E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.961
annem dizisine takıldım bende .şu şarkıyı duydukça ağlayasım geliyor
Ceylan gibi yüzün olsun
Selvi gibi boyun olsun
Talihin hep açık olsun
Uyan güzel kızım uyan melek kızım
Uyan canım kızım uyan uyan
Akan sular ömrün olsun
Rüyalarım senin olsun
Annen sana kurban olsun
özlemcim sana iyi geceler
ben kocişe çay demliyiym,bişeyler hazırlıyayım
,yarın görüşürüz tatlım
herkes aynı anda gelip,aynı anda gidiyor nedense
ümmühan eve int bağlattı yine ortadan yok
kocişerini bırakımıyor kimsekaydirigubbakcemile3
aah ah benim kocişimde evde olsaydı da bende ona sarılıp otursaydım:asigim::asigim:
10-15 dakikaya gelir benim aşkıcım
ay kızlar ben evde test yaptım pozitif çıktı dün eltimle konuşuyorduk o sağlık ocağındaki hemşirelerle arkadaş demişler eltin hamile kalınca kayıt yaptırsın bana dediki hem bir daha test yaparsın hemde kayıdını yaptırırsın yarın sabah bir gitsenağlamasenağlama
neyse ben gittim eczanede satılan testlerden çıkardılar kaset testlerden ve negatif çıktı ben bir halt anlamadım
bütün belirtiler var kahretsin ya bu ne demek düşünsenize bir paket sigara içen birisiydim ve sigara kokusundan nefret ediyorum ağzıma sürmeyi bırak kokuda kaçıyorum ve istifrağ ediyorum falan ya bu ne demekkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canımm benim çook üzüldümm....sen burda sevinirken inan benim içinde bir burukluk vardı....çünkü idrar testi yapıp yanılan insan çok olduğu için keşke kan testi yaptırsada sonra hamileyim dese diyordumm...bu yüzden sana sürekli kan testi yaptırdınmı diyede sordum hatırlıyorsan...sen bence yinede hemen bi kan testi yaptır inş hamilesin canım benimm üzme kendini olurmuuu....:teselli:ay kızlar ben evde test yaptım pozitif çıktı dün eltimle konuşuyorduk o sağlık ocağındaki hemşirelerle arkadaş demişler eltin hamile kalınca kayıt yaptırsın bana dediki hem bir daha test yaparsın hemde kayıdını yaptırırsın yarın sabah bir gitsenağlamasenağlama
neyse ben gittim eczanede satılan testlerden çıkardılar kaset testlerden ve negatif çıktı ben bir halt anlamadım
bütün belirtiler var kahretsin ya bu ne demek düşünsenize bir paket sigara içen birisiydim ve sigara kokusundan nefret ediyorum ağzıma sürmeyi bırak kokuda kaçıyorum ve istifrağ ediyorum falan ya bu ne demekkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydınn elifciimmm nasılsınn ..yiyorum valla muza devam tatlıımmmm...sen napıyosunn bakalımm nasıl gidiyogünaydın şekerler:))
özgecim kan testi yaptırsaydın ya keşke için rahat etsin
ümmühancım kulaklarını çınlatmazsam olmaz şekercim,sebebi hayatım diyenlerdensin napıyım,kocişi bırakamadın sandım:))
tuğbacım nasılsın?muz yemeye devam mı?
kızlar rüyamda bebek emziriyodum,o kadar içten hissettim ki bebeğimi kucağımda
bence sen ilk nasıl yorumlarsan rüyanı rüyan o şekilde olur..o yüzden rüya tabirlerine bakma ben çook nadir bakarımm çook karışık rüyalardaa.....içinden hayırlısını dileyerek olumlu yorumlaki öyle olsunn..negatif yükleme kendine...ŞenizBir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama ulaşacağına işarettir. Bir kadının rüyada birisini emzirdiğini görmesi, dünya kapılarının ve sebeplerinin üzerlerine kapanmasına işarettir. Bu sütü emen kimse ister çocuk, ister büyük; erkek veya kadın olsun yine rüyanın anlamı bu şekildedir. Bir kimse sütten kesilmiş bir çocuğu emzirdiğini görürse, o kimse hapsolunur yahut hasta olur. Yahut üzerine kapı kapanır. Eğer rüyayı gören hamile bir kadınsa hamileliğinden kurtulur. Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirirse yahut çocuktan emerse o kimseye şiddet erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır. Bir çocuktan süt emdiğini veya bir çocuğa süt verdiğini gören erkek, hapse girer.
tabiri kötüymüş ya
günaydınn elifciimmm nasılsınn ..yiyorum valla muza devam tatlıımmmm...sen napıyosunn bakalımm nasıl gidiyo
bence sen ilk nasıl yorumlarsan rüyanı rüyan o şekilde olur..o yüzden rüya tabirlerine bakma ben çook nadir bakarımm çook karışık rüyalardaa.....içinden hayırlısını dileyerek olumlu yorumlaki öyle olsunn..negatif yükleme kendine...Şeniz
ya boşversenee rüya tabiriniiyiyim tatlım ya geldik işe uğraşıyoruz yinemirmirmirmir
Allah hayra çıkarsın.çok sevinmiştim rüyamda ama anlamı iyi değilmiş baksana:uhm:
ya boşversenee rüya tabiriniklava:.:mymeka:..sen kendi yorumun ve hissettiğini düşünnŞeniz
herkese günaydınnnnn...
daha doğrusu tünaydınnn :)))))))
dün akşamdan beri başım ağrıyo kızlar yardım(((
tünaydın tatlım geçmiş olsun
migrenden kaynaklanıyordu di mi?
keşke yapabilcek bişeyim olsaydı:teselli:
bende migren yok canım...
allah korusunnn ...
siz napıyosunuz bakalım, yeni hamiş adayları yada hamişler yokmu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?