Sabırsızlanıyorum ...!

Benim kızdığım aile dekileri geçtim.İşyerindeki insanların:aaa evleneli çok olmuş hadi düşünmüyormusunuz artık demeleri

Evet uzun değil. Doktorlar 1 sene bekleyin diyorlar.

Aysencim o çevredekiler var ya! Zaten insanı strese sokanlar onlar! Niye karışırlar anlamam. Ben kimseye sormam bebek varmı yok mu kaç senelik evlisin diye. Bana soranlara benim eşim çocuk istemiyo diyorum öyle öyle biraz bıktılar soru sormaktan .

Benim olurmu olmazmı bilmiyorum canım bekliyorum. Onun için çevremdeki insanları resmen püskürttüm. Kimse karışamıyo artık.

bugünlerde günümün geçmesini bekliyorum:eşim ümitlenmesin diye hasta oldum dedim ama daha olmadım bana şans dileyin

sibelcim arkadaşımın eşinin sperm sayısı 3000 di ona azosperm denmiyor mu anammm cahiliyetime ver kız ben öyle sanıyordum keçiboynuzu içirdi 3 ayda 80000 oldu diyo du aşılama yapacaktı ama para sıkıntısından ertelemişti annemlere gideyim dedi giderken hamile imiş haberi yok olay böyle psikoloji zor bişey insan ha tamam boşverdim demeyle olmuyor di mii

kafamçokkarıştıeliiiff elimi yaktım fırnda yemeğe bakayım derkenn hem de iki parmağımı acıyoo ömürcüm merhaba ne var ne yok aysencim hoşgeldin 8 aylık evli misin yoksa 8aydır istiyormusun ben bu ayla beraber 9 ay oldu isteyeli ve olmayalı yaş 31 olunca artık bakalım dedim şimdi tahlil film falan yaptıracağım hayırlısı inşallah :Saruboceq:ümmü kız ağrı bebekten bebekten annem içini ferah tut emel ve arkadaşlar dedi dersin olmadı bu ay her gün çalışma delikafaduldendelikafadulden kocam kaçar ne oldu bu kadına diye bugün hayatımın aşkı yol arkadaşım kocamın doğum günü 28 oldu aşkım anlayacağınız ben kocamdan büyüğüm -tatlicadiarzu-kandırmıştı yaşıtız diye sonra öğrendm küçük diye keşke ona hediye olarak bebeğimiz olacak diyebilseydim :CüvCüv::çok üzgünüm:amaolacak anne olacağız şimdi uyuyor meleğim ben de sizinle vkit geçireyim dedim sizi özlüyorum

Merhaba canım nice yıllara! Eşinin doğum günü kutlu olsun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…