Sabırsızlanıyorum ...!

inş tatlım yaaaaaaaaa yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz ozman :Saruboceq: buarada eşine sakın söyleme. onlar daha çok umutlanıyor. yarın ki test sonucuna göre söylersin canım.

canım arkadaşlarım ben biraz sonra çıkıyorum
bugün giremem tekrar heralde
hepinizi öpüyorumŞeniz
beni özleyin olur mukaydirigubbakcemile3

şu pazartesiyi geçirsem o zaman ümitlenicem işte...
çünkü geçen ayda tam gününde regl oldum..
hayırlısı olsun artık. inşaallah yüzümüz güler
kaydirigubbakcemile5

inş bebişim üçümüzde güleriz bu ay inş :Saruboceq: ben sana eşlik edeceğim kesin beklerim canım bakalım salı günü konuşuruz bu konuyu yine kaydirigubbakcemile3

canım arkadaşlarım ben biraz sonra çıkıyorum
bugün giremem tekrar heralde
hepinizi öpüyorumŞeniz
beni özleyin olur mukaydirigubbakcemile3

görüşürüz yavru kuşummmmmm bende çıkacağım birazdan annemlere gideceğim. anneciğimin doğumgünü bugün :asigim: eve dönünce akşama arkadaşlar gelecek. gece oturacağız. girmeye çalışırım yine giremezsem de yarın görüşürüz artık. öpüldün Şeniz Şeniz

slm arkadaşlar bnm adetim gecikti ama korkuyorum test yapmaya..tarihim geçmeden önce beta hcg yaptırmıştım bişey yoktu..ondan 2 gün sonra idrar testi yaptım evde yine çıkmadı..geçen ay 25 şubatta adet olmuştum..ne yapacağımı şaşırdım..

25 ocak yazacaktın galiba tatlım. eğer 25 ocaksa hemen test yap çünkü 3 gün geçmiş oluyor. mutlaka çıkar. yoksa da üzülmek yok burda bizim aramıza katıl hepberaber destek olalaım sana Şeniz

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum şekerlerrrr Şeniz Şeniz

evet yanlış yazdım..en sonki ocaktı..bu ay da ayın 25 bekledim ama daha olmadı..3 geçti ama ne bileyim korkuyorum çünkü 21 şubatta test yaptığımda çıkmamıştı..

evet yanlış yazdım..en sonki ocaktı..bu ay da ayın 25 bekledim ama daha olmadı..3 geçti ama ne bileyim korkuyorum çünkü 21 şubatta test yaptığımda çıkmamıştı..

tekrar dene canım. varsa kesin çıkar. 21 şubat erken olmuş. çıkmaması normal. dediğim gibi testi yap yoksa da üzülmek yok biz burda destek oluruz sana. hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. öpüyorum canım seni Şeniz

tabiki de arnıza alırsanız çok sevinirim:1rolleyes:

kızlar selam fazla vaktim yok bu kan testini alacağım birazdan hamile olup olmadığımı nasıl anlayacağım hangi değerler çıkarsa hamile sayılıyor bana acil bilgi verirmisiniz ya !!!!!!!

aldığın yerde mutlaka sor tatlımm onlar sylerler...5 in üstündeyse hamilesin ....inş 5 in üstünde çıkar tatlımm dualarım seninlee

ya 841 yazıyor bu ne demek
başka birşey yazmıyor ben izmirde toplantıdayım eşim almış sonucu 841 yazıyor başka birşey yazmıyor dedi ve söylemiyorlarmış birşey ya

kızlar selam fazla vaktim yok bu kan testini alacağım birazdan hamile olup olmadığımı nasıl anlayacağım hangi değerler çıkarsa hamile sayılıyor bana acil bilgi verirmisiniz ya !!!!!!!

canım bnm bildiğim 10.00 ve üstü çıkarsa kesin hamilesin..ama eğer 5.00 ve üstü çıkarsa 2 gün sonra tekrar yaptır..umarım güzel sonuç çıkar

arkadaşım jinekoloğunu aradı hamileymişim
4 ile 5 hafta arasındaymış ay nasıl sevindim rahatladım resmen ya bakalım herşeyin hayırlısı
en yakın zamanda dr a gideceğim ya ancak öyle rahatlayacağm

dediğim gibi arkadaşımm..inan çok mutlu oldum insan böyle güzel haber alınca birden canlanıyor..tebrik ederim..:sm_cool:

kociş dışarı çıktı hemen koştum yanınıza:))
özgecim çok sevindim için rahat etsin artık
ayça hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…