- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.681
merhaba canım..
ben iyiym ya sen nasılsın? a.s.
hoşgeldin leylacımm nasılsınnnnselam kizlarrrrrrrrrrrrrrr :)
hoşgeldin leylacımm nasılsınnnn
selam canim benim. Iyi gibiyiz bugun..ya bir gun bulaniyor bir gun bulanmiyor bende anlamadim mirmirmirmir ama bulanmasa bile birsey yiyemiyorum canim cekmiyor fisfisfis
kilo alacagima kilo verdim valla sırnaşık şey
sen nasilsin canim ? bebis haber varmi ?
h.g cnm tabiki paylaşabilirsinnnmerhaba arkadaşlar bir mahsuru yoksa sizlerle birşey paylaşmak istiyorum
iyi olmana sevindim canım..
benimde adetime son 5 gün var..
bakalım hayırlısı..
çok bi belirtim yok.. bekliyorum böyle.. inşaallah gelir bu ay :Saruboceq:
yaa ewett leylacımm geliyorumm arkanızdan koştur koştur..kaydirigubbakcemile3....kıdemli olduk kısıımm bizde artıkk 5 haftalığızz ..allahımm kucağımıza almayı nasip eder inş leylacımm sorunsuz kolay bi hamilelik dönemi atlatırız inş...:Saruboceq:kiz aramizda tam 3 hafta var :) ben bugun 8 haftalik sende bugun 5 haftalik oldun hihoyyyt cok heycanli yaa
Allahim tamamini erdirir insallah hep dua ediyorum :Saruboceq:
Iyiyim canim benim mide bulantilar bir gun var bir gun yok oluyor :bbo: bunada sukur sırnaşık şey
siz nasilsiniz ?
insallah canim benim..inan benimde pek belirtilerim yoktu..hatta adetim gelecekmis gibi agrilarim vardi.. ay ins var :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bir mahsuru yoksa sizlerle birşey paylaşmak istiyorum
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrr :)
canıımm benimmm babana çook geçmiş olsunn ellerinden öpüyorummm babişkonunn.....allahım size bağışlasın onu...:Saruboceq::Saruboceq:
ewet şu an muz banada iyi geliyo inş ilerleyen zamanlardada faydasını görürümm.....sabah kahvaltılarını ihmal etme kuşumm daha çok mideni yorma..Şeniz
kızlar merhaba napıyosunuz?
okuyorum yazdıklarınızı da yazamadım
ümmühancım geçmiş olsun tatlım babana
merhaba canım..
ben iyiym ya sen nasılsın?
ümmühancım geçmiş olsun tatlım. acil şifalar dilerim a.s.
ummuhan gecmis olsun canim benim
Kelebekcim valla bu hafta sonunu adet olmadan geçirirsem test yaparım belki hemen.
benimde adet ağrım var ama çok hafif.. bazen oluyo, bazen geçiyo.. Allah bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşaallah..peki senin bu adete benzer ağrıların ne kadar önce başlamıştı, hatırlıyo musun canım?
teşekkür ederim nerdennereye sağolasın
o kadar karman çormankı kafam
sat:26 ocak
21.şubat silik idrar testi
21.şubat kan :10 çıktı
24.şuabt kan:17
ne dıyorsunuz arkadaşlar farkındayım çok güzel şeylrden bahsedıyorsunuz moralınızı ortamınızı bozmak istemezdım ama bılgısı olan varsa bir iki duycagım söz belkı içimi ahatlatır.
hepinize teşekkür ederim
1 bucuk hafta once baslamisti agrilarim..bel agrilar da oluyordu ama gogusde tik yoktu hic acimiyorlardi hala da acimiyorlar CADIARZU
benim göğüslerde de hiçbirşey yok, bazen bi kramp giriyo, onlada alakası yok zaten çünkü;
ilk hamileliğimde göğüslerim çok acımıştı ve büyümüşlerdi, adetim gelmeden bir kaç gün önce hemde. üstüne yatamamıştım.. o belirtiyi yaşadığım için hep karşılaştırıyorum.. ama bu ay belirtiler uymuyo.. hayırlısı artık yaa.. napalım?
teşekkür ederim nerdennereye sağolasın
ne dıyorsunuz arkadaşlar farkındayım çok güzel şeylrden bahsedıyorsunuz moralınızı ortamınızı bozmak istemezdım ama bılgısı olan varsa bir iki duycagım söz belkı içimi ahatlatır.
hepinize teşekkür ederim
her hamilelik belirtileri ayni degil ..bu hamileliginde farkli belirtilerin olabilir..insallah hamilesin canim :Saruboceq:
aslında keşke bi doktora gitsen bizim burda bi arkadaşımızın kan testi 10 du şu an iki aylık hamile ama sadece sende kafa karıştıran 24 şubatta 17 çıkması... o biraz düşük çıkmış tatlımm..keşke bi doktora gitsen aslındaa çok geç kalmadan doktor kontrolünde olursan belki ilaç filan verebilir ....teşekkür ederim nerdennereye sağolasın
hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?