- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.541
günaydın cabım benim aldığım uykular senin olsun. Yakının da pncere varsa çık bir derin nefes al kendini daha iyi hissedersin.
üümühan sen tekstilde mi calısıyorsun müşteri temsilcisi olarak
yok kuşum uluslararası lojistik benim
elif hasta mısın kuzucum gecmiş olsun ya bu akıntı kandınlarda hic bitmeyecek mi
hava kapalı ya ondandır kuzum. olumlu düşünmeye çalış. çok şükür eşlerimiz yanımızda huzurluyuz. sağlıkları iyi, bizim kötü bir hastalığımız yok, Allaha şükür işimiz var. paramız var. ohooooo daha saydırma işte. ağlayacak bi durum yok yani bitanemmmm hadi toparlan bakalımmmm Şeniz Şeniz
elifciimmm ne canını sıkıyorsaa sen öyle durdukça herşey dahada çok üstüne gelecekk hadi toparlann şimdiiii gülümse hadii benim canım arkadaşıımmmŞenizŞeniz
elif hasta mısın kuzucum gecmiş olsun ya bu akıntı kandınlarda hic bitmeyecek mi
Defhneciğim ve elsecim geçmiş olsunda sizler çok pozitif insanlarsınız sizde böyle hasta ve moralsiz olursanız bizler (yani ben ve benim gibi negatif düşünen insanlar) napalım...hıııı...şimdik toparlanın lütfen ve biribirimize sağlık ve mutluluk aşıyalım....diyorum ama bende kendimi çok kötü his ediyorum 1 haftadan beri...sağlık problemlerim hiç bitmiyo ..oysa bekarken ne güzeldi herşey ahhh..ah...kadın olmak zor iş:1shok: evli olmakda en zoru:1rolleyes:
Defhneciğim ve elsecim geçmiş olsunda sizler çok pozitif insanlarsınız sizde böyle hasta ve moralsiz olursanız bizler (yani ben ve benim gibi negatif düşünen insanlar) napalım...hıııı...şimdik toparlanın lütfen ve biribirimize sağlık ve mutluluk aşıyalım....diyorum ama bende kendimi çok kötü his ediyorum 1 haftadan beri...sağlık problemlerim hiç bitmiyo ..oysa bekarken ne güzeldi herşey ahhh..ah...kadın olmak zor iş:1shok: evli olmakda en zoru:1rolleyes:
anladım ümmühancım maasın iyi mi kız yigit biraz büıyünce bende işe başlıyacagım calışmayı özledim
elif nerdesin kız
neyse ben gidem yemek yapam kociş gelir birazdan gerci benim kocam her tenesüf geliyorda cünkü lojmanla okul yan yana bitişik
elif nerdesin kız
herkesin iyi olmasına çok sevindim...bende sizlerleyken iyiyimde burdan çıkınca...neyse canlarım hepinizi öpüyorum...çıkıyorum yine gelirim...
bu işten kaçış yok elifcimm eninde sonunda kabul edecek .:jeyyar:.o yüzden sen ara ara hatırlat bence iyi yapmışsınn:lepi:kızlar akşam kocişe bebiş istiyorum konusunu açtım
amaaa o şakaya vurup geçiştirdi:1no2:
bu işten kaçış yok elifcimm eninde sonunda kabul edecek .:jeyyar:.o yüzden sen ara ara hatırlat bence iyi yapmışsınn:lepi:
ewet elif içimden bir his bir gün bunu yapacağını söylüyorrr:roflol::roflol::roflol:artık hiç olmadı seni dinleyip kocişi bağlıcam:roflol::roflol:
kaçış yok
ewet elif içimden bir his bir gün bunu yapacağını söylüyorrr:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?