Sabırsızlanıyorum ...!

aaaah aaah o baktırılan falların hatti hesabı yok :)
ama benim falımdada ilk hamileliğimde çıkmıştı buda çıktı ben erkek bebekleri çok seviyorum ama bakan arkadaş bilmiyo bunu bana dediki sen hamilesin hemde erkek işte oan içim cız etmişti günümede vardı kondurmadım pek ama baktım günüm geçti baktım hamileyim:)e bide erkek olursa !!!

hımm ozaman sana başarılar diliyorum:)
benim bir arkadaşımın eşide istemiyordu çok karşıydı ama arkadaşımda aksine çok istiyordu,eşi arkadaşımı korunuyor zannederken arkadaşım korunmadı ve hamile kaldı ilk zamanlar sorunları oldu ama şimdi 5 aylık hamile ve eşide kabullendi,sorun yok yani,tabi sanada aynı tekniği uygula diyemem sadece bir anımsayadı benimkia.s

böyle bişey yapmak istemem onun rızası dışında ona yalan söyleyerek hamile kalmak istemem
olcak inşallah Allah'ın izniyle:Saruboceq:

yok güzelim zaten yapma ben arkadaşımın yaptığını anımsadığımdan yazdım inşallah eşinde razı olur ve yakın zamanda o güzel haberi alırsınız

böyle bişey yapmak istemem onun rızası dışında ona yalan söyleyerek hamile kalmak istemem
olcak inşallah Allah'ın izniyle:Saruboceq:
bak elifciimm benim eşimde bundan iki ay öncesine kadar çok tepkiliydi çocuk olayına anlamadım noldu birden bi heyecanla bunun hayalini kurmaya başladı erkek milleti işte ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyoo...senin kocişte bu fikre sabit kalmıcak ve en yakın zamanda senin meleğinde göbişine konacak...ŞenizŞeniz

ümmühancım senin ne zamandı adetin?
ben seni hamiş saymaya başladım valla hiç aksi aklıma gelmiyor inanki:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 inş kuşummm. benim 29 ocaktı 3 şubatta oldu. onun için 3 şubatı baz alıyorum. 28 günde oluyor benim. haftaya çarşamba bekliyorum bakalım.

inş ablacım. sağlıklı olsunda cinsiyeti mühim değil. doğum yapınca hemen gelicem yanına :) ama yazında gelirim sen ozaman tam göbişin çıkmış bir hamişş olacaksın kaydirigubbakcemile3

sizin şu arkadaşlara benim içinde bir fal baktırın bari ya kociş ne zaman yola gelcek:jeyyar:

sen falı falan boşver elifcim direk baskı yap kocişe. bunun başka yolu yok kaydirigubbakcemile3

inşallah canım
neyse bu konuyu tekrar tekrar dillendirip herkesi bıktırana kadar bahsettiğimin farkındayım

ümmühancım sen bana geçen aydan beri seni hamile diye düşünüyordum inan hep kesin ümmühan gelecek ay hamile diye içimden geçiriyordum ben bilmiyorum kanamam vardı bitti sanırım adet olucam çünkü adet ağrılarım arttı eğer hamile değilsem zamanında hamile kalmayı diliyorum sanki dönemi şaştı gibi bu ay 26 bekliyorum her şekilde c.tesi dr yolu var bana dua ediyorum ama fal iyi geldi beeee içim sevinçle doldu 1 mart kocamın doğum günü ona c.tesi günü hamileyim demeyi çok isterdim bir gün öncesi ne güzel olur dr çıkarız sevinçle herkesi ararız hamiiileeeyimm der bağırırım yolda içim nasıl oldu inşallah hayırlısıyla olur

zamanında adet olmayı diyecektim ayy kızlar yoksa yoksa allah mı söylettidelikafadulden:1shok:delikafadulden:1shok:

inş kuşum yaaaa senin için dua edeceğim. inş eşine hediyelerin en güzelini verirsin :Saruboceq: :Saruboceq:

ben yemeği koyayım ocağa geliyorum

tamam tatlım

:1shok:delikafaduldenzamanında adet olmayı diyecektim ayy kızlar yoksa yoksa allah mı söyletti

inşallah eşine süper bir doğumgünü süprizi yaparsın:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…