- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.661
benim 3 4 gündür sabahları bulanıyor ama muz yiyince geçiyo sabriyecimm dene istersen sende ..sabah aç karnına bi tane muz yiyorumm ..faydası oluyo canımBizde iyiyiz tuğbacım bebişimle az da olsa bişiler yemeğe çalışıyoruz benim mide bulantılarım hiç bitmicek heralde...
Senin başladımı bulantılar tatlım?
benim 3 4 gündür sabahları bulanıyor ama muz yiyince geçiyo sabriyecimm dene istersen sende ..sabah aç karnına bi tane muz yiyorumm ..faydası oluyo canım
kendine iyi bak tatlımm bebeğin ve senin için dua edecemmm öpüyorumm senii ...umarım mart sana uğurlu gelecekŞenizcanlarım ben çıkıyorum beni unutmayın sizi seviyorum tamam mı öptüm sizi
alllaah allahh ben başlardayım belkide banada sonralarında fayda etmeyecek muz:sm_confused:Ahhh ahhh muzda yedim canım ama her muz yediğimde afedersin ama çıkardım o yüzden muz yemeğe korkuyorum artık..
alllaah allahh ben başlardayım belkide banada sonralarında fayda etmeyecek muz:sm_confused:
herkese günaydın...
1 haftadır misafirlerim vardı giremedim çok fazla kızlar..
nasılsınız bakalım...
adetime 5gün kaldı fakat bugün hafif adet ağrısına benzer ağrılarım var...
çok hafif ama.. bide beyaz gibi akıntı..
hamişler adet belirtilerimi bunlar yardım edin bana, ümitlenmeyeyim hiç...
Tünaydınnnnn kızlar dün giremedim evde değildim dışarıda işlerim vardı...
Bugün nasılsınız bakalım?
canım ya moralini bozma kesinlikle
benim göğüslerimde sızı vardı içten içten birşeyler çekiyorlardı sanki
ve bende normalde hiç akıntı olmazken akıntım oldu ki hala devam ediyor ilk defa günlük ped kullanma ihtiyacı hissettim
inşallah hamilesindir canım :Saruboceq::Saruboceq:
yaa bende beni unutdunuz diye çok üzülüyordum ama kabahat bende değil net de ama sizi çok özledim bana dua edin kızlar martda ne yapacamı bilmiyorum adetlerim bozuldu ve yine 6 gündür adet olmadım kafayı sıyırdım galiba
benim 3 4 gündür sabahları bulanıyor ama muz yiyince geçiyo sabriyecimm dene istersen sende ..sabah aç karnına bi tane muz yiyorumm ..faydası oluyo canım
alllaah allahh ben başlardayım belkide banada sonralarında fayda etmeyecek muz:sm_confused:
hoşgeldin tatlım bende merak etmeye başlamıştım seni. ikimizinde aynı gün bakalım nolucak. bende acayip bulantı var :çok üzgünüm: hamişşlik ile ilgili değil sanırım üşüttüm. çok fenayım. hemen yoruluyorum nefesim kesiliyo :çok üzgünüm: benimde göğüslerimde bişey yok sadece bir iki gündür kaşıntı yapıyo. nasıl tatlı kaşınıyo anlatamam kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyosun canıımm şimdi yiyebildiğim faydalı olabilecek herşeyi yiyorumm...tiksinirsem hepsinden tiksinecem herhalde.-tatlicadiarzu-.süt içe içe bi hal oldumm...mide bulantılarım artarsa sütü hayatta içemem o yüzden depoluyorumm...hihoyyyt ...normalde süt ürünlerini hiç tüketmezdimm en büyük eksimde bu olacak hamileliğimde diye düşünüyorumm...sositosositoBen 6.haftaya kadar herşey yiyebiliyordum tatlım sonra sonra tiksinmeler başlıyo.
Sana tavsiye çok sık yeme muz sonra tiksinirsin arada sırada ye canım benden sana tavsiye..
hoşgeldin ümmühancımm nasılsınn bakiimmm bugüünnnn .....toparlandınmı birazzz
h.g burcu iyiyiz sen nasılsın tatlımmselam kızlar ben geldin nasılsınız hamile arkadaşlar bebişleriniz nasıl üzmüyorlar dimi sizi
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrr :)
canıımm benimmm babana çook geçmiş olsunn ellerinden öpüyorummm babişkonunn.....allahım size bağışlasın onu...:Saruboceq::Saruboceq:hoşbulduk kuşummmmm. akşam annemlere gittik babam safra kesesi ameliyatı olacakmış. rahatsızlanmış. apar topar oraya gittim. orda daha fena oldum :çok üzgünüm: eve gelince eşimi markete yolladım muz aldı. bitane yedim iyi geldi. bugünde kahvaltı etmedim. müşteri ziyaretine gitmiştim. öğle yemeğinde de sadece çorba ve yoğurt yedim. şuan biraz daha iyi ama karnım nasıl şiş anlatamam. ceketimin düğmesi kapanmıyo kaydirigubbakcemile3
sen napıyosun bakalım? bebiş nasıl?
kızlar merhaba napıyosunuz?
okuyorum yazdıklarınızı da yazamadım
ümmühancım geçmiş olsun tatlım babana
hg. tatlımmm...
bugün nasılsınız bakalım meleğinle?
üzüyomu annesi seni, mideni bulandırıyomu bakiiiyiimmm :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?