Sabırsızlanıyorum ...!

hoşgeldin leylacımm nasılsınnnn

kiz aramizda tam 3 hafta var :) ben bugun 8 haftalik sende bugun 5 haftalik oldun hihoyyyt cok heycanli yaa

Allahim tamamini erdirir insallah hep dua ediyorum :Saruboceq:

Iyiyim canim benim mide bulantilar bir gun var bir gun yok oluyor :bbo: bunada sukur sırnaşık şey

siz nasilsiniz ?

iyi olmana sevindim canım..

benimde adetime son 5 gün var..
bakalım hayırlısı..
çok bi belirtim yok.. bekliyorum böyle.. inşaallah gelir bu ay
:Saruboceq:

iyi olmana sevindim canım..

benimde adetime son 5 gün var..
bakalım hayırlısı..
çok bi belirtim yok.. bekliyorum böyle.. inşaallah gelir bu ay
:Saruboceq:

insallah canim benim..inan benimde pek belirtilerim yoktu..hatta adetim gelecekmis gibi agrilarim vardi.. ay ins var :Saruboceq:

yaa ewett leylacımm geliyorumm arkanızdan koştur koştur..kaydirigubbakcemile3....kıdemli olduk kısıımm bizde artıkk 5 haftalığızz ..allahımm kucağımıza almayı nasip eder inş leylacımm sorunsuz kolay bi hamilelik dönemi atlatırız inş...:Saruboceq:

teşekkür ederim nerdennereye sağolasın
o kadar karman çormankı kafam
sat:26 ocak
21.şubat silik idrar testi
21.şubat kan :10 çıktı
24.şuabt kan:17
ne dıyorsunuz arkadaşlar farkındayım çok güzel şeylrden bahsedıyorsunuz moralınızı ortamınızı bozmak istemezdım ama bılgısı olan varsa bir iki duycagım söz belkı içimi ahatlatır.
hepinize teşekkür ederim

insallah canim benim..inan benimde pek belirtilerim yoktu..hatta adetim gelecekmis gibi agrilarim vardi.. ay ins var :Saruboceq:

Kelebekcim valla bu hafta sonunu adet olmadan geçirirsem test yaparım belki hemen.
benimde adet ağrım var ama çok hafif.. bazen oluyo, bazen geçiyo.. Allah bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşaallah..peki senin bu adete benzer ağrıların ne kadar önce başlamıştı, hatırlıyo musun canım?

merhaba arkadaşlar bir mahsuru yoksa sizlerle birşey paylaşmak istiyorum

elbette canım seni dinliyoruz a.s.

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrr :)

ooooooo kuşum naber?

sağol bitanem. babmın zaten olmadığı ameliyat kalmadı. inş bundan da hayırlısı ile kurtulacak :Saruboceq:

kızlar merhaba napıyosunuz?
okuyorum yazdıklarınızı da yazamadım
ümmühancım geçmiş olsun tatlım babana

sağol Elifcimmmm Şeniz

merhaba canım..
ben iyiym ya sen nasılsın?
ümmühancım geçmiş olsun tatlım. acil şifalar dilerim
a.s.

sağol Halecimmm Şeniz

ummuhan gecmis olsun canim benim

Sağol Leylacımmmmm Şeniz

Hepinize teşekkür ederim canım arkadaşlarım iyi ki varsınız Şeniz Şeniz

oooo kızlar herkes burada ben varken kimse yoktu şimdi yine ev bakmaya gidiyorum gelişnce yine siz olmayacaksınız biliyorum adet oldum zaten küstüüüm şaka bi yana ümmühancım geçmiş olsun aileden birinin hasta olması çok zor babam kalp krizi geçirmişti nasıl gittim memlekete bilmiyorum acil şifalarr arkadaşımmmm ya sizi arkadaş listeme ekleye bilirmiyim gelince görüşürüz

1 bucuk hafta once baslamisti agrilarim..bel agrilar da oluyordu ama gogusde tik yoktu hic acimiyorlardi hala da acimiyorlar CADIARZU

Bence hamilesin tatlım hayırlı olsun Şeniz değerin artmış çünkü. zaten olmasa okadar yüksek çıkmaz.

1 bucuk hafta once baslamisti agrilarim..bel agrilar da oluyordu ama gogusde tik yoktu hic acimiyorlardi hala da acimiyorlar CADIARZU

benim göğüslerde de hiçbirşey yok, bazen bi kramp giriyo, onlada alakası yok zaten çünkü;
ilk hamileliğimde göğüslerim çok acımıştı ve büyümüşlerdi, adetim gelmeden bir kaç gün önce hemde. üstüne yatamamıştım.. o belirtiyi yaşadığım için hep karşılaştırıyorum.. ama bu ay belirtiler uymuyo.. hayırlısı artık yaa.. napalım?

her hamilelik belirtileri ayni degil ..bu hamileliginde farkli belirtilerin olabilir..insallah hamilesin canim :Saruboceq:

canım 5 in üstünü hamile olarak kabul ediyorlar ve sen regli günün gelmeden yaptırmışsın ve iki değerinde artmış. üstelik silik çizgi de çıkmış. ilk benimde öyleydi..
bence hamilesin canım.. hayırlısı olsun tatlım:)))))))

her hamilelik belirtileri ayni degil ..bu hamileliginde farkli belirtilerin olabilir..insallah hamilesin canim :Saruboceq:

ah inşaallah canımmmm..
içlerinde melek taşıyanlar bizler içinde dua edin emi..
ben hep dua ediyorum.. burdaki herkese.. inş. allahım duamızı kabul edicek :)

aslında keşke bi doktora gitsen bizim burda bi arkadaşımızın kan testi 10 du şu an iki aylık hamile ama sadece sende kafa karıştıran 24 şubatta 17 çıkması... o biraz düşük çıkmış tatlımm..keşke bi doktora gitsen aslındaa çok geç kalmadan doktor kontrolünde olursan belki ilaç filan verebilir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…