E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.561
valla özlemcim ikisinde de aynı resimleri koydum ama farklı resimler çıktı
zaten 2 çocuğumuz olsa aynı olcak değiller ya
yalnız biri hafif zenci çıktı nerdeyse:roflol:
adetliyken gidilecekse ozaman perşembe ya da cuma gideyim bakalım ablacım
40 günde olan adetler normal değildirki zehracım doktoruna bu konuyu danıştınmı?soğan kürünün hangisini uygulayacağınız size kalmış ama benimki denenmiş bi formül dikkatinizi çekerim :CüvCüv:
slm sibelcim napıyosun?tüp bebek tedavisine karar vermişsin hakkında hayırlısı olsun canım
hayırlısı olsun tatlım inşallah
canım haftasonu yine açtım konuyu dışarı çıkmıştık bebek eşyaları,mobilyaları satan mağazaların önünden geçerken dedim bak ne güzel bende bebişime güzel bi oda yapmak istiyorum falan diye başladım anlatmaya
çocuk falan yok konu kapanmıştır dedi:mymeka:
kız en iyisi tüm prezervatifleri del :jeyyar:sonra aaa hamileyim de bak nasıl oluyormuş işin şakası tabii böyle oyunlara gerek yok herşey gönül rızasıyla olmalı
canım geçmiş olsun ben seni dün korkutmak istemedim ben film çekilirken acıdan bayılmışım ve yanlızdım ogün çok ağrım oldu ve 14 gün kanama geçirmiştim bana normal dediler ya o felaket birşey ama tüplerinin açık olmasına çok sevindim inşallah allah daha doktor yüzü göstermeden hamile kalırsın ben tüp bebek yaptırmaktan vaz geçtim ya kendimi iyi hissetmiyorum ama sana sevindim ohh atlatdınya şu olayı gerisi kolay canımhihoyyytsibelcim nasılsın bugünnn çektirdim filmi şükür açıkmış tüpler ama ağrım var normaldeğil mi birşey yoktu çıktığımda hastaneden eve gelene kadar neredeyse bayılıyordum çok ağrım oldu eşimi aradım garibimi 30dk önce aradığımda bişeyim yoktu kayınvalidemgeldi sağolsun yalnız kalmayayım diye geç haber verdik benim işim bitmişti oturduk sohbet ettik ben eve döndüm o da döndü ağrım başladı bayılıyorum dedim kocamgeldi bana baktı ağladım canım yanıyor diye çok üzüldü canımın içi yanıma yattı elimi tuttu o gelince herşey düzeldi biliyor musun hala ağrım var ağrı kesici aldım umarım zararı olmaz tüp bebeği ertelemen belki kafanı toplarsın canım ya bak adetin düzene kavuşuyor geçen ay 2 ay gecikti bu ay 12 gün gelecek ay tam zamanında sonra bebek inanmalıyız buna bugün hastanede 4 bayan aynı zamanda film için alındık tedirgindik hepimiz destek olduk birbirimize masada yatana korkma biz burdayız dedik zorlu yolda yanyanaydık iyi geldi valla
canım haftasonu yine açtım konuyu dışarı çıkmıştık bebek eşyaları,mobilyaları satan mağazaların önünden geçerken dedim bak ne güzel bende bebişime güzel bi oda yapmak istiyorum falan diye başladım anlatmaya
çocuk falan yok konu kapanmıştır dedi:mymeka:
canım eşinle aranı bozma hiç birşey için her erkek bir olmaz zaten allah korusun çok istersin üzülecen şeyler olur sonunda boşver allah eşine ve sana sağlık versin sonunda oda isteyecek keşke benim olsada eşim daha erken dese ahhh ne zormuş ya allahımistemeyene veriyo isteyene vermiyo rabbim en iyisini bilir sıkma canını bak kulaklarını çekerim ha:mymeka:
yok tatlım aramı bozar mıyım hiç
çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama eşimle bir ömür beraber olmayı herşeyden çok istiyorum.
eğer Allah'ım yazdıysa olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?