Sabırsızlanıyorum ...!

yok kuşum uluslararası lojistik benim

Defhneciğim ve elsecim geçmiş olsunda sizler çok pozitif insanlarsınız sizde böyle hasta ve moralsiz olursanız bizler (yani ben ve benim gibi negatif düşünen insanlar) napalım...hıııı...şimdik toparlanın lütfen ve biribirimize sağlık ve mutluluk aşıyalım....diyorum ama bende kendimi çok kötü his ediyorum 1 haftadan beri...sağlık problemlerim hiç bitmiyo ..oysa bekarken ne güzeldi herşey ahhh..ah...kadın olmak zor iş:1shok: evli olmakda en zoru:1rolleyes:

anladım ümmühancım maasın iyi mi kız yigit biraz büıyünce bende işe başlıyacagım calışmayı özledim

neyse ben gidem yemek yapam kociş gelir birazdan gerci benim kocam her tenesüf geliyorda cünkü lojmanla okul yan yana bitişik

elif hasta mısın kuzucum gecmiş olsun ya bu akıntı kandınlarda hic bitmeyecek mi

Canım hoşgeldin...bende aynı dertten muzdaribim...akıntılar bitmek bilmiyor ağrı sızı öyle ...gidiyor...işlerim yoğun birde bozuk bir psikoloji ...havada kötü hepten kötü his ediyorum ...:1no2:

kuzucum çok şükür Allah'a bir derdimiz yok,havadan heralde yoksa canımı sıkçak bi sebebim yok

elifciimmm ne canını sıkıyorsaa sen öyle durdukça herşey dahada çok üstüne gelecekk hadi toparlann şimdiiii gülümse hadii benim canım arkadaşıımmmŞenizŞeniz

canımı sıkan bişey canımcım valla yüzümü güldürüyosunuz
hepinizi çook seviyorum

elif hasta mısın kuzucum gecmiş olsun ya bu akıntı kandınlarda hic bitmeyecek mi

sağol tatlım benim kronik hastalığım işte biraz üşütsem hemen hastayım
sen nasılsın tatlım?tatlı oğluşun nasıl uyuyor mu?

herşeyin iyi tarafını görmeye çalışırım herzaman,hiçbişeye kızıp sinirlenmem.bağırdığımı kimse görmemiştir bugüne kadar ama bazen geliyorlar galiba bana böyle.şimdi daha iyiyim.uykumu alamadım galibamirmirmirmir
iyiki varsınız ya süpersiniz hepiniz canlarım benimŞenizŞeniz

moralim bozuk değil zaten benim tatlım sadece hastayım. çok fena midem valla anlatamam nasıl olduğunu. benim yerimde başkası olsa işe bile gelemez ama napim çalışmaya çalışıyorum yine de kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi valla kadın olmak çok zorrrrr kaydirigubbakcemile5

anladım ümmühancım maasın iyi mi kız yigit biraz büıyünce bende işe başlıyacagım calışmayı özledim

valla iyi sayılır tatlım. benim daha önümde çok aşama var. mart sonunda bir sertifika var onu alabilirsem direk kademe atlayacağım. böyle yavaş yavaş yükseleceğim. ama sanırım 2 sene sonra falan maaşım süper olacak. tahmini 3000 tl falan olur :jeyyar: ama bakalım bu krizde sonumuzda kötü görünüyor

sende çalış valla ben evde durmaya karşıyım. ekonomik özgürlüğün olsun kaydirigubbakcemile5

elif nerdesin kız

çıktı sanırım Elif. işleri yoğundur ya da patronu gelmiştir.

herkesin iyi olmasına çok sevindim...bende sizlerleyken iyiyimde burdan çıkınca...neyse canlarım hepinizi öpüyorum...çıkıyorum yine gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…