Sabırsızlanıyorum ...!

herkese günaydın...
1 haftadır misafirlerim vardı giremedim çok fazla kızlar..
nasılsınız bakalım...
adetime 5gün kaldı fakat bugün hafif adet ağrısına benzer ağrılarım var...
çok hafif ama.. bide beyaz gibi akıntı..
hamişler adet belirtilerimi bunlar yardım edin bana, ümitlenmeyeyim hiç...

Son düzenleme:
hoşgeldinn canımm çok belirginn belirtiler değil aslında halecimm göğüsler filan ne durumda..birde biliyosunn herkesin belirtiside bir olmuyo

Tünaydınnnnn kızlar dün giremedim evde değildim dışarıda işlerim vardı...

Bugün nasılsınız bakalım?

yok ya göğüsler aynı
bu ayda gitti

canım ya moralini bozma kesinlikle
benim göğüslerimde sızı vardı içten içten birşeyler çekiyorlardı sanki
ve bende normalde hiç akıntı olmazken akıntım oldu ki hala devam ediyor ilk defa günlük ped kullanma ihtiyacı hissettim
inşallah hamilesindir canım :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar naber ben steye giremiyorum netimde sorun var sizi özledim inşallah sizde beni özlemişsinizdir hamişler nasılsınız

veee bu ay da bitti adet oldum çok ağrım var dr arayacağım bana gün verecek ve tahlil yapacak bakalım neden gelmiyor bu benim nazlımeleğim kızım olursa adını nazlımelek koyacağım annemle kayınvalidemin adı olacak bakalım inşallah moralimi bozmadım neden olmadığını öğreneceğim için içim rahat en azından sebebi bulunur ona göre hareket edeceğim

canım hamilemisin?
nazamandır buraya giremedim de kaçırmış olabilirim canım :)

kızlar naber ben steye giremiyorum netimde sorun var sizi özledim inşallah sizde beni özlemişsinizdir hamişler nasılsınız

Sibel canım nasılsın bakalım?

Seni çok özledik valla ama artık görüşemiyoruz..

Bebeğimde bende çok iyiyiz allaha binlerce şükürler olsun.

nerden nereye tatlım netimde sorun var açamıyorum şuan bile zor açtım ya ben mart yaklaştıkca heyecanlanıyorum tüp bebek yaptıracaz ya ondan trakkeki naber kız hamişler naz yapmayın haaaa

yaa bende beni unutdunuz diye çok üzülüyordum ama kabahat bende değil net de ama sizi çok özledim bana dua edin kızlar martda ne yapacamı bilmiyorum adetlerim bozuldu ve yine 6 gündür adet olmadım kafayı sıyırdım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…