- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.701
kızlar doktorum beklememı söluyo
yanı şuanda bellı olmazmış
ama benı umutlandırıyorsunuz
iyidir melek arkadaşım sen nasılsın bakalım? sende yoktun dedim bu cadı uyuyo yine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla bende akşam eşime muz aldırdım yedim bitane. geçti midem. sanırım iyi geliyor.
valla benim normal bulantıma iyi geldi Tuğbacım. sanırım hamişşlik bulantısı daha ağır ondan belki Sabrişe iyi gelmiyodur :çok üzgünüm:
kızlar doktorum beklememı söluyo
yanı şuanda bellı olmazmış
ama benı umutlandırıyorsunuz
Uyudum valla eşimde gidiyo ohhhh yatakta tek başıma uyku çekiyorum...
Ümmühancım ne bulantısı neoluyo normal bulantı bi gün sürer yada bilemedin 2 gün..
Günlerdir bulantıların val hadi hayırlısı bakalımmmmm hayırlı haberleri en yakın zamanda alırız inş.
doğru mantıklı
bır ıdrar testı daha yapıyımdoktorum hanı sıtres yapmıyım dıye
kan testını yapmayalım bır kaç gun 1 hafta 10 gun saonr hala adet olmazsan ultrasonda bakarız dedı
pazartesı salı gıbı
ümmühancım ben inanıyorum kuzucum senden bebiş bekliyorum bu ay
bu rahatlık ve çalışmayla olmuştur artık heraldekaydirigubbakcemile3
yanı bikeılde ilerliyo hormon ama gec ilerliyo
teşekkür ederim nerdennereye sağolasın
o kadar karman çormankı kafam
sat:26 ocak
21.şubat silik idrar testi
21.şubat kan :10 çıktı
24.şuabt kan:17
ne dıyorsunuz arkadaşlar farkındayım çok güzel şeylrden bahsedıyorsunuz moralınızı ortamınızı bozmak istemezdım ama bılgısı olan varsa bir iki duycagım söz belkı içimi ahatlatır.
hepinize teşekkür ederim
Valla bilmiyorumki kuşum yaaaa nasıl bi bulantı anlamadım. çok fena oluyorum kriz geliyo :çok üzgünüm: onun dışında zaten bişeyim yok. geçen hafta kasık ağrılarım vardı. şimdi o da yok akıntı da yok. bu ayda boş geçicez sanırım ama hiç kafama takmıyoum nedense çok rahatım :) sadece göğüslerimde kaşıntı var karıncalanma gibi. o da hamilelik belirtisi değil
l
Olsun bitanem sen yineden umudunu yitirme hem hiç beklemediğin bir anda gelicek görürsün bak..
Baban için çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
Midem çok kötü o yüzden pek okuyup yazamıyorum kusura bakmayın olurmu?
Sağoll benim melek arkadaşımmmmm Şeniz Şeniz Şeniz
sen yat dinlen bitanem ne kusuru yaaa. hamişşsin sen yaaa.
ümmühancım ümidini kesme hemen,inşallah olcak tatlım
sabriyecim napıyosun canım?valla sen benim gözümü korkutuyosun hamilelik konusunda
ya benim çok fena ağrım var,oturuken canım acıyor resmen
Ayyyy bitanem benim çok sağol..
Bende anlamadım bi gün iyiyim bi gün kötü..Neyse az kaldı 10.haftada sonra biter dedi doktorum..Şuan 9 hafta 2 günlük oldu canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?