Sabırsızlanıyorum ...!

o dızıyı ben de zılıyorum cok da begenıyorum aslında ama yatak odası takımımızı degıstırmek ıstıyoduk dun gıttık bı tane aldık bugun de aksam getırdıler kurmaya fılan ugrastılar basında durdum daha yenı gıttıler bı suru yerlestırme ısı var daha ben de mola verdm buraya geldım dızı fılan bugunluk yalan oldu GALATASARAYIMIN macını bıle son dklarını ızleyebıldımmm valla cok uzuldummmsenağlama

ay kızlar ben evde test yaptım pozitif çıktı dün eltimle konuşuyorduk o sağlık ocağındaki hemşirelerle arkadaş demişler eltin hamile kalınca kayıt yaptırsın bana dediki hem bir daha test yaparsın hemde kayıdını yaptırırsın yarın sabah bir gitsenağlamasenağlama

neyse ben gittim eczanede satılan testlerden çıkardılar kaset testlerden ve negatif çıktı ben bir halt anlamadım

bütün belirtiler var kahretsin ya bu ne demek düşünsenize bir paket sigara içen birisiydim ve sigara kokusundan nefret ediyorum ağzıma sürmeyi bırak kokuda kaçıyorum ve istifrağ ediyorum falan ya bu ne demekkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tatlişkom ben evde yoktum akşam 11 de gittim eve. kız arkadaşlarla dışarı çıktık sohbet muhabbet eve geldim duş aldım yattım. bilgisayarı açacak halim kalmamıştı. hava çok soğuk yoruyo insanı

kan tahlili yaptırmadın mı bitanem? idrar testine güvenme hemen kan tahlili yaptır

canımm benim çook üzüldümm....sen burda sevinirken inan benim içinde bir burukluk vardı....çünkü idrar testi yapıp yanılan insan çok olduğu için keşke kan testi yaptırsada sonra hamileyim dese diyordumm...bu yüzden sana sürekli kan testi yaptırdınmı diyede sordum hatırlıyorsan...sen bence yinede hemen bi kan testi yaptır inş hamilesin canım benimm üzme kendini olurmuuu....:teselli:

günaydııınnnn canlarıııııııııııııımmmmmmm nasılsınınnıızzzzzz bugünn....ben özgeye çok üzüldümmbenneyaptımki bugün umutsuz açtım kk yı umarım hamiledirr...güzel bi haberle günü kapatırız bugün umarımmm

günaydın şekerler:))
özgecim kan testi yaptırsaydın ya keşke için rahat etsin
ümmühancım kulaklarını çınlatmazsam olmaz şekercim,sebebi hayatım diyenlerdensin napıyım,kocişi bırakamadın sandım:))
tuğbacım nasılsın?muz yemeye devam mı?
kızlar rüyamda bebek emziriyodum,o kadar içten hissettim ki bebeğimi kucağımda

Bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama ulaşacağına işarettir. Bir kadının rüyada birisini emzirdiğini görmesi, dünya kapılarının ve sebeplerinin üzerlerine kapanmasına işarettir. Bu sütü emen kimse ister çocuk, ister büyük; erkek veya kadın olsun yine rüyanın anlamı bu şekildedir. Bir kimse sütten kesilmiş bir çocuğu emzirdiğini görürse, o kimse hapsolunur yahut hasta olur. Yahut üzerine kapı kapanır. Eğer rüyayı gören hamile bir kadınsa hamileliğinden kurtulur. Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirirse yahut çocuktan emerse o kimseye şiddet erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır. Bir çocuktan süt emdiğini veya bir çocuğa süt verdiğini gören erkek, hapse girer.

tabiri kötüymüş ya

günaydınn elifciimmm nasılsınn ..yiyorum valla muza devam tatlıımmmm...sen napıyosunn bakalımm nasıl gidiyo

bence sen ilk nasıl yorumlarsan rüyanı rüyan o şekilde olur..o yüzden rüya tabirlerine bakma ben çook nadir bakarımm çook karışık rüyalardaa.....içinden hayırlısını dileyerek olumlu yorumlaki öyle olsunn..negatif yükleme kendine...Şeniz

günaydınn elifciimmm nasılsınn ..yiyorum valla muza devam tatlıımmmm...sen napıyosunn bakalımm nasıl gidiyo

iyiyim tatlım ya geldik işe uğraşıyoruz yinemirmirmirmir

Allah hayra çıkarsın.çok sevinmiştim rüyamda ama anlamı iyi değilmiş baksana:uhm:

herkese günaydınnnnn...
daha doğrusu tünaydınnn :)))))))

dün akşamdan beri başım ağrıyo kızlar yardım (((

Migren İçin Bulunması Gereken Şifalı Bitkiler:
Lavanta çiçeği. Melek otu. Fesleğen, Böğürtlen, Biberiye, K. Şeker
Hazırlanış Şekli:
* Lavanta çiçekleri kaynar suda demlendikten sonra sü*zülür. Elde edilen sıvıdan yatmadan önce baş ve boyun kıs-mına masaj yapılır.
* Melek otu ve fesleğen kurutulduktan sonra dövülerek ezilir. Elde edilen karışım süzüldükten sonra dinlendirilir. Dinlendirilen sıvıya şeker ilave edilerek, şerbet kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Hazırlanan şerbetten yatma*dan önce bir bardak içilir.
* Böğürtlen yemişinin olgunlarından bir avuç, biberiye bitkisinin yapakları ile birlikte yarım saat süreyle kay*natılır, süzülerek elde edilen sıvıdan, ıslatılan pamuklu bir bezle alın ve şakaklara masaj yapılır.

Hazırlanış ve Kullanım Şekli

* 1 Avuç Lavanta çiçeği

* 1 Avuç Melek otu

* 1 Avuç Fesleğen

* 1 Avuç Böğürtlen

* 1-2 Dal Biberiye

* Yeterince Kesme Şeker

* Lavanta çiçekleri kaynar suda demlendikten sonra süzülür. Elde edilen sıvıdan yatmadan önce baş ve boyun kısmına masaj yapılır.

* Melek otu ve fesleğen kurutulduktan sonra dövülerek ezilir. Elde edilen karışım süzüldükten sonra dinlendirilir. Dinlendirilen sıvıya şeker ilave edilerek, şerbet kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Hazırlanan şerbetten yatmadan önce bir bardak içilir.

* Böğürtlen yemişinin olgunlarından bir avuç, biberiye dalının yaprakları ile birlikte yarım saat süreyle kaynatılır. Süzulerek elde edilen sıvıdan, ıslatılan pamuklu bir bezle alın ve şakaklara masaj yapılır.

-ALINTI-

tünaydın tatlım geçmiş olsun
migrenden kaynaklanıyordu di mi?
keşke yapabilcek bişeyim olsaydı:teselli:

bende migren yok canım...
allah korusunnn ...

siz napıyosunuz bakalım, yeni hamiş adayları yada hamişler yokmu :)

bende migren yok canım...
allah korusunnn ...

siz napıyosunuz bakalım, yeni hamiş adayları yada hamişler yokmu :)

benim beynim çorba olmuş yani kişileri karıştırıyorum artık
neyse Allah korusun diyelim ozaman
yaşlanınca iyice kafam gidicek heralde şimdiden böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…