Sabırsızlanıyorum ...!

sevnurdan incilere basladım yine:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sirkeli su mu?onuda deniyim bakıyım
artık eşime de sormaya başladım sende bişey var mı diyekaydirigubbakcemile3ne var mı diyor?dedim kaşıntı,akıntı bişey.kaydirigubbakcemile3ilişki bile işkence oldu bikaç gündür

valla jeli eczacı kız tavsiye etti o da kullanıyomuş ama dediğin gibi onu kullandıktan sonra arttı sanki:uhm:
sevnurcum günlük ped kullanamıyorum o da kaşıntı yapıyor bende normal pedde

son 4aydır 4 yada 5kere ilşkiye girdik adam beni bosayacak hiç hastalıgın bitmiyo diyor bende senden enfeksiyon kapıyorum diyorum

dene canım ben yaptım valla. enfeksiyon yoksa bile olmasını önlüyormuş. ama sirkeyi çok dökme. 1-2 damla sonra kokarsın :roflol:

eşinde akıntı falan olmazda işte dikkatli olması lazım. hijyenine dikkat etmesi lazım. bence ondan dolayı olması büyük bir olasılık.

yahu nekadar faydalı bir topik oldu burası her derde deva var kaydirigubbakcemile3

bende kullanmıyorum ped o ben mahvediyor elimden gelse adetimdede kullanmıyacam elif,ümmühan ben evde olduguma sanlıyım aklıma estıkce degiştiriyorum camasırımı

sirke kokmayalım kocişlere:roflol::roflol:
valla herşeyimi ortaya döktüm
valla eşim korunuyor diyorum ya o bile bende alerji yapıyor
bu yüzden doğum kontrol hapına dönmeye karar verdim:1no2:

valla jeli eczacı kız tavsiye etti o da kullanıyomuş ama dediğin gibi onu kullandıktan sonra arttı sanki:uhm:
sevnurcum günlük ped kullanamıyorum o da kaşıntı yapıyor bende normal pedde

ben var ya o jellerden aldım hani hijyen olsun kullanayım dedim. direk kaşıntı yaptı. kesinlikle kullanma. zaten kadın rahminin girişinde belli bakteriler olurmuş. onlar ölürse enfeksiyon olurmuş. ölmesi içinde ya jel falan kullanman lazım ya da antibiyotik ilaç. onun için doktorum bana dedi antibiyotik içerken mutlaka bol bol yoğurt ye. aynı bakteriler yoğurtta da varmış. ben çok yoğurt yerim acaba ondan mı olmuyo benim enfeksiyon falan kızzzz kaydirigubbakcemile3

annem gelmişti dogum yatıktan sonra annem bana orkid almış kanaması olur diye oda tahriş etti ercanda gitmiş kuzum kotex almış o tahriş etmiyor diye beni cok düsünüyor kociş:roflol:

daha önce böyle kaşıntı yoktu
jel yüzünden oldu belkide,en iyisi kullanmıyayım artık

bende kullanmıyorum ped o ben mahvediyor elimden gelse adetimdede kullanmıyacam elif,ümmühan ben evde olduguma sanlıyım aklıma estıkce degiştiriyorum camasırımı

evet canım ben evde olsam sürekli değiştiririm valla.

sirke kokmayalım kocişlere:roflol::roflol:
valla herşeyimi ortaya döktüm
valla eşim korunuyor diyorum ya o bile bende alerji yapıyor
bu yüzden doğum kontrol hapına dönmeye karar verdim:1no2:

:roflol: :roflol: yanına yaklaştıkça dermiş elif yaaa pis bi koku var buralarda :roflol:

evet o da yapar kuşummm. maalesef kadınlar çok şanssız herşey bizi buluyor :çok üzgünüm:

annem gelmişti dogum yatıktan sonra annem bana orkid almış kanaması olur diye oda tahriş etti ercanda gitmiş kuzum kotex almış o tahriş etmiyor diye beni cok düsünüyor kociş:roflol:

hiç farketmiyo benim içinde hepsi aynı kaşındırıyor
adet dönemlerinden nefret ediyorum

daha iyi işte kızzz sirke kokarsanız bahaneniz olur sizi düşünüyorum hep ama iyilik yaramaz bu bacılara yahuuuu :roflol: :roflol: sonra gelirsiniz vay ümmühan sen bize dedin sirke kullandık kocişler kaçtı :roflol: :roflol: burda sizle engin bilgilerimi paylaşıyorum ama yokkkk :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…