- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.241
sevnurdan incilere basladım yine:1closedeyes:
inş en kısa sürede geçer kuşumm :Saruboceq: sen dediklerimi yap bi de ara sıra doktor bana sirkeli su ile taharet yapın dedi. az sirke damlat suya dedi. o da iyi geliyor. bi de eşinizinde dikkatli olması lazım. o en büyük etken onlar zaten. inş tez zmanda ikinizde iyileşirisiniz canlarım :Saruboceq:
günlük pedlerden kullanıyor musunuz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sirkeli su mu?onuda deniyim bakıyım
artık eşime de sormaya başladım sende bişey var mı diyekaydirigubbakcemile3ne var mı diyor?dedim kaşıntı,akıntı bişey.kaydirigubbakcemile3ilişki bile işkence oldu bikaç gündür
dene canım ben yaptım valla. enfeksiyon yoksa bile olmasını önlüyormuş. ama sirkeyi çok dökme. 1-2 damla sonra kokarsın :roflol:
eşinde akıntı falan olmazda işte dikkatli olması lazım. hijyenine dikkat etmesi lazım. bence ondan dolayı olması büyük bir olasılık.
yahu nekadar faydalı bir topik oldu burası her derde deva var kaydirigubbakcemile3
valla jeli eczacı kız tavsiye etti o da kullanıyomuş ama dediğin gibi onu kullandıktan sonra arttı sanki:uhm:
sevnurcum günlük ped kullanamıyorum o da kaşıntı yapıyor bende normal pedde
son 4aydır 4 yada 5kere ilşkiye girdik adam beni bosayacak hiç hastalıgın bitmiyo diyor bende senden enfeksiyon kapıyorum diyorum
ben var ya o jellerden aldım hani hijyen olsun kullanayım dedim. direk kaşıntı yaptı. kesinlikle kullanma. zaten kadın rahminin girişinde belli bakteriler olurmuş. onlar ölürse enfeksiyon olurmuş. ölmesi içinde ya jel falan kullanman lazım ya da antibiyotik ilaç. onun için doktorum bana dedi antibiyotik içerken mutlaka bol bol yoğurt ye. aynı bakteriler yoğurtta da varmış. ben çok yoğurt yerim acaba ondan mı olmuyo benim enfeksiyon falan kızzzz kaydirigubbakcemile3
bende kullanmıyorum ped o ben mahvediyor elimden gelse adetimdede kullanmıyacam elif,ümmühan ben evde olduguma sanlıyım aklıma estıkce degiştiriyorum camasırımı
sirke kokmayalım kocişlere:roflol::roflol:
valla herşeyimi ortaya döktüm
valla eşim korunuyor diyorum ya o bile bende alerji yapıyor
bu yüzden doğum kontrol hapına dönmeye karar verdim:1no2:
annem gelmişti dogum yatıktan sonra annem bana orkid almış kanaması olur diye oda tahriş etti ercanda gitmiş kuzum kotex almış o tahriş etmiyor diye beni cok düsünüyor kociş:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?