Sabırsızlanıyorum ...!

haklısın DEFHNEcanım ne bileyim eşimde çok kızıyor öyle düşünmeme yanlızca sen değilsin binlerce bayanın bebeği yok üzülme diyo ya hamile haberi duyunca çok seviniyorum bende olmak istiyorum ne diyeyim allahım veririse olur ben boşa konuşuyorum dilerim hepinizin tez zamanda bebekleri olur çünkü beklemek çok zor hele 7 buçuk senedir bekleyen biri olarak

defhne alemmiş kocişinde valla düşünsene hepimiz erkek çıkıyoruz valla müge anlıya haber oluruzkaydirigubbakcemile3

inş tez zamanda bebişine kavuşursun bitanem senin için dua edeceğim :Saruboceq: :Saruboceq: sen sadece stres yapma tamam mı canım Şeniz

defhne alemmiş kocişinde valla düşünsene hepimiz erkek çıkıyoruz valla müge anlıya haber oluruzkaydirigubbakcemile3

ayyyyyy çok fena yaaaaaa düşünemiyorum bile :roflol: :roflol:

Ay benimki de demişti onu. Aralarında erkek vardır. Sizinle kafa buluyodur diye:roflol:

Ay benimki de demişti onu. Aralarında erkek vardır. Sizinle kafa buluyodur diye:roflol:

benimki de bilse aynı şeyi der ama o yokken burdayım hep
zaten hamilelik topiğinde bu kadar içten anneliği anlatan bi erkek olmaz heralde
zaten bunu yapan varsa da ayıp ne diyelimklava:klava:

slm kızlar nasılsını napıyosunuz ??? hepinizi öpüyorum inş defhne bu ay canım hayırlısıııı

iyiyiz canım sen napıyosun?çok fazla uğramıyosun buralara?

Elifcim işlerini bitirdin mi? Ümmühan da bi var bi yok.

bitti canım yemeği de pişirdim yedimcokacimcoook
ütülerim kaldı ama ben gece ütü yapamıyorumkaydirigubbakcemile3sanki sigortalar atçak gibi geliyor

Hiç sevmem ben ütü yapmayı işkence gibi gelir.

ben severim de buaralar tembellik yapıyorum bu konuda
kocişim yazık kendi gömleklerini ütüemek zorunda kalıyorkaydirigubbakcemile3
ama napıyım o tatil gününde tatil yapıyor,ben temizlik
akşamları da yemek ,bulaşık

ben geldim yemeği yedik çay keyfi yapıyorum siz ne alemdesiniz ütü bekliyor beni ben hep eşofman giydiğimden ütüye gerek yok ama kocamın gömlek ve pantalonları var ıııyyyyyı sevmiyorum ütüyü hoş ev işnin hiçbirini sevdiğimi söyleyemem

Aynen canım ben de hiç sevmiyorum ütü yapmayı hele pantolon öffffffff nefret ediyorum.

Aynen canım ben de hiç sevmiyorum ütü yapmayı hele pantolon öffffffff nefret ediyorum.

tek ben değimişim ev işini sevmeyenkaydirigubbakcemile5
haftada tek günümü temizlik yaparak geçirmekten de nefret ediyorum:dilcikar:

hoş geldin sorma benim hafta sonları var bi de hafta içi bir günüm boş haftada iki temizlik yapıyorum gıcık oluyorum valla ya kızlar bişey danışmak istiyorum biz ev almak istiyoruz evin fiyatı 125milyar kredi çekip almak istiyoruz aylık 2250 maaş toplamı 3350 kredi kartı 500 telefonlar adsl su 300 elektrik 100 günüm var 100 sizce mantıklımı ev almak fikir verin bana ev çok güzel konumu içi aksesuarları çok güzel ya kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…