Sabırsızlanıyorum ...!

Bizde iyiyiz tuğbacım bebişimle az da olsa bişiler yemeğe çalışıyoruz benim mide bulantılarım hiç bitmicek heralde...

Senin başladımı bulantılar tatlım?
benim 3 4 gündür sabahları bulanıyor ama muz yiyince geçiyo sabriyecimm dene istersen sende ..sabah aç karnına bi tane muz yiyorumm ..faydası oluyo canım

hoşgeldin tatlım bende merak etmeye başlamıştım seni. ikimizinde aynı gün bakalım nolucak. bende acayip bulantı var :çok üzgünüm: hamişşlik ile ilgili değil sanırım üşüttüm. çok fenayım. hemen yoruluyorum nefesim kesiliyo :çok üzgünüm: benimde göğüslerimde bişey yok sadece bir iki gündür kaşıntı yapıyo. nasıl tatlı kaşınıyo anlatamam kaydirigubbakcemile3

Tünaydınnnnn kızlar dün giremedim evde değildim dışarıda işlerim vardı...

Bugün nasılsınız bakalım?

iyidir melek arkadaşım sen nasılsın bakalım? sende yoktun dedim bu cadı uyuyo yine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman aman hamişş olmuşta belirtilerini anlatırmışşşşşş tatlışım benimmmm Şeniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sakin olmaya çalış tatlım. inş hayırlısı ile sende bebişine kavuşursun :Saruboceq:

benim 3 4 gündür sabahları bulanıyor ama muz yiyince geçiyo sabriyecimm dene istersen sende ..sabah aç karnına bi tane muz yiyorumm ..faydası oluyo canım

valla bende akşam eşime muz aldırdım yedim bitane. geçti midem. sanırım iyi geliyor.

alllaah allahh ben başlardayım belkide banada sonralarında fayda etmeyecek muz:sm_confused:

valla benim normal bulantıma iyi geldi Tuğbacım. sanırım hamişşlik bulantısı daha ağır ondan belki Sabrişe iyi gelmiyodur :çok üzgünüm:

bende merak ediyodum canım seni ama 6 gündür misafirim vardı giremedim..
sanırım adet günüm pazartesi, eğer yine 28 günde olursam bu ay (inş. olmam tabi)
göğüs kaşıntısı bende de var canım, ya bide göğüsüme arada kramp giriyo, o neyin nesi anlamadım yaa.. aman başka bişey çıkmasın da.. acıma ve büyüme yok şuan..
ilk hamileliğimde göğüslerim çok acımıştı ve büyümüşlerdi...
beyaz akıntım var biraz.. ve karnımda hafif adet ağrısı gibi... dün çok yoruldum, malum misafirim vardı.. belim koptu ağrıdan, ama o da normal yorgunluk ağrısı. yani şöyle elle tutulacak bir belirtim yok ne diyeceğimi bilmyorum
allah yüzümüze güler inşaallah...

Ben 6.haftaya kadar herşey yiyebiliyordum tatlım sonra sonra tiksinmeler başlıyo.

Sana tavsiye çok sık yeme muz sonra tiksinirsin arada sırada ye canım benden sana tavsiye..
doğru söylüyosun canıımm şimdi yiyebildiğim faydalı olabilecek herşeyi yiyorumm...tiksinirsem hepsinden tiksinecem herhalde.-tatlicadiarzu-.süt içe içe bi hal oldumm...mide bulantılarım artarsa sütü hayatta içemem o yüzden depoluyorumm...hihoyyyt ...normalde süt ürünlerini hiç tüketmezdimm en büyük eksimde bu olacak hamileliğimde diye düşünüyorumm...sositososito

hoşgeldin ümmühancımm nasılsınn bakiimmm bugüünnnn .....toparlandınmı birazzz

hoşbulduk kuşummmmm. akşam annemlere gittik babam safra kesesi ameliyatı olacakmış. rahatsızlanmış. apar topar oraya gittim. orda daha fena oldum :çok üzgünüm: eve gelince eşimi markete yolladım muz aldı. bitane yedim iyi geldi. bugünde kahvaltı etmedim. müşteri ziyaretine gitmiştim. öğle yemeğinde de sadece çorba ve yoğurt yedim. şuan biraz daha iyi ama karnım nasıl şiş anlatamam. ceketimin düğmesi kapanmıyo kaydirigubbakcemile3

sen napıyosun bakalım? bebiş nasıl?

canıımm benimmm babana çook geçmiş olsunn ellerinden öpüyorummm babişkonunn.....allahım size bağışlasın onu...:Saruboceq::Saruboceq:
ewet şu an muz banada iyi geliyo inş ilerleyen zamanlardada faydasını görürümm.....sabah kahvaltılarını ihmal etme kuşumm daha çok mideni yorma..Şeniz

kızlar merhaba napıyosunuz?
okuyorum yazdıklarınızı da yazamadım
ümmühancım geçmiş olsun tatlım babana

hg. tatlımmm...
bugün nasılsınız bakalım meleğinle?
üzüyomu annesi seni, mideni bulandırıyomu bakiiiyiimmm :1rolleyes:

selam canim benim. Iyi gibiyiz bugun..ya bir gun bulaniyor bir gun bulanmiyor bende anlamadim mirmirmirmir ama bulanmasa bile birsey yiyemiyorum canim cekmiyor fisfisfis
kilo alacagima kilo verdim valla sırnaşık şey
sen nasilsin canim ? bebis haber varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…