- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.341
defhne alemmiş kocişinde valla düşünsene hepimiz erkek çıkıyoruz valla müge anlıya haber oluruzkaydirigubbakcemile3
haklısın DEFHNEcanım ne bileyim eşimde çok kızıyor öyle düşünmeme yanlızca sen değilsin binlerce bayanın bebeği yok üzülme diyo ya hamile haberi duyunca çok seviniyorum bende olmak istiyorum ne diyeyim allahım veririse olur ben boşa konuşuyorum dilerim hepinizin tez zamanda bebekleri olur çünkü beklemek çok zor hele 7 buçuk senedir bekleyen biri olarak
defhne alemmiş kocişinde valla düşünsene hepimiz erkek çıkıyoruz valla müge anlıya haber oluruzkaydirigubbakcemile3
Ay benimki de demişti onu. Aralarında erkek vardır. Sizinle kafa buluyodur diye:roflol:
slm kızlar nasılsını napıyosunuz ??? hepinizi öpüyorum inş defhne bu ay canım hayırlısıııı
ben geldim yemeği yedik çay keyfi yapıyorum siz ne alemdesiniz ütü bekliyor beni ben hep eşofman giydiğimden ütüye gerek yok ama kocamın gömlek ve pantalonları var ıııyyyyyı sevmiyorum ütüyü hoş ev işnin hiçbirini sevdiğimi söyleyemem
ben geldim yemeği yedik çay keyfi yapıyorum siz ne alemdesiniz ütü bekliyor beni ben hep eşofman giydiğimden ütüye gerek yok ama kocamın gömlek ve pantalonları var ıııyyyyyı sevmiyorum ütüyü hoş ev işnin hiçbirini sevdiğimi söyleyemem
Aynen canım ben de hiç sevmiyorum ütü yapmayı hele pantolon öffffffff nefret ediyorum.
ama yapmak lazım di mi eliff gel arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?