Sabırsızlanıyorum ...!

Elifcim napıyosun kuşum? kaldık başbaşa :)

iyiyim kuzucum sen napıyosun?
patroncum geldi yine sinirleri tepesinde
mide bulantısını bana bulaştırdın galibakaydirigubbakcemile3dünden beri midem yanıyodu şimdi bulanıyo çok fenakafamçokkarıştı

anaaaa bi ben varım pişşşttt size diyomm alooo gelin yaaa ağlarım susmam susmam için çok dill dökersiniz diyeyim özlem nerde bu arada sesi yok kuzum nerde sevnur kız nerdennereye else trakeki bakın altta görüyorum buradsınız çıkın ortaya ay gidecem şimdi çıkmam lazım evden çıkacağım yeni bir eve taşınacağım burada evler pahalı ahh biraz birikişimiz olsa ev alırdık sonra size evimin resimlerini gösterirdim

selam kızlar nabersınız sımdı gelebıldım daha eve ve hemen sıze şu kutlu haberı vereyım dedim baya baya adetım gelıyo suan ...

iyiyim kuzucum sen napıyosun?
patroncum geldi yine sinirleri tepesinde
mide bulantısını bana bulaştırdın galibakaydirigubbakcemile3dünden beri midem yanıyodu şimdi bulanıyo çok fenakafamçokkarıştı

he he heeee :jeyyar: :jeyyar: sana da bulaştı demek ki kaydirigubbakcemile3 dikkat et kendine kuşummm

inş lovelimmmm inş o günleri de görürsün :Saruboceq:

burdayız tatlım yazıyoruz ya
inşallah evini de alırsın canım kirada olmak çok zor biliyorum
evlenene kadar hiç kirada oturmamıştım şimdi çok zor geliyor
bizimde niyetimiz seneye ev almak inşallah
bizim bebiş biraz daha beklicek yani

o mide bulantısı ve yanması var akşam ve sabahları var ben de ve kocamda gastirit var 2 yıl önce 3 ay yattım bundan dolayı hastane de bile yattım siirtteydim o zaaman anlamadılar neyim var midem bulanıyor başım dönüyor ve çıkarıyordum her türlü tahlili yaptılar hamilelik testi dahil kızmıştım dr nişanli bile değildim o zaman çıkıyorduk ama adam yine yaptı 5 gün her gün tahlil yaptılar mr tomografi dahil bişey çıkmadı sürekli serum verdiler bişey çıkmayınca şurup verip yolladılar

selam kızlar nabersınız sımdı gelebıldım daha eve ve hemen sıze şu kutlu haberı vereyım dedim baya baya adetım gelıyo suan ...

hayırlısı olsun canım ya
bak 21 yaşındasın daha hemde ilk denemen
inşallah Allah hayırlı zamanda verir bebişini
biz iyiyiz sen napıyosun?
kursta mıydın?bitirdin mi ödevlerinikaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım ya
bak 21 yaşındasın daha hemde ilk denemen
inşallah Allah hayırlı zamanda verir bebişini
biz iyiyiz sen napıyosun?
kursta mıydın?bitirdin mi ödevlerinikaydirigubbakcemile3

kurstaydım canım da odevler stılıstlıkle alakalı yanı persembeye
hala bıtmedı bıtcek gıbı gorunmuyo senağlama
yarın modelistlik yazılım var dosyamı tamamladım sınava calısmam gerek burda olamıycam kızlar bı gırıp selam vermek ıstedım sızlere
sımdı cıkıyorum sonra gorusuruz olurmu kendınıze cici bakın öptümmm canlarımmmŞenizŞenizŞeniz

olsun bitanem aman adet ol da bari için rahat etsin. günlerdir sıkıntılısın. sakın üzülme emi bidahaki aya senin hamişş haberlerini alıcaz inş :Saruboceq: bende sana eşlik ederim kesin kaydirigubbakcemile3

canım üzüldüm gelecek ay tesellisi vereceğiz yine birbirimize en azından adet olabiliyoruz ben de kanama yaşadım şimdi 2 gün sonra adet olmam gerek inşallah olmam hamileyimdir değilsenm inşallah zamanında gelir fakir avuntusu tam seni soracaktım nerede diye saat yazalımmı akşam için 9.30dan sonra buradayım ancak kocamdan alabilirim zaten daha bilgisayarı kanepeye bırakmadan alıyorum zavallı laptop yer yüzü görmüyor elden ele dolaşıyor kızlar ben çıkmalıyım eşimin yanına gidicem ev bakacağız okul çıkışı sizi seviyorum dert ortaklarım

görüşürüz tatlım kolay gelsin iyi çalışmalar
gece biara kaçar uğrarsın olur muyerimseniben

bizde seni seviyoruzŞeniz
ben hep burdayım saate gerek yok

olsun bitanem aman adet ol da bari için rahat etsin. günlerdir sıkıntılısın. sakın üzülme emi bidahaki aya senin hamişş haberlerini alıcaz inş :Saruboceq: bende sana eşlik ederim kesin kaydirigubbakcemile3
sevındım zaten adet olmama testte negatıfı gordukten sonra bı an once gelsın de barı mart ayı ıcın calısmalara baslasam dıyordum ıyı oldu gelıyor fazla fazla=))))
ayyy vardır valla bundada bı hayır canım yaaa marta kesın hamıs olacagız ınsallahhhh zafer bızım olucakkkkk emınımmmkaydirigubbakcemile3
görüşürüz tatlım kolay gelsin iyi çalışmalar
gece biara kaçar uğrarsın olur muyerimseniben

canım ben mola verdıgım zamanlar kesın ugrarım zaten merak yapma bos bırakmam burayı kaydirigubbakcemile3 bıraz calısayım da gelıcem arada yıne hadi öptüm hepinizi canlarrrrra.s.

özlemcim hayırlısı olsun heralde bizim olayımız psikolojik oldu. Bende gerçi bugünde yok ama yakındır diyoum. kendi düşüncemizle hormon dengemizi bozuyoruz bir dahaki ay hamiş kalacağız kızlar çok çalışalım kaydirigubbakcemile3

canlarım diliyorum ki en kısa zamanda hamiş olursunuz inanın buna bütün kalbimle inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…