Sabırsızlanıyorum ...!

canım ne güzel hemen hamile kalmışsın..
benim 3. ayım ama olmadı. üstelik adetlerimde düzenli..
ilk adetimi 40 günde ve diğerlerini 28 günde gördüm..
peki hamile kalmak için bişey yaptınmı? benimle paylaşırmısın canım...
Allah bebeğine ve sana sağlık versin... sağlıkla kucağına alman dileğimle.......

canım allahıma şükürler olsun hemen kaldım,düşükten sonra bana diyorlardı düşüğün ayağı içinde kalır diyolardı bende öyle iyi temzilediki doktor ne kol ne bacak hiç bir yeri kalmadı diyordum:)ama kalıyomuş demekki,güzelim hani ondanmıdır bilmiyorum ama ben soğan suyunu içtim 1 hafta 10 gün kadar sonra sıkılıdm devam etmedim,benim diyarbakırda görevli kardeşim var onun adıyamanlı arkadaşı anlatmış bunu bende denemek istedim ve denedim:1çiğ soğanı 4 parçaya bölüp bir kavanoza koyup üzerine 4 su bardağı su koydum 1gece beklettim,ertesi sabah aç karnına 1 bardak akşam aç karnına 1 bardak ertesi günde aynısını yapıp suyu bitiriceksin hemen yeni soğanı ıslayacaksın ertesi günde ona başlayacaksın bu şekilde 15 günü geçmemek şartıyla dene istersen soğan suyunu 1 kerede 2 bardak içip gün içinde başka içmeyedebilirsin o sana kalmış canım...bence dene derim ben...

kızlar ben geldim ama herkes gitmiş galiba
dünden beri o kadar çok işim vardı ki hiç vaktim olmadı girmeye
akşam da kociş bilgisayarı yanında götürmüştü zaten eve geldim yemek yaptım,yedim,yattım hemen
başım çatlıyodu

Aramıza hoşgeldin tatlım inş sende bu ay bebişine kavuşursun :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canım linke baktım soğan kürü tamamdır. haftaya çarşamba başlayalım mı?

ay canım ya içimi ferahlattın saol :)))) senden ilham aldım resmen yaaa :))))
hemen başlıycam canım..
peki seninkiyle netteki soğan kürü farklı...
ama seninki daha kolay:)
sen adetten ne kadar sonra başladın canım. şuan ben regliyim, 2. günümdeyim mesela.. ne zaman başlasam daha iyi olur..
bu arada ümmüşün tanıdığı olan ablası senmisin yoksa :)))))))

aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canım linke baktım soğan kürü tamamdır. haftaya çarşamba başlayalım mı?

ok tatlım.. fakat linkteki kürmü yoksa mssangel in söylediği küremi başlıycaz? :uhm:

Doremi, mssangel ve Defhne çok teşekkür ederim arkadaşlar. Doremi canım inşallah bizde en kısa sürede kavuşuruz bebeklerimize. Benimde adetlerim 40 günde olmaya başlamıştı. mssangel seninde gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebeğini darısı başımıza..

40 günde olan adetler normal değildirki zehracım doktoruna bu konuyu danıştınmı?soğan kürünün hangisini uygulayacağınız size kalmış ama benimki denenmiş bi formül dikkatinizi çekerim :CüvCüv:

merak etme dikkatimi çok çektiii
şakkıdı

canım ne zman başlıycaz bu küre?
şuan adetimin 2. günü.. na zaman başlasam faydasını görürüm?

valla güzelim nezaman istersen başlayabilirmişsin bunun zamanı yokmuş ben adetimin son günlerinde başlamıştım yumurtlama günüme kadar etki etmiş olsa gerek,

valla güzelim nezaman istersen başlayabilirmişsin bunun zamanı yokmuş ben adetimin son günlerinde başlamıştım yumurtlama günüme kadar etki etmiş olsa gerek,

anladım canım..
bende senin gibi düşünüyordum.. tam isabet oldu..

ümmühancım cuma günü başlayalım mı küre? adetin 5. günü oluyor..

perşembe akşamı ıslatın (hem hayırlı bi akşamdır):)))) cuma sabahı başlayın bence hayırlısıyla başarıya kavuşursunuz diliyorum kızlar...

merhaba arkadaşlar ne küründen bahsediyorsunuz anlamadım ne işe yarıyor?Yardımcı olur musunuz?

hoşgeldin had.
hamile kalmak için soğan küründen bahsediyoruz...kızlar ben çıkıyorum eşim az sonra gelicek hepiinize iyi akşamlar iyi sohbetler diliyorum hoşçakalın....

evet tatlım selda ablam teyzemin kızı meşhur ablam yani Şeniz
bence Selda ablamın kürü yapalım

hadi ozaman hepinizden hayırlı haberleri bekliyorum tamammı canlarım?

inş ablacım

anladım canım..
bende senin gibi düşünüyordum.. tam isabet oldu..
ümmühancım cuma günü başlayalım mı küre? adetin 5. günü oluyor..

tatlım ben haftaya çarşamba başlayabilirim. 7 gün sürüyor benim. hem ilaç içicem ya. sen başla istersen ben bikaç gün az yapmış olurum.

slm arkadaşlar soğan kürünü bana da anlatır mısınız.Benimde bu gün reglimin 2. günü bende başlayabilir miyim ya da nezaman başlaya bilirim.Yardımcı olur musunuz.

Elifcim sen nasılsın? konuşamadık senle. akşama burdamısın biraz muhabbet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…