Sabırsızlanıyorum ...!

özlem bransı fen bilgisi ögretmenligi kız biz 26 günde evlendik ama suan sınıf ögretmenligi yapyor

desenıze hepımızın kı yıldırım gıbı olmuskaydirigubbakcemile3

ben subatın 11inde tanıstım esımle mayısta nısan yaptık temmuzda evlendık hemencık:lepi:

ben subatın 11inde tanıstım esımle mayısta nısan yaptık temmuzda evlendık hemencık:lepi:

biz ekim 2008de düşünüyoduk en uygun,ağustosta eşimin ailesi istemeye gelicekti
mart2008de biranda eşimin babası istemeye geldi o hafta gidip düğün salonunu ayarladık
düğüne kadar alışveriş falan filan ben nasıl evlendiğimi anlayamadım bile
aklımızda düğün falan yoktu hiç

ben kasımda tanıstım subat 20de cıktım temmuz nişan agustos23 nikah 9 dügün2007de e
sende hızlısın yanikaydirigubbakcemilesen bebiş konusunda da hızlısın kaçıncı ayda hamile kaldın?

6.ayımda hamile kaldım kızkaydirigubbakcemile:dance:

6.ayımda hamile kaldım kızkaydirigubbakcemile:dance:

maşallah sana oğluşun kucağında ne güzel
benim eşimde evlenmeden önce 30 yaşına geleyim o zaman çocuk yaparız diyodu yani ben 27 yaşında olcam o zaman
evlendikten sonra fikri değişti:sm_confused:

eeee nası asık etmısız herüüüfleri kendımıze kı gozlerını karartmıslar hemencık evlenmısler ayyyyykaydirigubbakcemile3

else senin kociş cocuk olunca cok degişir merak etme allah hepimize ne muradım varsa versin bir yastıkta kocarız inşallah:Saruboceq:zafer bizim:lepi:

anacımm hepinizin maşallahı var vallaa hemen evlenmişsiniz biz 6 sene bekledik 2000 yılından beri beraberizkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canlarımm sohbet koyuuu takip ediyordumm ama yazamadımmm şimdi işim bittiii

valla bende mutfak masasında geçirdim bugünü
çamaşır makinem mutfakta
çamaşır yıkadım,astım
bulaşıklarımı yıkadım,makineyi boşalltım yıkadım
süpürge yaptım
yemeğimi yedim
sabahtan beri otur kalk durumundayım

ooh ne güzel elifcim işini bitirmişsin benim evimde de çok iş var allah yardımcım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…