Sabırsızlanıyorum ...!

valla özlemcim ikisinde de aynı resimleri koydum ama farklı resimler çıktı
zaten 2 çocuğumuz olsa aynı olcak değiller ya
yalnız biri hafif zenci çıktı nerdeyse:roflol:

canım upload etmeye calısıom resmı koyucam da sen asagıda ırk sectın mı amerıkalı zencı cınlı latın fılan var onu ısaretlemedıysen zencı cıkmıs olabılır cnm

kızlarr uc kez yaptım ıkısınde de bana bu kıvırcık cıktı nasıl

:roflol::roflol: tibe baaakkk

ücüncüyü de eklıyommm sımdı o da kız cıktı ne alaka dıyceksınızzz

adetliyken gidilecekse ozaman perşembe ya da cuma gideyim bakalım ablacım

ümmücüm bence git kan tahlili yapıyorlar yumurtlamaya bakar dr bir de rahim filmi bugün yaptırdım ben yapılırken acı pek yok ilaç veriyorlar o anda adet sancısı gibi bir ağrı oluyor sonra hafifliyor eve gelip yatmak lazım ağrıya pek dayanıklı değilim ben ağrım var kramp gibi şükür tüplerim açık tahlillerim iyi bakalım eşim de yaptıracak sonra dr gösteceğiz hayırlısı kızlar incir kürü ara kanama yapabilir tadı bana göre iğrenç onun yerine bal polen tozu tarçın daha lezzetli inciri yumurtlama problemleri olanlar kullanıyor ben öyle biliyorum yumurtlama düzeninizi bozmayın alternatif sağlık topiğinde var hatta başladım 1 hafta sonra midem berbat oldu

Canım öncedden 31 günde bir adet oluyordum kürtajdan sonra 40 günlük periyotlarla 4 ayda 3 kere adet oldum. Yumurtalıklar zayıf düşmüş dedi doktorum bu ay klomene başladık. Sağ tarafta 21 milim yumurtam gelişti ve 12. günde çatlatma iğnesi oldum. Cuma günü kan testi yaptıracağım. Sabırsızlıkla bekliyorum..:uhm:

slm kızlar bende sabah kırmızı kartı gördüm ama yine 12 gün gecikti ya geçenlerdeki gibi 2 ay gecikseydi daha çok umutlanacaktım ayy ben hayatda normal hamile kalamam yaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm sibelcim napıyosun?tüp bebek tedavisine karar vermişsin hakkında hayırlısı olsun canım

tatlım az önce eşimle konuştuk ve ertelemek istedim oda tamam dedi ağustosta yaptırmayı düşünüyoruz eşime kalsa yarın yaptıracak ama benim yine adet düzensizliğim başladı önce tekrar tedaviye başlıyacam ne yapacağımı şaşırdım canım ya olmuyo işte:1no2:

hayırlısı olsun tatlım inşallah

ya sende konuş şu enişteylede meleğiniz artık gelsin bu işin erkeni olmaz kandır şu kocişinide veriver çocuğu eline bak senden daha çok bakmazsa eğer biraz cilve yap canım doğru değilmi ama kızdırma beni aaaklava:

canım haftasonu yine açtım konuyu dışarı çıkmıştık bebek eşyaları,mobilyaları satan mağazaların önünden geçerken dedim bak ne güzel bende bebişime güzel bi oda yapmak istiyorum falan diye başladım anlatmaya
çocuk falan yok konu kapanmıştır dedi:mymeka:

sibelcim nasılsın bugünnn çektirdim filmi şükür açıkmış tüpler ama ağrım var normaldeğil mi birşey yoktu çıktığımda hastaneden eve gelene kadar neredeyse bayılıyordum çok ağrım oldu eşimi aradım garibimi 30dk önce aradığımda bişeyim yoktu kayınvalidemgeldi sağolsun yalnız kalmayayım diye geç haber verdik benim işim bitmişti oturduk sohbet ettik ben eve döndüm o da döndü ağrım başladı bayılıyorum dedim kocamgeldi bana baktı ağladım canım yanıyor diye çok üzüldü canımın içi yanıma yattı elimi tuttu o gelince herşey düzeldi biliyor musun hala ağrım var ağrı kesici aldım umarım zararı olmaz tüp bebeği ertelemen belki kafanı toplarsın canım ya bak adetin düzene kavuşuyor geçen ay 2 ay gecikti bu ay 12 gün gelecek ay tam zamanında sonra bebek inanmalıyız buna bugün hastanede 4 bayan aynı zamanda film için alındık tedirgindik hepimiz destek olduk birbirimize masada yatana korkma biz burdayız dedik zorlu yolda yanyanaydık iyi geldi valla

kız en iyisi tüm prezervatifleri del :jeyyar:sonra aaa hamileyim de bak nasıl oluyormuş işin şakası tabii böyle oyunlara gerek yok herşey gönül rızasıyla olmalı

kız en iyisi tüm prezervatifleri del :jeyyar:sonra aaa hamileyim de bak nasıl oluyormuş işin şakası tabii böyle oyunlara gerek yok herşey gönül rızasıyla olmalı

:roflol::roflol:
inşallah onun da gönlünün rızası olcak canım
sanada geçmiş olsun tatlım nasılsın şimdi:1hug:

canım geçmiş olsun ben seni dün korkutmak istemedim ben film çekilirken acıdan bayılmışım ve yanlızdım ogün çok ağrım oldu ve 14 gün kanama geçirmiştim bana normal dediler ya o felaket birşey ama tüplerinin açık olmasına çok sevindim inşallah allah daha doktor yüzü göstermeden hamile kalırsın ben tüp bebek yaptırmaktan vaz geçtim ya kendimi iyi hissetmiyorum ama sana sevindim ohh atlatdınya şu olayı gerisi kolay canımhihoyyyt

canım eşinle aranı bozma hiç birşey için her erkek bir olmaz zaten allah korusun çok istersin üzülecen şeyler olur sonunda boşver allah eşine ve sana sağlık versin sonunda oda isteyecek keşke benim olsada eşim daha erken dese ahhh ne zormuş ya allahımistemeyene veriyo isteyene vermiyo rabbim en iyisini bilir sıkma canını bak kulaklarını çekerim ha:mymeka:

yok tatlım aramı bozar mıyım hiç
çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama eşimle bir ömür beraber olmayı herşeyden çok istiyorum.
eğer Allah'ım yazdıysa olur inşallah

yok tatlım aramı bozar mıyım hiç
çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama eşimle bir ömür beraber olmayı herşeyden çok istiyorum.
eğer Allah'ım yazdıysa olur inşallah

tatlım allah kimsenin yuvasını yıkmasın onlar bizim her şeyimiz ben eşim olmadan asla yapamam ne bileyim ben 10 yıldır ona çok alışmışım dilerim rabbim bize bir tane yüzden başka yüz göstermez :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…