Sabırsızlanıyorum ...!

artık hiç olmadı seni dinleyip kocişi bağlıcam:roflol::roflol:
kaçış yok

ewet elif içimden bir his bir gün bunu yapacağını söylüyorrr:roflol::roflol::roflol:

Allah iyiliğinizi versin sizin emi çok güldüm yaaaa :roflol: :roflol:
Elifcim sen hatırlatmaya devam et kocişinin kafasına yer etsin. çok ta sıkma ama.

kızlar şimdi bizim şirkette hamile bir arkadaşım var dedim ya. o geldi. rüyamda seni gördüm. istifra ediyordun dedi anlamına baktım sen hamilesin galiba dedi kaydirigubbakcemile3 bu bir işaret olabilir mi acep kaydirigubbakcemile3

olabilir valla hiç belli olmaz ümmühancım senin meleğin erken konmuş olabilir göbişine ..hadi bakalımm inşş canımm benimmm..

selam bayanlar..
ümmühancım buraya takıldın takılalı msn açmaz oldun :)
ayrıca şunuda söylemeden geçemiycem HAMİLEYİMMMMMM:)

selam bayanlar..

ablacım bizim şirkette msn yi yasakladılar. ondan açamadım. dün aklımdaydın işlerden arayamadım. tebrik ederim yaaaaaaaaa dur hemen arıyorummmm :dance: :teytey: :teytey:

sıkmadan aklına yavaş yavaş sokuyorym canım bizimde bebeğimiz olacağı fikrine alışsın yavaş yavaş di mi
bende arkadaşınla aynı şeyi hissediyorum bana şuan hamilesin gibi geliyor
:CüvCüv:
selam bayanlar..

tebrikler çok sevindim:1hug:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

sıkmadan aklına yavaş yavaş sokuyorym canım bizimde bebeğimiz olacağı fikrine alışsın yavaş yavaş di mi
bende arkadaşınla aynı şeyi hissediyorum bana şuan hamilesin gibi geliyor

in bitanem yaaaa. işyerinde bir arkadaşım var. 5 aydır biliyor durumu. Ümmühan ilk kez bu ay sen bana hamile gibi görünüyosun diyo kaydirigubbakcemile3 bakalım inş yaaaa ama olmasa da üzülmem Selda ablam hamile yaaa o sevinç bana yeter bu ay kaydirigubbakcemile3 :teytey: :teytey: (buarada Selda ablam teyzemin kızı biliyosunuz dimi kuzeniz en sevdiğim kuzenim benim :asigim:)

amiiiiin çok sağolun canlarım
benim hesabıma göre bugün 1 aylık tahminime göre yumurtlama zamanında kaldım hissettim çünkü,3 ay önce bebeğimin gelişememesinden sebep 2 aylıkken kürtaj olmuştum,bu hamileliği çok istiyordum ama hemen kalabileceğimi düşünmemiştim ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR kaldım,sıra ümmühanda ve bebek isteyen herkeste olsun...

inş ablacım. Rabbim busefer hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş :Saruboceq:

amin inşallah darısı başımıza olsun en kısa zamanda
bebişini bu sefer sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah:Saruboceq:

bi bebein düşmesi o dönemde annenin beslenmesiyle alakalımı sizcee çünkü insanlar geç farkediyorlar doğal olarakk..ve adet olmayı bekliyorlar kimi 2 3 gün kimi 1 ay farketmeden bi çok yanlış yapıyoruz sanırıımm..ne bilim bi an böle bişe aklıma geldi doğrumu sizcer bununla bi alakası varmı bebeğin tutunmasınınn

beslenme derken bakarsanız doğal bişey zaten yiyemiyoruz,ne içtiğimiz süt doğal ne yediğimiz sebze,meyveler,ben düşükleri buna bağlıyorum açıkçası,doktorumun bana yaptığı açıklama kromozomların tam olmamasındanmış beslenmeye değinmedi,hatta hamileyken gittiğim kontrollerde beslenmeme dikkat etmemi şunu ye bunu yeme diye bişeyde söylemedi

yaa mutlaka farklı şeylerde vardır düşüğe etken ama açıkcası yüzde elli bende buna bağlıyorumm benim doktorum beslenme konusunda beni çok uyardıı..tabi ne kadar dikkat edersen et dediğin gibi hiçbişey doğal değill...yapmamız gereken doğal olmasada faydalı şeyleri yemek sanırımm fazlasıyla yeşil tüketmekk ve süt ürünlerinii...hayırlısı inş selmacımm allahımm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin innşş....

kızlar nerdesiniz ya ben geliyorum siz gidiyorsunuz benim adetime 2 gün kaldı bakalım adet olacakmıyım yoksam başka bişey var mı hayırlısı artık ümmühanın kuzeni hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah arkadaşım bugün falıma baktı aylar önce sen martta hamile olacaksın dedi bugün falıma bak dedim hamilesin eşinle beraber öğreniyorsun biri karşınıza oturup söyleyecek fal da olsa duyması güzel:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bugün bende kimseyi yakalayamıyorum canım
fala inanma demişler ama insan seviniyor di mi
inşallah hamişsindir canım,idrar testi yapmıcak mısın adet gününe kadar?

Emelimmmm kuşum inş canım yaaaaa. inş falın çıkar tatlım. bana da hamilesin gibi geliyor. son 2 gün heee ayyy valla ben heyecan yaptım yaaa az kalmış :teytey: :teytey:

Son düzenleme:
Emelimmmm kuşun inş canım yaaaaa. inş falın çıkar tatlım. bana da hamilesin gibi geliyor. son 2 gün heee ayyy valla ben heyecan yaptım yaaa az kalmış :teytey: :teytey:

ümmühancım senin ne zamandı adetin?
ben seni hamiş saymaya başladım valla hiç aksi aklıma gelmiyor inanki:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…