Sabırsızlanıyorum ...!

görüşürüz kızlar
ben burdayım yine pc açık kk'da tabiki
sizde kaybomayın ara ara yazışaım yine

slm LOVELİ tatlım o dediklerinin hepsini yaptık rahim filmi filan her şey tamam doktorum şu an piskolojik bebeğimin olmadığını söylüyo 1 yıldır adet düzenim çok güzeldi ama 3 aydır düzenim bozuldu yanlız şey diyecem azo spermi demek hiç yok demek arkadaşının doğal yolla hamile kaldığına eminmisin tatlım çünkü benim bir tanıdığımında azo spermi çıkmış eşinin ve 11 yıldır çocuğu olmuyodu tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ya bana yapılmayan kalmadı en son çare tüp bebek oda olmazsa yuvadan bebek alıcam ne yapayım kendimi çok yıpratdım bebek diye allahım kimseyi benim kadar bekletmesin

Kızlar, buralardamısınız ben geldiiiiim. Nasılsınız?

yemeği fırından çıkarırken parmağımı yaktım kızlar
kız ümmühan hani gelmedin yardımaklava:

yemeği fırından çıkarırken parmağımı yaktım kızlar
kız ümmühan hani gelmedin yardımaklava:

Geçmiş olsun canım. Yanıktan çok korkarım ben. Hep beni bulur genelde. Biber kızartırken patlar ya çığlık çığlığa kızartırım biberleri))))))))))))

ne güzel paylaştıklarınız.Ben kimseye diyemiyorum bebek istiyorum diye.Her bir ay hüsran olunca küllerimden yeniden doğmaya çalışıyorum:

Ben de kimseyle konuşmam bu konuları. Burası bana da çok iyi geliyor. Dertleşiyorum.

herkese merhaba aranıza yeni katıdım

hoşgeldin aysen aramıza:1hug:

Geçmiş olsun canım. Yanıktan çok korkarım ben. Hep beni bulur genelde. Biber kızartırken patlar ya çığlık çığlığa kızartırım biberleri))))))))))))

sağol canım Allah'tan hafif yandım geçenlerde balık kızartırken çok fena yanmıştım bende kızgın yağa değdirmiştim parmağımı ateşin üzerindeyken.kaç hafta geçmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…