Sabırsızlanıyorum ...!

yemeği fırından çıkarırken parmağımı yaktım kızlar
kız ümmühan hani gelmedin yardımaklava:

geçmiş olsun elifcimmmmmm Şeniz Şeniz ya bende gaza geldim sizden banyodaki paspasları falan makinaya attım. temizlik var yani kaydirigubbakcemile3

İyiyim canım sen nasılsın? Evdeyim . Burda takılırım artık.

aynen kuşumm. bende neolsun gün saymaya devam

işallah ben size siz de bana uğur olursunuz

hoşgeldin canım aramıza. inş bebişin seninledir :Saruboceq:

inş kısss emel bebişten olsun her ağrıya razıyım kaydirigubbakcemile3 kocişinin doğumgünü kutlu olsun canım. inş her yeni yaşını senle birlikte kutlar. Rabbim mutluluğunuzu daim ömrünüzü uzun eder :Saruboceq:

gidemedim burda dertleşmek güzel:geçen rüyamda yumurta gördüm.Rüya tabirlerine baktım evli kadının yurta görmesi erkek bebeği oacağının habercisiymiş.Doğru çıkarsaa bol yumrtalı rüyalar kızlarrrr

LOVELİ tatlım 3000 çok az ama sonuçda var yani birde sağlıklı sperm olması gerekli benim eşimde doktor azo sprem hiç olmayana denir diyo ya benim bildiğimde öyle benim eşim 2 ayda bir yaptırıyo ve çokda iyi allaha şükür tek sorun şu beynimi rahatlatmam inşallah onunda üstesinden gelicem

loveli arkadaşının annesi uzaktamı çok kaldıysa bence tüp bebek yaptırmışlardır bazı insanlar ayıpmış gibi gizlerler ayyy bende çok fetbaz oldum bu arada

Evet Sibel katılıyorum sana. Aşılamayı falanda çok saklayanlar var. Eşimin kuzeninin karısı ilaç tedavisi gördü çocuk olsun diye onu bile sakladı ben başkalarından duydum annesi söylemiş herkese benim de kulağıma geldi alt tarafı bi ilaç içiyosun onu bile saklıyosun yani. Nedense?

AYSENCİM dilerim tez zamanda bebeğin kucanda olur hiç düşünme bak ben düşünmeden duramadığım için hamile kalamıyorum allahım kimseyi annelikten mahrum etmesin

ne bileyim kız arkadşıım 6yaşımızdan beri arkadaşız neyse boşver hamile ya biz de olacağız ayy kısllarrr korkuyorum rahim filminden nasıl olacak biliyorum ama keşke sizyanımda olsanız hep beraber olsak

anam benim ağzımda bakla ıslanmıyor ben diyorum drgidiyorum araştırıyor neden olmuyor diye ne bileyim kolum ağrıyor gibi bişey bu bence kızlar çıkıyorum yemek hazırlayayım kocama öptümgelecem ama

ya tatlım bebeğim olsunda aşılama tüp ne fark eder allahım nasıl olmasını isterse öyle olur doktorlar vesile yanlızca allahın bildiğini kuldan mı saklıyacam insanın içi temiz olsun allahım bana vermiyo acaba kimin bedduasını aldım kimin kalbini kırdım bellimi olur allahım hepimizin hatalarıyla aff etsin

rüyalrın çıkar inşallah tatlımmm :Saruboceq:

Az kaldı dimi Ümmühan? Son gün bu gün.

evet canım yarın adet olmam lazım bakalım nolucak

canım öyle düşünme. nekadar kötü insanlarım çocukları oluyo. kadının çocuğu oluyor çöpe atıyor. onlardan da mı kötüyüz onlardan mı çok hatamız var. sen içini ferah tut. her insanın dünyaya gelme zamanı var demek ki bizim bebişlerimiz için daha zaman gelmedi. onun için beklemeliyiz. Rabbim nezaman doğru zamansa ozaman gönderecek meleklerimizi. sabırla bekleyeceğiz. kendimizi üzmeyeceğiz. yapacak başka bir şey yok maalesef.

zaten biz yazışmaktan kocalarımızı unutuyoruz bizimki beni unutdun diyo her gün onunla oturmuyomuşum ayy şekerim sizinle dertleşmek daha iyi geliyo bana geçen sizinle yazışacam diye 2 gün aynı yemeği yedirmişim sanki zehirlendi ayy bu erkekler bizden daha nazlı oluyolar

defne bende bekliyorum bakarsın aynı dönem hamiş kalmışızdır

inş tatlım yaaaa ben hesapladım hamişşsem 10 kasıma denk geliyo doğum. olmayan bebeği hesaplamaya başladım kaydirigubbakcemile3 her ay hesaplıyorum bakalım inş bu ay hepimizin melekleri gelmiştir.:Saruboceq:

erkekler koca bebekler yani en azından büyükte olsa evde bir bebek var:roflol:

benim kocişte kıskanıyo valla ne konuşuyosun bukadar diyo. ya erkekseler diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…