- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.581
tatlım allah kimsenin yuvasını yıkmasın onlar bizim her şeyimiz ben eşim olmadan asla yapamam ne bileyim ben 10 yıldır ona çok alışmışım dilerim rabbim bize bir tane yüzden başka yüz göstermez :Saruboceq:
ben çıkıyorum canlarım beni unutmayın bütün güzel rüyalar sizinle olsun inşallah allah evimizden huzuru gönlümüzden merhameti eksik etmesin dualarımızı kabul etsin hepinizi iyi akşamlar
canım benim iyigeceler seni unutur muyuz arkadaşım biz buradayız tüm güzellikler rüyanda birleşsin sana gelsin sana huzur versi tatlım amin tüm duana canım:teselli:ben çıkıyorum canlarım beni unutmayın bütün güzel rüyalar sizinle olsun inşallah allah evimizden huzuru gönlümüzden merhameti eksik etmesin dualarımızı kabul etsin hepinizi iyi akşamlar
valla sibelcim eve gelirken ben de bayılacaktım inan halaağrımvar ama ne yapalım sana inan film çekilirken bile inşallah bebeği olur dedim rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın var ya yanımdaki bayanların maşallahları var sesleri çıkmadı bişey olmadı dediler ben kendimi öyle sıkmışım ki dr rahat ol alet içerde kırılacak dedi sizleri çok seviyorum biliyorsunuz değil mi kimi 5 yıl kimi 3 yıl ben 9 ay oldu elifim eşin de isteyecek evleneli 10 ay olmuş1 yıl bi geçsin herşey yoluna girer kuzum ama sakın sen korunma bak sakın diyorum ben korundum pişman oldum 8 gün olan adetim 3 güne düştü yumurtlama kanamaları yaşıyorum eskisi gibi güzel adet olamıyorum şükür hormonlarım iyi tesellim o yani
yasmini ben kullandım evet kullanırken bişey yok rahat ama yan etkileri vajinada kuruluk adet süresini kısaltıyor 8 gün adet olan ben kullanırken 5 gün bırakınca 3 gün oldu ve hala hamile kalamadım lekelnmeler yaşıyorum keşke kullanmasydım diyorum ha günü şaşmadı yani mesela tam gününde oluyorum ama az oluyorumartsın diye maydonoz limon yiorum sıcak duş alıyorum kan sulandırıcı ağrı kesici alıyorum sırf biraz daha sürsün diye sonuçta hormon ilacı kullanma sakın bak kullanma hatta bebek doğurmamışsan pek önerilmiyor ben de uzun sürüyor diye kan kaybım çok diye verdi vermez olaydı bırak o korunsun tatlım sen hormonlarına dokundurma östojeni azaltığı için cinsel isteksizlik kuruluk östojenim düşmüştü prolaktinim çıkmıştı valla kulanma kullanma evet eşine büyük rahatlık sana da rahat ama sonrası için zor ben 9 ay kullandım 1 yıldan fazla kullanma demişti yumurtaları tembelleştiriyor dedi 9 aydır hamile kalamadımm yumurtlama akıntısı oluyor ya onu bekarken yoğun yaşardım şimdi de var ama eskisi gibi değil yani uzun yazdım ama senin için ben kullandım pişmanım
kıslar nabıonus bensız bensız bakıım
iyiyiz canım sen napıyosun?
iyi geceler kızlar
yarın görüşürüz öptümŞeniz
günaydın kızlarrrr hepinize güzel bir gün ve işlerinizde kolaylıklar dilerim Şeniz Şeniz
günaydın bitanemm...
nasılsınnnn???????????
günaydınnnnnnnn cannnlaarrıııımmmmmm .............nasıllsıınıııııızzzzzz
günaydınnnnnnnn cannnlaarrıııımmmmmm .............nasıllsıınıııııızzzzzz
günaydın tatlım iyi olmaya çalışıyorum valla. gece midem tuttu, karnım tuttu sabaha kadar uyuyamadım. çok uykum var şuan :çok üzgünüm: sen nasılsın bakalım? kürü napıcaz pek konuşamadık
Kızlar günaydınnnnnnnnnnn
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?