- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.321
yemeği fırından çıkarırken parmağımı yaktım kızlar
kız ümmühan hani gelmedin yardımaklava:
İyiyim canım sen nasılsın? Evdeyim . Burda takılırım artık.
işallah ben size siz de bana uğur olursunuz
kafamçokkarıştıeliiiff elimi yaktım fırnda yemeğe bakayım derkenn hem de iki parmağımı acıyoo ömürcüm merhaba ne var ne yok aysencim hoşgeldin 8 aylık evli misin yoksa 8aydır istiyormusun ben bu ayla beraber 9 ay oldu isteyeli ve olmayalı yaş 31 olunca artık bakalım dedim şimdi tahlil film falan yaptıracağım hayırlısı inşallah :Saruboceq:ümmü kız ağrı bebekten bebekten annem içini ferah tut emel ve arkadaşlar dedi dersin olmadı bu ay her gün çalışma delikafaduldendelikafadulden kocam kaçar ne oldu bu kadına diye bugün hayatımın aşkı yol arkadaşım kocamın doğum günü 28 oldu aşkım anlayacağınız ben kocamdan büyüğüm -tatlicadiarzu-kandırmıştı yaşıtız diye sonra öğrendm küçük diye keşke ona hediye olarak bebeğimiz olacak diyebilseydim :CüvCüv::çok üzgünüm:amaolacak anne olacağız şimdi uyuyor meleğim ben de sizinle vkit geçireyim dedim sizi özlüyorum
gidemedim burda dertleşmek güzel:geçen rüyamda yumurta gördüm.Rüya tabirlerine baktım evli kadının yurta görmesi erkek bebeği oacağının habercisiymiş.Doğru çıkarsaa bol yumrtalı rüyalar kızlarrrr
Az kaldı dimi Ümmühan? Son gün bu gün.
ya tatlım bebeğim olsunda aşılama tüp ne fark eder allahım nasıl olmasını isterse öyle olur doktorlar vesile yanlızca allahın bildiğini kuldan mı saklıyacam insanın içi temiz olsun allahım bana vermiyo acaba kimin bedduasını aldım kimin kalbini kırdım bellimi olur allahım hepimizin hatalarıyla aff etsin
defne bende bekliyorum bakarsın aynı dönem hamiş kalmışızdır
zaten biz yazışmaktan kocalarımızı unutuyoruz bizimki beni unutdun diyo her gün onunla oturmuyomuşum ayy şekerim sizinle dertleşmek daha iyi geliyo bana geçen sizinle yazışacam diye 2 gün aynı yemeği yedirmişim sanki zehirlendi ayy bu erkekler bizden daha nazlı oluyolar
zaten biz yazışmaktan kocalarımızı unutuyoruz bizimki beni unutdun diyo her gün onunla oturmuyomuşum ayy şekerim sizinle dertleşmek daha iyi geliyo bana geçen sizinle yazışacam diye 2 gün aynı yemeği yedirmişim sanki zehirlendi ayy bu erkekler bizden daha nazlı oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?