- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.561
artık hiç olmadı seni dinleyip kocişi bağlıcam:roflol::roflol:
kaçış yok
ewet elif içimden bir his bir gün bunu yapacağını söylüyorrr:roflol::roflol::roflol:
olabilir valla hiç belli olmaz ümmühancım senin meleğin erken konmuş olabilir göbişine ..hadi bakalımm inşş canımm benimmm..Allah iyiliğinizi versin sizin emi çok güldüm yaaaa :roflol: :roflol:
Elifcim sen hatırlatmaya devam et kocişinin kafasına yer etsin. çok ta sıkma ama.
kızlar şimdi bizim şirkette hamile bir arkadaşım var dedim ya. o geldi. rüyamda seni gördüm. istifra ediyordun dedi anlamına baktım sen hamilesin galiba dedi kaydirigubbakcemile3 bu bir işaret olabilir mi acep kaydirigubbakcemile3
selam bayanlar..
ümmühancım buraya takıldın takılalı msn açmaz oldun :)
ayrıca şunuda söylemeden geçemiycem HAMİLEYİMMMMMM:)
bakın kızlar bugünde bi hamile haberi aldık ......selam bayanlar..
Allah iyiliğinizi versin sizin emi çok güldüm yaaaa :roflol: :roflol:
Elifcim sen hatırlatmaya devam et kocişinin kafasına yer etsin. çok ta sıkma ama.
kızlar şimdi bizim şirkette hamile bir arkadaşım var dedim ya. o geldi. rüyamda seni gördüm. istifra ediyordun dedi anlamına baktım sen hamilesin galiba dedi kaydirigubbakcemile3 bu bir işaret olabilir mi acep kaydirigubbakcemile3
selam bayanlar..
olabilir valla hiç belli olmaz ümmühancım senin meleğin erken konmuş olabilir göbişine ..hadi bakalımm inşş canımm benimmm..
sıkmadan aklına yavaş yavaş sokuyorym canım bizimde bebeğimiz olacağı fikrine alışsın yavaş yavaş di mi
bende arkadaşınla aynı şeyi hissediyorum bana şuan hamilesin gibi geliyor
amiiiiin çok sağolun canlarım
benim hesabıma göre bugün 1 aylık tahminime göre yumurtlama zamanında kaldım hissettim çünkü,3 ay önce bebeğimin gelişememesinden sebep 2 aylıkken kürtaj olmuştum,bu hamileliği çok istiyordum ama hemen kalabileceğimi düşünmemiştim ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR kaldım,sıra ümmühanda ve bebek isteyen herkeste olsun...
amiiiiin çok sağolun canlarım
benim hesabıma göre bugün 1 aylık tahminime göre yumurtlama zamanında kaldım hissettim çünkü,3 ay önce bebeğimin gelişememesinden sebep 2 aylıkken kürtaj olmuştum,bu hamileliği çok istiyordum ama hemen kalabileceğimi düşünmemiştim ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR kaldım,sıra ümmühanda ve bebek isteyen herkeste olsun...
kızlar nerdesiniz ya ben geliyorum siz gidiyorsunuz benim adetime 2 gün kaldı bakalım adet olacakmıyım yoksam başka bişey var mı hayırlısı artık ümmühanın kuzeni hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah arkadaşım bugün falıma baktı aylar önce sen martta hamile olacaksın dedi bugün falıma bak dedim hamilesin eşinle beraber öğreniyorsun biri karşınıza oturup söyleyecek fal da olsa duyması güzel:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar nerdesiniz ya ben geliyorum siz gidiyorsunuz benim adetime 2 gün kaldı bakalım adet olacakmıyım yoksam başka bişey var mı hayırlısı artık ümmühanın kuzeni hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah arkadaşım bugün falıma baktı aylar önce sen martta hamile olacaksın dedi bugün falıma bak dedim hamilesin eşinle beraber öğreniyorsun biri karşınıza oturup söyleyecek fal da olsa duyması güzel:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Emelimmmm kuşun inş canım yaaaaa. inş falın çıkar tatlım. bana da hamilesin gibi geliyor. son 2 gün heee ayyy valla ben heyecan yaptım yaaa az kalmış :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?