkuyordum simdi 70 küsürlere düştümkaydirigubbakcemile
sende bitanesin bitanemmmmmm Şeniz Şeniz
özlem else kocişleriniz iyi besliyor sizi he nerdennereye ben son 1ayımda 5 kilo aldım dogumda 9 kilo verdim 8ay boyunca kilo almadım doktor alamayabilirsin dedi zten sikoydum 100 olurum diye korkuyordum simdi 70 küsürlere düştümkaydirigubbakcemile
kocası evde olupta benım gıbı kocası uyuyan varmı?:1closedeyes:
kocası evde olupta benım gıbı kocası uyuyan varmı?:1closedeyes:
benımkı carsamba gunlerı ızınlı kızlarkocası evde olupta benım gıbı kocası uyuyan varmı?:1closedeyes:
benim kocişte iyi bakıyor bana ama bende ona iyi bakıyorum adam kilo almıyor ya anlamadım gerci sigara içiyor ama
benim kocişimde uyuyor kız yalnız degilsin yane:1hug:
bende adamın tepesinde geziyorum canım uyuyunca nasıl uyandırırım diye plan yapıyorumsırnaşık şeybenimki işte malesef:çok üzgünüm:
evde olsa uyutmazdım zaten
benımkı carsamba gunlerı ızınlı kızlar
benim ki 2gün izinli hafta sonları kocişleriniz ne iş yapıyor:uhm:
bende adamın tepesinde geziyorum canım uyuyunca nasıl uyandırırım diye plan yapıyorumsırnaşık şey
benımkının çarşıda müzik market dvd film dükkanı var kuzenıyle calısıyolar haftaıcı bıgun ona bırakıyo haftasonu daha cok ıs oluyokaydirigubbakcemile5
bende adamın tepesinde geziyorum canım uyuyunca nasıl uyandırırım diye plan yapıyorumsırnaşık şey
benimki daha öğrenci
dolayısıyla parttime çalışıyor aynı pastanede çalışıyoruz
cumartesi izinli ama dün bişey anlayamadık malesef
seninki ne iş yapıyor?
ne öğrencisi elifçim eşin benımkı de acıktan okuyor kamu yonetımı ıkıncı sınıfta
benim ki ögretmen kızlar
üniversiteden arkadaşız demiştim ya onunki bitmedi hala
annemler okul bitmeden evlenemezsiniz demişlerdi bizde allem ettik kallem ettik kandırdık kimse bişey anlayamadan 40 günde evlendikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?