- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.521
zehracım öncelikle geçmiş olsun...bende kasım sonunda 8 haftalık bebeğimi gelişemediği için kürtaj oldum,psikolojik açıdan çok zor günler geçirdikten sonra 42 günde adet olmuştum 2.adetimde düzensizlikten şüphelenirken hamile olduğumu öğrendim :)şuan 7buçuk haftalık hamileyim...dilerim ilaçların yada iğnelerin sonuç verir ve sende güzel haberleri isteyen herkes gibi alırsın...
canım allahıma şükürler olsun hemen kaldım,düşükten sonra bana diyorlardı düşüğün ayağı içinde kalır diyolardı bende öyle iyi temzilediki doktor ne kol ne bacak hiç bir yeri kalmadı diyordum:)ama kalıyomuş demekki,güzelim hani ondanmıdır bilmiyorum ama ben soğan suyunu içtim 1 hafta 10 gün kadar sonra sıkılıdm devam etmedim,benim diyarbakırda görevli kardeşim var onun adıyamanlı arkadaşı anlatmış bunu bende denemek istedim ve denedim:1çiğ soğanı 4 parçaya bölüp bir kavanoza koyup üzerine 4 su bardağı su koydum 1gece beklettim,ertesi sabah aç karnına 1 bardak akşam aç karnına 1 bardak ertesi günde aynısını yapıp suyu bitiriceksin hemen yeni soğanı ıslayacaksın ertesi günde ona başlayacaksın bu şekilde 15 günü geçmemek şartıyla dene istersen soğan suyunu 1 kerede 2 bardak içip gün içinde başka içmeyedebilirsin o sana kalmış canım...bence dene derim ben...canım ne güzel hemen hamile kalmışsın..
benim 3. ayım ama olmadı. üstelik adetlerimde düzenli..
ilk adetimi 40 günde ve diğerlerini 28 günde gördüm..
peki hamile kalmak için bişey yaptınmı? benimle paylaşırmısın canım...
Allah bebeğine ve sana sağlık versin... sağlıkla kucağına alman dileğimle.......
Herkese merhaba arkadaşlar. Forumunuz çok içten sizlerde öylesiniz. Hamile arkadaşların gözü aydın sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah. Benim gibi bekleyen arkadaşlarımada Allah en kısa sürede göstersin.Benim adetime 6 gün var ama çok sabırsızlanıyorum.. Bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yapıldı. Son adet tarihimde 8 şubat.. Bundan 5 ay önce doğal yollarla hamile kaldım ama 10 haftalıkken kalp atışı olmadığı içim malesef kaybettik bebeğimizi. Kürtaj sonrasında adet düzensizliği yaşadığım için klomene başlattı doktorum.
Allah sizlerin bebeklerine uzun ömürler versin.. Umarım benimde bu ay olur...
canım aramıza hoşgeldin... :1hug:
bende 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durudğu için kaybettim. seni çok iyi anlıyorum..
bu ay 3. ayımız ama maalesef olmadı, hayırlısı olsun.. kürtajdan sonra benim adetlerim düzenli gidiyo maaşallahbende şaşırdım.. çünkü adet düzensizliğim çok olurdu. prolaktin sorunum var benim. bence prolaktinine bi baktırmalısın. hamilelikte daha çok çıkıyor. süt hormonu bu duymuşsundur.. değeri yükseldiği zaman yumurta oluşmuyor ve gebelik gerçekleşmiyor.. bende bi kaç gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam ve soğan-incir kürünü uyguluycam.. yani elimden ne geliyorsa yapıcam :))) allah sanada, banada, burdaki tümmmmmmmmmm arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler nasip eder inşaallahhh..... :Saruboceq:
canım allahıma şükürler olsun hemen kaldım,düşükten sonra bana diyorlardı düşüğün ayağı içinde kalır diyolardı bende öyle iyi temzilediki doktor ne kol ne bacak hiç bir yeri kalmadı diyordum:)ama kalıyomuş demekki,güzelim hani ondanmıdır bilmiyorum ama ben soğan suyunu içtim 1 hafta 10 gün kadar sonra sıkılıdm devam etmedim,benim diyarbakırda görevli kardeşim var onun adıyamanlı arkadaşı anlatmış bunu bende denemek istedim ve denedim:1çiğ soğanı 4 parçaya bölüp bir kavanoza koyup üzerine 4 su bardağı su koydum 1gece beklettim,ertesi sabah aç karnına 1 bardak akşam aç karnına 1 bardak ertesi günde aynısını yapıp suyu bitiriceksin hemen yeni soğanı ıslayacaksın ertesi günde ona başlayacaksın bu şekilde 15 günü geçmemek şartıyla dene istersen soğan suyunu 1 kerede 2 bardak içip gün içinde başka içmeyedebilirsin o sana kalmış canım...bence dene derim ben...
aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canım linke baktım soğan kürü tamamdır. haftaya çarşamba başlayalım mı?
40 günde olan adetler normal değildirki zehracım doktoruna bu konuyu danıştınmı?soğan kürünün hangisini uygulayacağınız size kalmış ama benimki denenmiş bi formül dikkatinizi çekerim :CüvCüv:
hadi ozaman hepinizden hayırlı haberleri bekliyorum tamammı canlarım?
canım ne zman başlıycaz bu küre?
şuan adetimin 2. günü.. na zaman başlasam faydasını görürüm?
valla güzelim nezaman istersen başlayabilirmişsin bunun zamanı yokmuş ben adetimin son günlerinde başlamıştım yumurtlama günüme kadar etki etmiş olsa gerek,
ay canım ya içimi ferahlattın saol :)))) senden ilham aldım resmen yaaa :))))
hemen başlıycam canım..
peki seninkiyle netteki soğan kürü farklı...
ama seninki daha kolay:)
sen adetten ne kadar sonra başladın canım. şuan ben regliyim, 2. günümdeyim mesela.. ne zaman başlasam daha iyi olur..
bu arada ümmüşün tanıdığı olan ablası senmisin yoksa :)))))))
ok tatlım.. fakat linkteki kürmü yoksa mssangel in söylediği küremi başlıycaz? :uhm:
hadi ozaman hepinizden hayırlı haberleri bekliyorum tamammı canlarım?
anladım canım..
bende senin gibi düşünüyordum.. tam isabet oldu..
ümmühancım cuma günü başlayalım mı küre? adetin 5. günü oluyor..
kuzucum nasılsıınnnnŞenizburdayım ümmühancım konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?